Was Mandy Moore verliefd op haar 'A Walk To Remember' co-ster Shane West?

Inhoudsopgave:

Was Mandy Moore verliefd op haar 'A Walk To Remember' co-ster Shane West?
Was Mandy Moore verliefd op haar 'A Walk To Remember' co-ster Shane West?
Anonim

Het is een klassiek liefdesverhaal: een jongen en een meisje met verschillende sociale achtergronden worden verliefd en ze hebben te maken met oordeel, negativiteit en mensen die denken dat ze het niet gaan redden. Als het gaat om de film A Walk To Remember uit 2002, zijn de hoofdpersonen Jamie en Landon niet alleen impopulair en populair, maar zodra ze voor elkaar vallen, ontdekt hij dat ze terminale kanker heeft.

Mandy Moore is veranderd sinds haar popsterdagen en tegenwoordig speelt ze in het tv-drama This Is Us. Fans kijken graag terug naar de tijd dat ze speelde in de Nicholas Sparks-film. Iedereen herinnert zich haar knappe co-ster, Shane West. Had Moore een oogje op hem terwijl ze aan het filmen waren? Laten we eens kijken.

De coolste man

Nicholas Sparks-films hebben grote bedragen opgebracht en A Walk To Remember is favoriet. Niemand kon genoeg krijgen van het liefdesverhaal tussen Jamie en Landon, omdat ze wisten dat hun tijd samen beperkt was, maar ze waren zo blij dat ze elkaar hadden gevonden.

Wat vond Mandy Moore toen hij met Shane West werkte? Moore zei dat Shane West "zo cool" was.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde Moore hoe graag ze met haar co-ster werkte, en het klinkt zeker alsof ze een beetje verliefd op hem was.

Uitgelichte afbeelding Mandy Moore Shane West
Uitgelichte afbeelding Mandy Moore Shane West

Moore zei: "Shane was zo cool. Alles aan hem - de manier waarop hij zich kleedde, de kleine sigaretten die hij rookte en de muziek waar hij naar luisterde. Hij was het personage voor mij en er was zeker een deel van mij die absoluut verliefd op hem werd."

Vaak zullen fans van een tv-show een acteur altijd vergelijken met hun personage, en het blijkt dat Moore hetzelfde deed met West. Ze vond het moeilijk om hem te scheiden van zijn karakter, Landon, omdat ze zo jong was. Ze zei: "Ik weet niet of ik het verschil tussen hem en het personage op dat moment kon onderscheiden, want nogmaals, het was mijn eerste ervaring om zoiets te doen en ik was een 16-jarig, beïnvloedbaar meisje."

Wat zegt West?

West deelde in hetzelfde Entertainment Weekly-interview dat, omdat hij en Moore zulke 'tegenpolen' waren, dat heel goed werkte. Terwijl hij van punkrockmuziek hield, zong zij popsongs, en ze brachten elk hun eigen energie en sfeer in het project.

mandy moore en shane west in een wandeling om nooit te vergeten
mandy moore en shane west in een wandeling om nooit te vergeten

West zei dat Moore veel indruk op hem maakte: hij zei: "Mandy was in het begin erg nerveus, dat herinner ik me, maar toen ze zich eenmaal had toegewijd, gleed ze moeiteloos in de rol en het paste gewoon echt bij haar. Ze is echt opgegroeid met die film."

West en Moore konden het heel goed met elkaar vinden tijdens het maken van de film: volgens Today.com zei hij: "We vonden elkaar meteen leuk als mensen, en ik denk dat dat echt heeft geholpen."

De ervaring

Volgens Cinema Blend hadden Moore en West een gemeenschappelijke muzikale achtergrond, wat heel gaaf is om over na te denken. West was de getalenteerde zanger van Jonny Was, een band die punkrockmuziek maakte.

West heeft verteld wat een geweldige ervaring het maken van de film was, en in een interview met Harper's Bazaar deelde hij wat de regisseur van de film, Adam Shankman, tegen hem zei. Hij zei dat de regisseur zei: "Hé kijk, in het slechtste geval: als niemand deze film gaat zien, weet dan dat jullie allemaal een aantal solide uitvoeringen hebben samengesteld, een aantal krachtige uitvoeringen, en we hebben een geweldig klein liefdesverhaal samengesteld.."

Natuurlijk bleek het zoveel meer te zijn dan dat, aangezien fans dol waren op de film en er vandaag de dag nog steeds over praten, en het is altijd een goed idee om hem opnieuw te bekijken.

Nu het 18 jaar geleden is dat A Walk To Remember uitkwam, zei West dat het hem en Moore weer dicht bij elkaar heeft gebracht. Hij vertelde Harper's Bazaar: "Het was een geweldige ervaring. Ik vind het geweldig dat dit jubileum terugkomt. Het bracht Mandy en ik weer bij elkaar, in ieder geval in de zin van vaak praten - niet alsof we ooit onvriendelijk waren, het is gewoon dat leven gaat door." West deelde nog een connectie die hij heeft met Moore: zij speelt in This Is Us met Milo Ventimiglia, en hij en Ventimiglia zijn al heel lang vrienden.

Het klinkt alsof Mandy Moore en Shane West allebei graag samenwerkten aan de superromantische film A Walk To Remember. Het is lief om hun filmverhalen te horen, en het is fijn om te weten dat ze al die jaren later zulke goede herinneringen aan deze film hebben.

Aanbevolen: