Jennette McCurdy was gewoon niet weg van 'Sam And Cat's Cruel Fans

Inhoudsopgave:

Jennette McCurdy was gewoon niet weg van 'Sam And Cat's Cruel Fans
Jennette McCurdy was gewoon niet weg van 'Sam And Cat's Cruel Fans
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er verschillende grote netwerken geweest die eindeloze uren televisie hebben geproduceerd waar fans dol op waren. De lijst met populaire shows geproduceerd door CBS, NBC, ABC en Fox gecombineerd is bijvoorbeeld eindeloos. Desondanks voelen de meeste kijkers geen loyaliteit aan een van deze netwerken en schakelen ze graag tussen deze netwerken. Aan de andere kant zijn er miljoenen mensen die de onbedwingbare behoefte voelen om te glimlachen als ze het woord Nickelodeon horen.

Als gevolg van de loyaliteit die veel mensen voelen voor Nickelodeon, hebben ze de neiging erg gepassioneerd te zijn als ze over het netwerk praten. Het onderwerp van de beste Nickelodeon-shows is bijvoorbeeld zeer omstreden. Bovendien zijn diezelfde fans diep teleurgesteld als een voormalige Nickelodeon-ster het zwaar verprutst. Helaas kunnen loyaliteitsfans die voor Nickelodeon voelen soms duistere gevolgen hebben. Zo moest de voormalige Nickelodeon-ster Jennette McCurdy ooit de fans van het netwerk bellen voor hun behandeling van haar.

Nickelodeon-fans waren boos op Jennette McCurdy

Zodra een acteur nauw wordt geassocieerd met een rol die hem in een bepaald licht plaatst, verwachten sommige fans dat hij zich op dezelfde manier gedraagt. Nadat ze bijvoorbeeld jaren als Disney Channel-ster had doorgebracht, begon Miley Cyrus in opstand te komen tegen haar gezinsvriendelijke imago uit het verleden. Als gevolg hiervan zijn veel van haar fans tot de conclusie gekomen dat er veel foto's van Cyrus zijn die haar personage Hannah Montana niet zou goedkeuren.

Net zoals Miley Cyrus wordt geassocieerd met een rol die ze als kind speelde, zullen veel Nickelodeon-fans voor altijd aan Jennette McCurdy denken als het meisje dat speelde in een paar gezinsvriendelijke shows. Desondanks is McCurdy altijd haar eigen persoon geweest en heeft ze het recht zich te gedragen zoals ze wil, zolang ze geen wetten overtreedt.

In de jaren sinds ze ophield een Nickelodeon-ster te zijn, is Jennette McCurdy open geweest over de druk die ze voelde toen ze een grote tv-ster was. Toen McCurdy aankondigde dat ze stopte met acteren, maakte ze zelfs duidelijk dat ze om te beginnen nooit een tv-ster wilde worden. Helaas, toen ze haar jaren als Nickelodeon-ster achter zich had gelaten, probeerden de fans van het netwerk haar aan een belachelijke standaard te houden.

In hetzelfde jaar dat de laatste aflevering van Sam & Cat werd uitgezonden, lekte een drietal onthullende foto's van Jennette McCurdy online. Destijds was er het vermoeden dat het lekken van foto's de reden was waarom Sam & Cat niet werd verlengd voor een tweede seizoen. Diep teleurgesteld gaven sommige Sam & Cat-fans McCurdy de schuld van de annulering van de show en beleden hun woede op de acteur online.

Jennette McCurdy noemde haar oordelende "fans" uit

In 2014 plaatste Jennette McCurdy een lange verklaring op Reddit als reactie op de Nickelodeon-fans die foto's van haar de schuld gaven van het einde van Sam & Cat. In het eerste deel van de verklaring schreef McCurdy haar gevoelens over mensen die verwachtten dat ze zou voldoen aan een standaard die past bij een rolmodel.

“Ik ben geen rolmodel. Ik beweer niet dat ik het ben, ik probeer het niet te zijn en ik wil het ook niet zijn. Er was een tijd dat ik probeerde de verheerlijkende titel waar te maken, dat voetstuk van een ding. Misschien was het niet zozeer dat ik ernaar probeerde te leven. Misschien dacht ik dat ik het kon en dacht ik dat het moest, dus ik deed mijn best. Het is goed, ik kan het toegeven. In mijn adolescentie was ik meer beminnelijk, bruisend en op licht vochtige dagen, misschien zelfs volants. Ik was rolmodelmateriaal en nog wat.”

Vanaf daar maakte Jennette McCurdy duidelijk dat ze er klaar mee was om aan de verwachtingen van andere mensen te voldoen. Om mezelf te verwijderen uit de rolmodelstrijd, de vervalste standaard die door de kauwgomindustrie is gesteld, is - in mijn ogen - mezelf verwijderen uit de contra-intuïtieve strijd om te proberen iets perfects te zijn terwijl ik me duidelijk bewust ben van mijn onvolkomenheden.”

Het belangrijkste was dat Jennette McCurdy de macht wegnam van de mensen die haar beoordeelden door trots te zijn op de persoon die ze is geworden. “Ik ben trots op de manier waarop ik mijn leven leid. Ik ben trots op mijn keuzes. Ik ben er trots op dat niemand mij nep kan noemen of kan zeggen dat ik niet voor mezelf opkom. Ik ben er trots op dat mijn vrienden en familie zouden zeggen dat ik een goed mens ben.”

Nadat de voormalige Nickelodeon-ster haar verklaring aanvankelijk had geplaatst, reageerde ze op Reddit-gebruikers die commentaar gaven, en daarbij riep Jennette McCurdy de fans die boos op haar waren, om te beginnen. McCurdy maakte bijvoorbeeld duidelijk dat er niets mis is met "een volwassen vrouw die een zwoele foto maakt en trots is op een lichaam waar ze hard voor heeft gewerkt". Bovendien schreef McCurdy: "Ik verontschuldig me niet. Dat hoeft niet.”

Aanbevolen: