Waarom de scheiding van Geena Davis van haar meest recente echtgenoot ronduit wreed was

Inhoudsopgave:

Waarom de scheiding van Geena Davis van haar meest recente echtgenoot ronduit wreed was
Waarom de scheiding van Geena Davis van haar meest recente echtgenoot ronduit wreed was
Anonim

Op elk willekeurig moment zijn er massa's mensen in de pers en op sociale media die druk bezig zijn met roddelen over de nieuwste celebrity-paren. Desondanks hebben sterparen de neiging om zo regelmatig uit elkaar te gaan dat het uiteenvallen van beroemdheden soms onder de radar vliegt. Het feit dat het grote publiek het einde van een relatie met beroemdheden negeert, betekent echter niet dat de situatie minder traumatisch is voor de betrokkenen.

In de loop der jaren zijn er verschillende beroemdheden geweest wiens echtscheidingen ongelooflijk duur waren. In de meeste van die gevallen zijn er veel krantenkoppen geweest over hoe duur die echtscheidingen bleken te zijn. Interessant genoeg echter, toen Geena Davis de afgelopen jaren scheidde, negeerde de pers de situatie grotendeels. Als gevolg hiervan hebben de meeste mensen geen idee dat volgens een rapport de echtscheidingsregeling van Davis ronduit wreed was voor haar oude partner.

Geena Davis is vier keer gescheiden

Als gevolg van Geena Davis' tijd als grote filmster, hebben miljoenen mensen haar personages zien spelen die liefde vonden op het grote scherm. Het blijkt dat ze in het persoonlijke leven van Davis duidelijk ook de juiste partner wil vinden. Davis is tenslotte meerdere keren getrouwd. Helaas heeft Davis, net als veel andere sterren van beide geslachten, echter geen relatie kunnen vinden die tot nu toe heeft geduurd.

Slechts een jaar voordat Geena Davis voor het eerst in een enorm succesvolle film verscheen, trouwde ze in 1981 met een man genaamd Richard Emmolo. Helaas eindigde Davis' eerste huwelijk in 1984, waardoor Geena betrokken raakte bij een acteur ze speelde mee in The Fly en Earth Girls Are Easy. Naast het delen van het scherm, werden Davis en Jeff Goldblum een stel, trouwden in 1987 en scheidden toen in 1991. Enkele jaren na Davis' tweede scheiding trouwde ze in 1993 met regisseur Renny Harlin en in 1998 scheidden ze. Tijdens hun huwelijk regisseerde Harlin twee van Davis' films, Cutthroat Island en The Long Kiss Goodnight.

In hetzelfde jaar dat het derde huwelijk van Geena Davis eindigde, raakte de Hollywood-superster betrokken bij Dr. Reza Jarrahy. Na sinds 1998 samen te zijn geweest, eindigde de relatie tussen Davis en Jarrahy met hun scheiding in 2017. Tijdens de relatie van het paar werd aangenomen dat Davis en Jarrahy getrouwd waren. Toen de relatie van Davis en Jarrahy eenmaal eindigde, beweerde Geena dat ze om te beginnen nooit getrouwd waren, terwijl Reza het daar niet mee eens was. Of het huwelijk nu legaal was of niet, ze waren bijna twintig jaar samen en hadden kinderen, dus hun relatie eindigde nog steeds in een scheiding.

Was de scheiding van Geena Davis wreed voor haar echtgenoot, dr. Reza Jarrahy?

Zoals iedereen die al een tijdje in de buurt van kinderen is, zal kunnen bevestigen, is er één ding waar kinderen de hele tijd over praten, of het nu wel of niet eerlijk is. Helaas, als de meeste mensen eenmaal volwassen zijn, maken ze zich daar geen zorgen meer over, omdat ze al weten dat het leven niet eerlijk is.

Hoewel het misschien vreemd is om te denken dat de dingen niet eerlijk zijn geweest voor Geena Davis, is dat aantoonbaar het geval. Immers, ook al lijdt het geen twijfel dat Geena Davis veel geluk heeft gehad in het leven sinds ze een grote filmster werd, het is duidelijk dat Hollywood niet eerlijk tegen haar was. De reden dat dit het geval is, is dat veel sterren films hebben gekopt die flopten en dat hun carrière niet werd beïnvloed. Echter, nadat de film Cutthroat Island flopte met Davis in de hoofdrol, herstelde haar carrière nooit.

Gezien het feit dat Hollywood niet eerlijk tegen haar was, zou dat misschien kunnen verklaren waarom Geena Davis het goed vond dat haar laatste relatie eindigde in een "vervelende" scheiding. Volgens een rapport van Page Six was de scheiding van Davis en Dr. Reza Jarrahy "zeer ongunstig" voor hem omdat hij "instemde om een schikking te treffen om dit achter hem te laten en vrij te zijn van de nachtmerrie die Geena voor hem heeft veroorzaakt".

Bij het bekijken van het rapport van Page Six over de scheiding van Geena Davis en Dr. Reza Jarrahy, is het belangrijk op te merken dat ze citaten hebben gekregen van een bron die dicht bij hem staat. Aangezien de meeste mensen zich tijdens een scheiding gebruikt en misbruikt voelen, zou het niemand moeten verbazen dat Jarrahy naar verluidt boos is over hoe zijn scheiding is verlopen. Als de bron dicht bij Jarrahy echter bijna nauwkeurig was, klinkt de situatie ruw voor Jarrahy.

"Reza heeft genoeg van haar narcisme, dus hij was bereid een slechte deal te sluiten om haar weg te laten gaan en zich weer op de kinderen te concentreren. Dit is verwoestend voor Reza. haar levensstijl en rijkdom boven alles behouden."

"Al het geld dat in de familie had kunnen en moeten blijven voor de toekomst van hun kinderen. De juridische kosten dreef Reza naar de rand van het faillissement. Maandenlang moest hij op de banken van vrienden slapen, in hun logeerkamers, en soms zelfs in zijn auto om de betalingen aan zijn advocaat bij te houden. Hij kon zijn kinderen niet bij zich hebben terwijl hij zo leefde, en het brak zijn hart … Ondertussen bleef Geena in hun Palisades herenhuis wonen met de kinderen, zich niet bewust van de pijn die ze haar familie veroorzaakte. Haar levensstijl is niet veranderd."

Aanbevolen: