Waarom de relatie van Honey Boo Boo met haar vriend ronduit controversieel is

Inhoudsopgave:

Waarom de relatie van Honey Boo Boo met haar vriend ronduit controversieel is
Waarom de relatie van Honey Boo Boo met haar vriend ronduit controversieel is
Anonim

Vanaf het moment dat Toddlers & Tiaras in 2009 in première ging op televisie, was de show uiterst controversieel. Helaas blijkt dat veel van die controverse welverdiend was, want er zijn veel te veel verontrustende feiten over de show Toddlers & Tiaras. Toch lijdt het geen twijfel dat de show heel veel fans had. Daarom zond TLC een controversiële special uit waarin wordt gekeken waar de sterren van Toddlers & Tiaras nu in 2021 zijn.

Als het gaat om de beroemdste persoon die ooit in een aflevering van Toddlers & Tiaras verscheen, was het niet nodig dat ze werden opgenomen in de bovengenoemde waar zijn ze nu speciaal. Per slot van rekening speelde Alana "Honey Boo Boo" Thompson van 2012 tot 2017 de hoofdrol in haar eigen spin-offserie Here Comes Honey Boo Boo. het leven is als na "reality" TV. Als gevolg daarvan leerde de wereld dat Honey Boo Boo in 2021 met iemand begon te daten. Helaas, in plaats van te kunnen genieten van het idee dat Honey Boo Boo iemand had gevonden, is de relatie van de voormalige 'realiteit'-sterren uiterst controversieel.

Waarom de relatie van Honey Boo Boo zo controversieel is

Toen de wereld voor het eerst kennismaakte met Alana "Honey Boo Boo" Thompson tijdens een aflevering van Toddlers & Tiaras uit 2012, was ze nog maar een jong kind. Als gevolg daarvan, toen bekend werd dat ze een vriend had, was dat alleen al raar voor veel mensen die haar nog als kind zagen. Aan de andere kant, voor mensen die het leven van Honey Boo Boo bijhielden via de pers, sociale media en andere 'reality'-shows, was het welkom nieuws dat ze iemand had gevonden. Tenminste, dat was het geval totdat er meer werd onthuld over de persoon waarbij Honey Boo Boo betrokken was.

Toen de wereld hoorde dat Honey Boo Boo een vriendje had, was de geliefde jonge 'reality'-ster nog 16 jaar oud. Hoewel het typisch is voor tieners van die leeftijd om aan hun datingreis te beginnen, raken de meesten van hen betrokken bij iemand die dicht bij hun leeftijd ligt. Het bleek echter dat Honey Boo Boo aan het daten was met iemand die jaren ouder was dan zij.

Op het moment dat een toen 16-jarige Honey Boo Boo haar vriend Dralin Carswell onthulde, was hij 20 jaar oud. Omdat ze op dat moment minderjarig was en Carwell oud genoeg was om te stemmen en hij op dat moment bijna legaal kon drinken, was de nieuw onthulde relatie van het paar vanaf het begin controversieel. Toen Honey Boo Boo een foto van zichzelf uploadde met Carswell op Instagram, was de reactie snel en ze verwijderde de foto al snel.

Ondanks het verzet tegen de relatie van Honey Boo Boo, verdedigde ze het daten met Dralin Carswell terwijl ze met Teen Vogue sprak. Volgens Honey Boo Boo is Carswell anders dan de meeste mensen in haar leven, omdat hij haar om de juiste redenen leuk vindt, terwijl andere mensen gewoon in de buurt van een beroemd persoon willen zijn. “Eerlijk gezegd heb ik niet veel vrienden. Helemaal niet. Omdat ik het gevoel heb dat mensen zo denken van: 'Oh, mijn God, ik ben bevriend met Honey Boo Boo. Ik vertrouw niemand echt, dus ik heb geen vrienden.'

Waarom Honey Boo Boo daten met een oudere man bijzonder verontrustend is

Helaas voor alle betrokkenen, toen Honey Boo Boo met Dralin Carswell begon te daten, was ze niet het eerste lid van haar familie met een controversiële relatie. Toen de 'reality'-show Honey Boo Boo nog steeds in de lucht en populair was, kwam de wereld erachter dat Mama June verkering had met een man die was veroordeeld voor kindermishandeling.

Toen het nieuws over de relatie van Mama June met Mark Anthony McDaniel, Sr. openbaar werd, gingen veel mensen ervan uit dat ze de meest verontrustende waarheid over het paar kenden. Het bleek echter dat dat niet het geval was als de persoon die McDaniel, Sr.gemolesteerd die tot zijn veroordeling leidde, was de dochter van Mama June, Anna. Om te zeggen dat het verontrustend was dat Mama June verkering had met de man die dat eerder haar dochter aandeed, is een enorm understatement.

Gezien wat de wereld wist over de situatie met Anna, Mama June en haar ex-vriendje, is het logisch dat mensen vooral boos waren om te horen met wie Honey Boo Boo aan het daten was. Immers, Honey Boo Boo was nog steeds minderjarig en ze had een relatie met een legale volwassene. Gezien de geschiedenis van haar familie, komt die informatie met een hele reeks mogelijk zeer verontrustende implicaties. Ondanks hoe waarnemers over de relatie denken, zijn er geen aanwijzingen dat Honey Boo Boo en Dralin Carwell uit elkaar zijn op het moment van schrijven.

Aanbevolen: