RHOA'-fans denken dat het overlijden van de echtgenoot van NeNe Leakes haar haar vetes deed verpletteren

Inhoudsopgave:

RHOA'-fans denken dat het overlijden van de echtgenoot van NeNe Leakes haar haar vetes deed verpletteren
RHOA'-fans denken dat het overlijden van de echtgenoot van NeNe Leakes haar haar vetes deed verpletteren
Anonim

Real Housewives van Atlanta-fans waren er kapot van toen ze eerder deze maand hoorden van het overlijden van NeNe Leakes' echtgenoot, Gregg. Echter, temidden van het liefdesverdriet, lijkt het erop dat NeNe stappen onderneemt om te genezen - en door dat te doen, heeft ze weer contact met oude vrienden.

NeNe past zich aan haar 'nieuwe normaal' aan

NeNe ging dit weekend naar Instagram om degenen te bedanken die zich in haar tijd van nood om haar heen hebben geschaard. Hoewel ze erkende dat er nog een lange reis voor de boeg was, zei ze dat dit in een periode van aanpassing was en dankbaar voor alle maatregelen die haar naasten hadden genomen om haar verdriet tot dusver te verzachten.

Fans ontdekken een teken van genezing in de post van NeNe

Hoewel de volgers van het RHOA-alum snel een uitstorting van liefde en goede wensen deelden, namen sommigen ook de tijd om erop te wijzen dat een van de mensen die in haar bericht worden genoemd niemand minder dan Cynthia Bailey was.

Zoals CheatSheet heeft gemeld, hebben NeNe en Cynthia door de jaren heen een tumultueuze vriendschap gehad. Het lijkt er echter op dat met het overlijden van Gregg, de twee in staat zijn geweest om herinneringen op te halen aan de mooie momenten die ze samen hebben gedeeld - en als resultaat hebben ze de boel opgelapt.

Gregg's laatste wens voor NeNe

Voor sommige fans van NeNe ging de verzoening verder dan steun, en velen merkten op dat Gregg de heropflakkering had georkestreerd om vrede te brengen aan degenen van wie hij het meest hield - zoals een beschermengel.

Instagram-gebruiker, @bdy4days schreef: "Greg, je deed het, je bracht alle meisjes terug, " naast een emoji met een hartje.

Nene en Gregg Leakes
Nene en Gregg Leakes

Op dezelfde manier reageerde gebruiker @designmsjones, "Zo goed om te zien dat je dorp je tegenhoudt, " voegt toe, "Het is duidelijk dat Greg [sic] in het gebouw is."

Evenzo, @stay.true.to.yourself11 toegevoegd, "Zoooo blij om Cynthia bij je te zien staan. Het is tijd om hekken te herstellen. (Echt Mend Fenes) Het leven is te kort. Mooie foto's en ik zegen jullie allemaal."

Heartbreak heelt alle wonden

As @bossladytee postte, "Jij en Cynthia samen zien, laat zien dat je verschillen opzij zet, want liefde en steun zijn het belangrijkst als het leven echt wordt!"- en niet alleen Cynthia heeft zich ingespannen om er in deze periode voor NeNe te zijn.

Us Weekly rapporteerde onlangs over Kenya Moore die de begrafenis van Gregg bijwoonde, ongeacht alles wat er in de loop der jaren tussen de RHOA-sterren was gebeurd, wat bewijst dat geen rundvlees te groot is om gefocust te blijven op wat het belangrijkst is - het vieren van dierbaren.

Het v alt niet te ontkennen dat NeNe nog een lange weg te gaan heeft. Eén ding is echter vanzelfsprekend: ze wordt omringd door liefde - van haar familie, van haar vrienden en van haar fans.

Aanbevolen: