Kevin Hart plaatst Instagram-foto's van voorbereiding op nieuwe film 'Borderlands

Kevin Hart plaatst Instagram-foto's van voorbereiding op nieuwe film 'Borderlands
Kevin Hart plaatst Instagram-foto's van voorbereiding op nieuwe film 'Borderlands
Anonim

Kevin Hart staat bekend als die korte, grappige acteur die graag grappen maakt - meestal over zichzelf. Zijn grootste hits zijn er meestal alleen om zijn fans aan het lachen te maken, en het is niet vaak dat je zijn serieuze kant ziet.

Dat gaat echter veranderen, aangezien de getalenteerde acteur samen met Lionsgate een film heeft gemaakt op basis van de immens populaire first-person shooter-games Borderlands van 2k Games en Gearbox Software.

De film wordt geregisseerd door Eli Roth van Inglorious Basterds sterrendom en wordt geschreven door Craig Mazin. Het project heeft net de eindfasen van de pre-productie afgerond en ondergaat het proces van het afronden van de cast voordat ze kunnen beginnen met filmen.

Hart, die regelmatig foto's op zijn Instagram plaatst om belangrijke momenten in zijn leven te beschrijven, deed dit in zijn voorbereiding om zijn nieuwe rol als Roland The Soldier voor Borderlands te spelen. In het spel is Roland je contactpersoon in Sanctuary, en hoewel er verschillende hoofdpersonages zijn binnen de stadsgrenzen, zijn er net zoveel buiten in de verschillende werelden die je als personage bezoekt.

Enkele van de andere hoofdpersonen zijn ook geplaatst, waarvan de meest opvallende de tiener-sloopspecialist, Tiny Tina, en Dr. Patricia Tannis zijn.

Tannis wordt gespeeld door de originele schreeuwkoningin, Jamie Lee Curtis, die ook een foto op haar Instagram plaatste waarin ze de spot dreef met haar vroegere rol als merkambassadeur voor yoghurtbedrijf Activia.

Ariana Greenblatt van Avengers: Infinity War speelt Tiny Tina, een favoriet personage van velen die de gameserie hebben gespeeld, simpelweg omdat ze ervan houdt om alles op te blazen wat ze met haar kleine handjes kan krijgen.

Terwijl Lionsgate de mythische wereld van Pandora tot leven brengt, wachten fans van de videogame met voelbare anticipatie om te zien of de filmmakers hetzelfde geweldige werk kunnen doen om de game tot leven te brengen als de teams bij 2K-games en Gearbox-software heeft het in de eerste plaats gemaakt.

Natuurlijk hebben ze een aantal zeer goede CGI-speciale effecten nodig om Liliths sirene-vaardigheden te beheersen en alle schurken die overal in Pandora rondlopen onder de knie te krijgen. Alles, van driekoppige duivelse honden tot bazen met geschutskoepels zoals KROM, die zijn gemene bende psycho-gewelddadige bandieten en bandieten zal leiden die vastbesloten zijn om volledig vernietigd te worden, zelfs bij hun eigen ondergang.

Oliver Richters, beter bekend als, The Dutch Giant, zal KROM spelen, het meest passend omdat hij van nature 2,80 meter lang is en een professionele bodybuilder en acteur is.

Natuurlijk zou Borderlands niets zijn zonder de sympathieke robot ClapTrap, die zal worden gespeeld door de enige echte Jack Black. En terwijl de hoofdpersonages aan het werk zijn om Handsome Jack, de belangrijkste schurk en zijn kwaadaardige bedrijf, Hyperion, neer te halen, zal het publiek hopelijk gaan houden van de lappendeken van duistere en enigszins onstabiele helden, die hun slimheid gebruiken en wat voorhanden is ondermijn elk plan dat Handsome Jack in gang zet.

Een gebied waar veel fans nog steeds nieuwsgierig naar zijn, is de rol van het personage van de speler, die op verschillende manieren kan worden gecast en misschien zelfs in meer dan één deel kan worden opgesplitst.

In de Borderlands-spellen mag de speler een personage kiezen met een bepaalde vaardigheden: Maya, een sirene zoals Lilith met krachten zoals fasevergrendeling; Zero, die een dubbelganger-vaardigheid heeft, Salvador, wiens gunserker-vaardigheid hem in staat stelt elk wapen voor een beperkte tijd dubbel te hanteren, en Axton die een serieuze liefdesaffaire heeft met zijn torentje.

Er is niet veel bekend over de plot van de film buiten wat wordt gepresenteerd in de game, dus fans zullen waarschijnlijk moeten wachten voordat ze antwoord krijgen op die vraag of op andere brandende vragen die ze hebben.

Borderlands is momenteel in productie, maar heeft op het moment van schrijven nog geen releasedatum vastgesteld.

Aanbevolen: