John Cena werd afgewezen voor deze twee superheldenrollen voordat hij 'Peacemaker' landde

Inhoudsopgave:

John Cena werd afgewezen voor deze twee superheldenrollen voordat hij 'Peacemaker' landde
John Cena werd afgewezen voor deze twee superheldenrollen voordat hij 'Peacemaker' landde
Anonim

Laten we John Cena de eer geven, zijn carrière begon niet goed met een kaskraker die $ 22 miljoen opleverde. In werkelijkheid veranderde zijn acteercarrière toen hij eindelijk zijn persoonlijkheid mocht laten zien in meer komische rollen zoals 'Trainwreck'.

De acteur nam zijn carrière in een andere richting toen hij de wereld van DC's ' Suicide Squad ' betrad. Cena nam de rol van ' Peacemaker ' op zich en accepteerde de plek zonder zelfs maar te weten welk personage hij zou uitbeelden, allemaal vanwege zijn geloof in James Gunn.

Kijkend naar het succes en de spin-off nu op HBO MAX, kunnen we duidelijk zeggen dat het de juiste beslissing was. Cena gaf echter in een recente podcast toe dat de weg naar 'Peacemaker' moeilijk was, met onderweg een paar afwijzingen.

John Cena's acteercarrière kende een moeilijke start

Terugkijkend zou het voor John Cena gemakkelijk zijn geweest om Hollywood te verlaten terwijl hij voorop liep. Hij stond aan de top van de sport- en entertainmentwereld en in werkelijkheid was zijn acteercarrière niet zo goed begonnen.

In feite werd hem slechts twee weken eerder verteld over zijn hoofdrol in 'The Marine', en dat hij daarvoor helemaal naar Australië moest reizen.

"Ik bedoel, als je het in dat perspectief bekijkt, ik begon films te maken als een zakelijke beslissing," zei Cena. “Oorspronkelijk zou Steve Austin zijn, maar hij is geslaagd. Vince had zoiets van 'hey, ik wil dat je naar Australië gaat'. Dit is 2 weken voor de opname. Hij legde uit dat als we WWE-studio's kunnen versterken, we de aanwezigheid van WWE-live-evenementen zullen vergroten."

Niet alleen was Cena het op zo'n korte termijn eens, maar de film zou ook vreselijke recensies krijgen, iets dat al vroeg in zijn carrière een thema zou zijn.

Cena onthulde echter dat toen hij eenmaal in films als 'Fred' en 'Trainwreck' verscheen, zijn geloof eindelijk begon te veranderen toen hij zelf mocht spelen.

Tegenwoordig staat hij op de top van de Hollywood-berg, met zijn nieuwe hit op HBO, 'Peacemaker'. Maar net als bij andere projecten in het verleden, heeft hij er een beetje geluk mee gehad.

Cena was ook niet de eerste keuze voor 'Peacemaker' en hij kreeg de rol per ongeluk

Natuurlijk, tegen de tijd dat 'Peacemaker' voor 'Suicide Squad' tot stand kwam, waren de verwachtingen van John extreem laag. Nogmaals, kijkend naar het project, dacht Cena dat hij echt in de rol zou passen. Hoewel hij in werkelijkheid toegaf dat hij dacht dat het antwoord opnieuw zou zijn: we houden van je, maar we besloten een andere weg in te slaan.

Dingen zouden eindelijk veranderen voor Cena, want volgens zijn woorden naast de ' Happy, Sad, Confused podcast ', had hij eigenlijk geluk in de rol.

"Ik stond niet als eerste op de lijst voor Peacemaker. James had een lange lijst en het gebeurde ook per ongeluk. Hij zei: 'Hé, ik ben in Atlanta, ik zou graag willen komen en praat even met je.' We gingen zitten in zijn pre-productiekantoor, dat letterlijk een oorlogshoofdkwartier was waar je de hele film kon zien op een posterbord dat rond zijn kantoor was geplakt, en hij begon te praten over Peacemaker, en hij zei: 'Ik denk dat je het moet doen."

Het is veilig om te zeggen dat John Cena de juiste man was voor de rol, aangezien de film floreerde, ondanks de terugslag van de eerste film. Bovendien kreeg hij zijn eigen spin-off met het personage op HBO, wat een geweldige start heeft gemaakt.

Om te bedenken dat hij in de jaren daarvoor werd afgewezen voor een aantal behoorlijk grote Marvel-optredens.

John Cena had eerder auditie gedaan voor de hoofdrol in 'Shazam', samen met kabel in 'Deadpool 2'

Dit zijn de verhalen die acteurs niet zo graag willen delen, de afwijzingskant ervan. Het strekt John tot eer dat hij open en eerlijk was over zijn eerdere mislukkingen, waaronder het mislopen van een hoofdrol in 'Shazam'.

Het missen van de rol deed des te meer pijn, aangezien hij erg in het script zat.

"Ik denk als een kind, dus Shazam was super interessant voor mij", legde Cena uit. "En als ik het script vaak lees, zoals… dit is het, ik jaag niet alleen 'ik wil dit doen', ik moet het altijd lezen."

Cena zou ook auditie doen voor een rol die uiteindelijk werd gespeeld door de grote Josh Brolin, als Cable in ' Deadpool 2'.

Hoewel hij de twee hoofdrollen niet kreeg, is het uiteindelijk allemaal gelukt. Ach, terugkijkend zou Cena misschien blij zijn met de manier waarop de dingen zijn verlopen, gezien zijn succes in de rol van 'Peacemaker'.

Misschien was hij gecast als een andere superheld, dan was de rol van James Gunn misschien nooit op zijn pad gekomen.

Aanbevolen: