Cardi B was in twee reality-tv-shows voordat hij beroemd werd

Inhoudsopgave:

Cardi B was in twee reality-tv-shows voordat hij beroemd werd
Cardi B was in twee reality-tv-shows voordat hij beroemd werd
Anonim

Cardi B is nog in de twintig en heeft een carrière bereikt waar de meeste beginnende rappers van dromen. Haar debuutalbum Invasion of Privacy bereikte nummer in de Billboard 200 en werd in 2018 driemaal platina gecertificeerd. In 2020 werd Cardi uitgeroepen tot Billboard's Woman of the Year.

Met zo'n succes is het gemakkelijk om te vergeten dat Cardi's eerste kennismaking met de entertainmentindustrie op reality-tv was. Voordat Cardi beroemd werd, had hij een baan in een Amish-supermarkt en werkte later als exotische danseres. Maar nadat Cardi populair was geworden op Instagram en Vine, kwam Cardi's commerciële doorbraak toen ze werd uitgenodigd om zich bij de cast van Love & Hip Hop: New York te voegen.

Cardi was al snel een van de meest populaire castleden van de show, haar onderscheidende persoonlijkheid hielp haar om zich te onderscheiden van de rest. De meeste fans weten niet dat Cardi, naast Love & Hip Hop: New York, ook in een andere realityshow verscheen voordat hij groot werd.

Wie was Cardi B voor Fame?

Als er nog mensen op deze planeet zijn die Cardi B niet kennen, is ze een van de meest succesvolle rappers ter wereld. Met haar hitdebuutsingle Bodak Yellow bovenaan de hitlijsten, is Cardi nu een van de meest populaire rappers in de game. Ze heeft met iedereen samengewerkt, van Meghan Thee Stallion tot Maroon 5.

Cardi B kreeg voor het eerst bekendheid op sociale media en veroverde legioenen fans met haar lieve persoonlijkheid. Van daaruit kreeg ze de kans om op reality-tv te verschijnen, wat haar hielp een nog groter publiek te bereiken en haar muziek te promoten.

Tegenwoordig heeft Cardi B een waanzinnig vermogen vergaard, maar fans geloven nog steeds dat ze een bescheiden mens is!

In welke realityshow was Cardi B te zien?

Cardi B voegde zich bij de cast van de VH1-serie Love & Hip Hop: New York in 2015, toen de show aan zijn zesde seizoen toe was. Ondanks de grote cast in de show - velen van hen ook aspirant-artiesten - viel Cardi B meteen op bij kijkers en won meer fans.

Ze werd genoemd als de doorbraakster van het seizoen en verscheen ook voor een tweede seizoen. Tegen die tijd had Cardi een nieuw niveau van bekendheid bereikt en had ze meer van haar anonimiteit verloren.

Op de show was ze vooral bevriend met collega-artiesten Bianca en Mariahlynn. Ze raakte verstrikt in een paar woordenwisselingen in de show en stond op beroemde wijze op tegen castmate Peter Gunz in de finale van de show, waarbij ze hem uitriep omdat hij ontrouw was aan twee vrouwen tegelijk.

VH1's Black Ink Crew: New York

De meeste Cardi B-fans weten dat ze speelde in Love & Hip Hop: New York voordat ze een wereldwijde superster werd. Maar velen weten niet dat ze ook kort in een andere VH1-serie was.

Volgens Cheat Sheet kwam Cardi's eerste ervaring op televisie door haar korte optreden in Black Ink Crew: New York. Castlid Puma herinnerde zich dat Cardi een niet-gecrediteerde danser was tijdens een van de stripclubscènes van de show. Voordat hij fulltime muzikant werd, werkte Cardi als een exotische danseres.

“Ik heb een fotoshoot gedaan voor het kledingmerk van een vriend van mij. Het was zij en Alexis Skyy', zei hij (via Cheat Sheet). “Misschien een paar weken later deed ik een scène voor de show, en Cardi was in de stripclub aan het strippen. En ze herinnerde zich mij van de fotoshoot, en dit was voordat iemand wist wie deze mensen waren …”

Keert Cardi B terug naar reality-tv?

Gezien haar succes als internationale superster, is het onwaarschijnlijk dat Cardi B zal terugkeren naar een van de realityshows waarin ze eerder verscheen. Maar ze keerde in 2020 min of meer terug naar reality-tv toen ze haar eigen serie debuteerde op de Watch Together-functie van Facebook Messenger.

De show heette Cardi Tries _ en de rapper probeerde elke donderdag een reeks nieuwe vaardigheden uit. Onder de nieuwe banen waarmee Cardi experimenteerde, waren brandweerman, leraar, stuntautoracer en ballerina.

Wat Cardi B heeft gezegd over haar tijd op reality-tv

Na Love & Hip Hop: New York debuteerde met Cardi als castlid, ze vertelde hoe haar ervaring was geweest als onderdeel van de realityshow. De rapper onthulde dat ze geloofde dat ze zo'n populair personage was omdat ze authentiek zichzelf was.

Toen hem werd gevraagd naar een aantal van haar cast-maatjes in de show, gaf Cardi toe dat ze ook getalenteerd waren, maar suggereerde ze dat ze misschien niet hetzelfde succes als zij hadden gezien omdat ze hun carrière niet zo serieus namen.

Ze bekende ook dat beroemdheid zijn vermoeiend en soms "een beetje deprimerend" is, omdat beroemde mensen constant onderweg zijn en beoordeeld worden door mensen die ze niet eens kennen.

Aanbevolen: