Inside Jared Leto's waanzinnige voorbereiding op 'Morbius

Inhoudsopgave:

Inside Jared Leto's waanzinnige voorbereiding op 'Morbius
Inside Jared Leto's waanzinnige voorbereiding op 'Morbius
Anonim

Jared Leto is een van de beroemdste methode-acteurs in Hollywood. Het is dus geen verrassing dat hij veel te serieus werd bij het filmen van zijn Marvel Cinematic Universe-debuut, Morbius. Ironisch genoeg kan de zanger van 30 Seconds to Mars het acteren niet uitstaan dat hij er eerder van weggelopen is (en misschien deze keer opnieuw). Laten we, voordat hij dat doet, eens kijken naar zijn intense proces om in zijn Marvel-personage, Dr. Michael Morbius, te komen.

Jared Leto heeft een hekel aan auditie doen en films maken

Leto zei ooit dat hij audities "vreesde". Gelukkig hoeft hij ze niet meer te doen. "Als ik nog steeds auditie moest doen voor elke rol die ik deed, denk ik niet dat ik zou werken omdat ik niet geweldig ben", vertelde hij aan Backstage."Ik denk dat ik waarschijnlijk mijn beste en slechtste werk bij audities heb gedaan, omdat je in het begin zoveel meer audities doet dan je ooit in het echte leven doet. Dus voor mij zijn audities gewoon vreselijk. Ik word ziek voor hen ben ik gewoon een wrak." Hij deed zelfs een dutje voor audities om zijn zenuwen te kalmeren en ervoor te zorgen dat hij niet uitgeput raakte.

"Het is vreselijk en ik voel mee met de mensen die het nog steeds doen", zei hij over die tijd. "Vroeger was ik ook zo moe, want je rende rond en je werkt om je brood te verdienen. Ik herinner me dat ik zo moe was dat ik soms probeerde in slaap te vallen voor de auditie, buiten als je wachten, om te proberen me te helpen ontspannen. En wat ik nu besef, het was eigenlijk een vreemde vorm van meditatie. Het was gewoon mezelf aan het ontspannen zijn."

The House of Gucci-ster heeft ook een hekel aan filmen (ja, hij heeft eigenlijk een hekel aan zijn baan). "Het filmen van de film is voor mij het minst leuke deel. De twee beste aspecten van het maken van films zijn de baan krijgen en de baan afmaken", zei hij in Variety's Actors on Actors. "Ik hou van de karakteropbouw, de ontdekking. Ik hou eigenlijk van de tijd die ik besteed aan onderzoek. Ik denk dat ik mezelf gewoon te veel druk opleg."

Jared Leto gebruikte krukken, zelfs tijdens pauzes tijdens het filmen van 'Morbius'

Voor iemand die een hekel heeft aan films maken, is hij behoorlijk gepassioneerd dat hij krukken gebruikte tijdens het fotograferen van Morbius, zelfs tijdens pauzes. "Ja. Omdat ik denk dat wat Jared denkt, wat Jared gelooft, is dat hij op de een of andere manier de pijn van die bewegingen, zelfs toen hij de normale Michael Morbius speelde, nodig had, omdat hij deze pijn zijn hele leven heeft gehad", regisseur Daniel Espinosa zei over Leto's intense proces in een recent interview met UPROXX.

"Ook al moet hij, aangezien hij springlevend en sterk is, een verschil maken. Hé, man, het zijn de processen van mensen… Alle acteurs geloven in processen. En jij, als regisseur, ondersteunt alles wat het tot een goed als je kunt zijn."

Op de vraag of Leto's proces frustrerend kan zijn omdat het de productie vertraagt, zei Espinosa dat hij het nog nooit zo heeft gezien. Het is echter waar dat er een deal is gesloten om de acteur in een rolstoel te krijgen en iemand hem de badkamer in te laten rijden omdat hij te lang met de krukken bezig was. "Het is meer dat ik denk dat de regisseurs die niet van acteurs houden daar erg gefrustreerd van raken. Ik vind het echt mysterieus wat ze doen", zei de regisseur over method-acteurs. "Bijna alle acteurs hebben over het algemeen hun eigen reputatie een interessant persoon te zijn, hoe hij met hun personages omgaat. Ik denk dat ze allemaal deze eigenschappen hebben."

Hij voegde eraan toe: "Als je een volledig normaal persoon wilt die alleen dingen doet die je begrijpt, dan zit je in de verkeerde richting. Want wat anders is, is wat hen drijft. Het is heel moeilijk om te kunnen zeggen, 'Ik kan dit deel wegnemen en ik zal nog steeds hetzelfde van hem krijgen.'" Espinosa zei dat hij "meer te zien is als:" Hé, als je dit doet, moeten we dit doen." Helaas is Morbius nu de laagst gewaardeerde Marvel-film van Rotten Tomatoes.

Hoe Jared Leto zijn verdeeldheid zaaiende Italiaanse accent benaderde in 'House Of Gucci'

Ondanks Leto's toewijding aan zijn rollen, is hij eerder door critici bekritiseerd. In feite waren DC fans niet zo blij met zijn hipster Joker in Suicide Squad. Onlangs prikten kijkers ook de spot met zijn Italiaanse accent in House of Gucci en zeiden dat hij het overdreven had. Nadat hij werd bespot als Super Mario, gaf de acteur later toe dat hij fouten had gemaakt bij het uitbeelden van Paolo Gucci, maar dat hij er "van geleerd" heeft.

"Een accent is slechts een reeks fouten. Je leert een woord te zeggen en misschien zeg je het niet 'correct', wat dat ook betekent, maar het is gewoon een reeks gewoonten." vertelde hij TheWrap. "Het is de manier waarop je mond vormen maakt. Iedereen leert de hunne anders… Het goede aan Adam is dat er veel materiaal was, dus hij had uren en uren en uren aan beeldmateriaal.[Het was] een beetje het tegenovergestelde met Paolo Gucci, ik had ongeveer anderhalve minuut van zijn stem in een interview. Dus in dit geval was het een zegen, het was mooi om gewoon begraven te worden in de interviews."

Aanbevolen: