Heeft Ariana Grande meer gemaakt dan Jennette McCurdy op 'Sam & Cat'?

Inhoudsopgave:

Heeft Ariana Grande meer gemaakt dan Jennette McCurdy op 'Sam & Cat'?
Heeft Ariana Grande meer gemaakt dan Jennette McCurdy op 'Sam & Cat'?
Anonim

Het is lang geleden dat Ariana Grande een roodharige middelbare scholier speelde met een hilarisch gebrek aan gezond verstand. En ze heeft haar carrière duidelijk tot duizelingwekkende hoogten laten groeien in de loop der jaren.

Gezien haar bekendheid tegenwoordig, beginnen fans zich misschien af te vragen over haar tijd op Nickelodeon, lang geleden. Van meningsverschillen met haar voormalige co-sterren op 'Victorious' (en vragen of ze nog met elkaar overweg kunnen) tot zorgen over hoe schadelijk dat gedwongen felrode haarverfwerk was, het is intrigerend om terug te kijken op Grande's tijd op tv.

Eén ding dat fans echter echt willen weten, is of Ariana meer betaald heeft gekregen voor 'Sam &Cat' dan haar co-ster Jennette McCurdy.

Wie heeft meer gemaakt over 'Sam &Cat'?

Hoewel het vermeende drama in 2014 de krantenkoppen haalde, sprak Ariana Grande destijds over de geruchten. Ze verklaarde ondubbelzinnig dat zij en Jennette hetzelfde bedrag verdienden voor hun show.

Het drama ontstond toen Jennette niet kwam opdagen op een evenement voor Nickelodeon. Nu weten fans natuurlijk dat Jennette met haar eigen demonen werd geconfronteerd terwijl ze aan 'iCarly' werkte, en met haar persoonlijke leven in het algemeen.

Destijds wilden roddelbladen echter suggereren dat de loonverschillen tussen de twee populaire sterren problemen veroorzaakten. Aangespoord om te spreken door de oneerlijkheid ervan, verklaarde Ariana: "Jennette en ik waren het er van tevoren over eens dat we in alle opzichten gelijk zouden worden behandeld in deze show (zoals we zouden moeten zijn, aangezien we allebei net zo hard werken als de andere aan deze show)."

Verder legde Grande uit: "De geruchten die de ronde doen over onze contracten en ons salaris dat niet gelijk is, zijn absoluut belachelijk en vals." Om de geruchten echt de kop in te drukken, merkte Ariana op: "Ik verdien NIET meer geld dan mijn tegenspeler, en ik denk ook niet dat ik dat zou moeten zijn."

Waarom heeft Ariana Grande er niet meer gemaakt?

Terugdenken aan de tijd dat 'Sam &Cat' in de lucht was, zou fans wat perspectief kunnen geven. Tegenwoordig zou het zeker logisch zijn als Ariana Grande meer zou krijgen dan zowat elke Nickelodeon-ster voor een optreden in een tv-show of bij een prijsuitreiking.

Ze is een superster, ze is meer dan $ 100 miljoen waard, en ze kan op dit moment haar projecten kiezen. Maar in 2014, toen geruchten de ronde deden over de loonkloof van de meisjes? Ze was net zo'n onbekende als Jennette McCurdy. In feite was ze dat misschien minder.

Terwijl Ariana's eerste Nick-show 'Victorious' vier seizoenen duurde (en 57 afleveringen), omvatte Jennette's zes seizoenen en 97 afleveringen. Natuurlijk, de twee series genoten van een cross-over-aflevering, die duidelijk de latere 'Sam &Cat' inspireerde.

Maar wanneer die serie begon? Sam Puckett was misschien wel degene die fans trok om de kijkcijfers van de show te verhogen.

Aanbevolen: