Jared Leto onthult meer van Marvel's Dr. Morbius in nieuwe clip

Inhoudsopgave:

Jared Leto onthult meer van Marvel's Dr. Morbius in nieuwe clip
Jared Leto onthult meer van Marvel's Dr. Morbius in nieuwe clip
Anonim

Jared Leto heeft fans van Marvel een glimp van zijn personage Dr. Morbius gegeven voorafgaand aan de trailer, die morgen (2 november) wordt uitgebracht.

De zanger en acteur zal de superheld/superschurk spelen in een aankomende film met de titel Morbius. Oorspronkelijk gepland voor een release in 2020, werd de film uitgesteld vanwege de pandemie en zal nu naar verwachting begin volgend jaar in de bioscoop verschijnen.

Jared Leto over zijn Marvel-personage 'Morbius'

Leto speelt de titulaire rol van Dr. Michael Morbius, een Marvel-personage dat nog nooit eerder op het scherm is verschenen.

Volgens de karakterbeschrijving is Morbius een wetenschapper die lijdt aan een zeldzame bloedziekte wiens pogingen om zichzelf te genezen hem kwellen met een vorm van vampirisme. Hoewel hij bovenmenselijke vermogens krijgt, wordt hij niet beïnvloed door de bijgelovige zwakheden die traditioneel worden geassocieerd met vampiers.

Dus geen knoflook of zilveren kogels kunnen deze strijdbare held stoppen, zoals Leto uitlegde in een nieuwe promoclip.

"Morbius is een Marvel-personage dat een belangrijk onderdeel van het universum is geweest", zegt Leto in de video.

"Hij is briljant, hij is sterk, hij heeft een aantal unieke krachten, maar hij heeft geen controle over zijn krachten", vervolgt hij.

Leto zei ook wat hem in de eerste plaats in de rol aantrok.

"Ik hield van de kans om iets transformerends te doen", zei de acteur.

"Het was een zeer intense fysieke rol", waarin wordt uitgelegd dat het personage zowel op zijn "meest zwakke" als zijn "meest monsterlijke" in de film te zien is.

"Het zal leuk zijn om te zien waar we daarmee naartoe kunnen gaan", voegde hij er uiteindelijk aan toe, nadat hij had opgemerkt dat hij de eerste zal zijn die de rol voor het scherm zal spelen.

Morbius speelt ook de hoofdrol in Doctor Who-aluin Matt Smith, evenals Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson.

Jared Leto speelt in 'House Of Gucci' naast Lady Gaga

Leto zal hierna te zien zijn in een andere transformerende rol in House of Gucci, naast Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons en Al Pacino.

Geregisseerd door Ridley Scott, heeft de misdaadbiopic over het leven en de dood van de Italiaanse zakenman en hoofd van het Gucci-imperium een met sterren bezaaide cast. Chauffeur portretteert Gucci terwijl Gaga zijn vrouw Patrizia speelt, gearresteerd voor het beramen van zijn moord.

In 1998 werd Reggiani schuldig bevonden aan het inhuren van een huurmoordenaar om Maurizio drie jaar eerder te vermoorden. Bekend als Black Widow tijdens het proces dat veel media-aandacht kreeg, werd de vrouw veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf. Ze werd in 2016 vrijgelaten nadat ze 18 jaar had gediend met krediet voor goed gedrag.

Toen het nieuws over de filmopnames eerder dit jaar begon te circuleren, zei Reggiani dat ze geïrriteerd was dat Gaga haar niet had gevraagd om haar te ontmoeten om zich voor te bereiden op de rol.

Aanbevolen: