Mandy Moore's grootste rollen (naast 'A Walk To Remember')

Inhoudsopgave:

Mandy Moore's grootste rollen (naast 'A Walk To Remember')
Mandy Moore's grootste rollen (naast 'A Walk To Remember')
Anonim

Actrice en muzikant Mandy Moore werd eind jaren '90 beroemd met haar debuutsingle " Candy". Sindsdien Mandy heeft zeven succesvolle albums uitgebracht en ze speelde in tal van films en een paar televisieshows. In 2002 speelde Mandy samen met Shane West in het romantische coming-of-age-drama A Walk to Remember - en haar vertolking van Jamie Sullivan werd geprezen door zowel fans als critici.

Vandaag bekijken we enkele van de beroemdste rollen van Mandy Moore, afgezien van haar vertolking van Jamie Sullivan in A Walk to Remember. Van deelname aan de cast van de dramashow This Is Us tot het verschijnen van de tienerklassieker uit de jaren 2000 The Princess Diaries - blijf scrollen om erachter te komen welke van Mandy's rollen zijn op onze lijst gekomen!

10 Rebecca Pearson In 'Dit zijn wij'

De aftrap is de dramashow This Is Us waarin Many Moore Rebecca Pearson speelt. Naast Mandy zijn er in de show - die het leven van een gezin volgt - ook Milo Ventimiglia, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Jon Huertas, Alexandra Breckenridge, Niles Fitch, Logan Shroyer en Hannah Zeil. Momenteel heeft This Is Us - dat in 2016 in première ging en nog één seizoen te gaan heeft - een 8,7 rating op IMDb.

9 Lana Thomas In 'The Princess Diaries'

De volgende op de lijst is Mandy Moore als Lana Thomas in de coming-of-age-komedie The Princess Diaries uit 2001. Naast Mandy speelt de film ook Anne Hathaway, die de hoofdrol speelt, evenals Héctor Elizondo, Heather Matarazzo, Caroline Goodall, Robert Schwartzman en Julie Andrews. The Princess Diaries - dat het verhaal vertelt van een verlegen tienermeisje dat ontdekt dat ze een prinses is die haar leven volledig verandert - heeft momenteel een 6.4 beoordeling op IMDb.

8 Anna Foster In 'Chasing Liberty'

Laten we verder gaan met Mandy Moore als Anna Foster in de romcom Chasing Liberty uit 2004. Naast Mandy zijn er in de film ook Matthew Goode, Jeremy Piven, Annabella Sciorra, Caroline Goodall en Mark Harmon te zien.

Chasing Liberty vertelt het verhaal van de 18-jarige dochter van de president van de Verenigde Staten - en heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb.

7 Lisa In '47 Meters Down'

47 Meters Down waarin Many Moore Lisa speelt, is de volgende. Naast Mandy, spelen Claire Holt, Chris J. Johnson, Yani Gellman, Santiago Segura en Matthew Modine in de survivalhorrorfilm uit 2017 - die het verhaal vertelt van twee zussen die onder water vastzitten in een haaienkooi - in de hoofdrollen. Momenteel heeft 47 Meters Down een beoordeling van 5,7 op IMDb.

6 Sadie Jones In 'License To Wed'

Volgende op de lijst is Mandy Moore als Sadie Jones in de romcom License to Wed uit 2007. Naast Mandy zijn er in de film ook Robin Williams, John Krasinski, Christine Taylor, Eric Christian Olsen en Josh Flitter te zien. License to Wed - dat het verhaal vertelt van een dominee die een paar een huwelijksvoorbereidingscursus laat volgen - heeft momenteel een beoordeling van 5,3 op IMDb.

5 Catherine "Cate" Connor In 'The Darkest Minds'

Laten we verder gaan met Mandy Moore als Catherine "Cate" Connor in de dystopische superheldenfilm The Darkest Minds uit 2018. Naast Mandy zijn er in de film ook sterren Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Gwendoline Christie, Bradley Whitford, Patrick Gibson, Skylan Brooks en Wade Williams. The Darkest Minds vertelt het verhaal van een groep tieners die op de vlucht is voor de overheid en heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb.

4 Sally Kendoo In 'American Dreamz'

De komedie American Dreamz uit 2006, waarin Many Moore Sally Kendoo speelt, is de volgende.

Naast Mandy, zijn er in de film - die het verhaal vertelt van een zeer populaire televisiezangwedstrijd - ook Hugh Grant, Dennis Quaid, Marcia Gay Harden, Chris Klein, Jennifer Coolidge en Willem Dafoe. Momenteel heeft American Dreamz een beoordeling van 5,4 op IMDb.

3 Dr. Erin Grace In 'Red Band Society'

De volgende op de lijst is Mandy Moore als Dr. Erin Grace in het medische comedy-drama Red Band Society voor tieners, dat liep van 2014 tot 2015. Naast Mandy speelde de show ook met Octavia Spencer, Dave Annable, Astro, Ciara Bravo, Griffin Gluck, Zoe Levin, Rebecca Rittenhouse, Charlie Rowe, Nolan Sotillo en Wilson Cruz. Red Band Society - dat het verhaal vertelt van een groep tieners die samenwonen op de kinderafdeling van een ziekenhuis - heeft momenteel een 7,9-score op IMDb.

2 Hilary Faye Stockard In 'Opgeslagen!'

Laten we verder gaan met Mandy Moore als Hilary Faye Stockard in de satirische komedie uit 2004 Saved!. Naast Mandy zijn er in de film ook Jena Malone, Macaulay Culkin, Patrick Fugit, Heather Matarazzo, Eva Amurri, Martin Donovan en Mary-Louise Parker te zien. Opgeslagen! vertelt het verhaal van een meisje dat naar een christelijke middelbare school gaat en zwanger wordt, waardoor haar vrienden haar veroordelen, en het heeft momenteel een 6.7 rating op IMDb.

1 Ellie Finkel In 'Swinging With The Finkels'

En als afsluiting van de lijst is de komedie uit 2011 Swinging with the Finkels waarin Many Moore de rol van Ellie Finkel speelt de volgende is. Naast Mandy zijn er in de film - die het verhaal vertelt van een stel dat besluit te gaan swingen - ook Martin Freeman, Melissa George, Jonathan Silverman, Richard Shelton, Jerry Stiller, Angus Deayton, Edward Akrout, John Barrard en Paul in de hoofdrol. Chowdhry. Momenteel heeft Swinging with the Finkels een beoordeling van 4,6 op IMDb.

Aanbevolen: