Voordat hij met 'Younger' in de hoofdrol speelde, was Nico Tortorella op een show die na twee afleveringen werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Voordat hij met 'Younger' in de hoofdrol speelde, was Nico Tortorella op een show die na twee afleveringen werd geannuleerd
Voordat hij met 'Younger' in de hoofdrol speelde, was Nico Tortorella op een show die na twee afleveringen werd geannuleerd
Anonim

Een enorme kans krijgen op tv is iets waar alle artiesten op hopen, maar deze momenten zijn schaars. Daarom is het belangrijk om zelfs de kleinste kans die op hun pad komt, optimaal te benutten.

Nico Tortorella heeft veel doorstaan om de rol van Josh op Younger te krijgen, en zijn leven en vermogen veranderden nadat hij in de show was. Voordat Tortorella in de show verscheen, werd hij gecast voor een serie die na twee afleveringen werd geannuleerd, waardoor het een snellere annulering was dan flops zoals Inhumans.

Laten we eens kijken naar de acteur en de vergeten flop waar hij ooit op zat.

Nico Tortorella was fantastisch op 'Younger'

Van 2015 tot 2021 was Younger een schuldige show voor veel fans. De serie had een geweldig uitgangspunt en het duurde niet lang voordat het een van de meest spraakmakende shows op tv werd.

Nico Tortorella werd gecast als Josh in de show, en hoewel hij geen grote naam was voorafgaand aan het debuut van de serie, maakten fans snel kennis met hem en zijn talent.

De show heeft jaren besteed aan het maken van een prachtig verhaal, en het was echt triest voor fans en de cast om te zien dat de serie eindigde.

Toen we het hadden over het filmen van het laatste seizoen van de show, vertelde Tortorella aan ScreenRant: "En het was op zijn zachtst gezegd emotioneel. In veel opzichten was dit als een zomerkamp voor ons allemaal. We besteden drie of vier maanden samen en maken ongelooflijk leuke televisie. We misten een paar echt geweldige acteurs die niet bij ons konden komen, en we wisten dat dit in veel opzichten het laatste seizoen was. Maar ik denk dat er in ieder van ons altijd een deel van ons is dat weet dat er op een gegeven moment meer zal zijn; dat dit niet het einde voor ons is."

Het is verbazingwekkend om het soort succes te zien dat Tortorella de afgelopen jaren heeft gevonden. Het is vooral indrukwekkend als je terugkijkt op een gemiste kans voor de acteur.

Nico Tortorella speelde in 'The Beautiful Life'

Een promofoto voor The Beautiful Life
Een promofoto voor The Beautiful Life

In 2009, lang voordat Tortorella werd gecast als Josh in Younger, kreeg hij wat leek op een gouden kans op The Beautiful Life. De serie zou uitgezonden worden op The CW en bevatte gevestigde namen als Mischa Barton en Sara Paxton.

Voor Barton was het een kans om haar naam op televisie te herstellen nadat ze The O. C., waardoor ze een begrip werd.

Als we het hebben over wat haar naar de show trok, vertelde Barton aan The L. A. Times: "De modewereld is iets dat volgens mij nog nooit iemand op een echt realistische manier heeft onderzocht, en ik dacht dat deze show goed bij mij zou passen omdat ik een echt personage mag spelen en veel mensen associeer me met mode alsof ik al een mode-icoon ben. Mike Kelley [een schrijver over "The O. C."] schreef de pilot en wilde dat ik dit model zou spelen, Sonja, die een behoorlijk interessant meisje is. Ze is een beetje bitchy maar ook best aardig. Ik vind het erg leuk om met haar te spelen."

Voor Tortorella was dit een kans om samen met populaire namen op een groot netwerk te schitteren, en deze show had hem zijn grote doorbraak kunnen bezorgen. In plaats daarvan zonk het snel weg.

Het werd bijna onmiddellijk geannuleerd

Helaas, na slechts twee afleveringen in de lucht, werd The Beautiful Life stopgezet door The CW. Lage beoordelingen waren hier de belangrijkste boosdoener.

Het kon niet gemakkelijk zijn geweest voor de cast en crew om zo'n snel einde te hebben. Veel shows krijgen minstens één seizoen om te laten zien wat ze kunnen, maar twee afleveringen waren voldoende voordat The CW The Beautiful Life tot zinken bracht.

Sara Paxton was boos over de annulering van de show en ze vond dat het beste nog moest komen in de show.

"Het is een klap in het gezicht! Het is bijna alsof we deel uitmaakten van deze familie en nu zijn we plotseling gedropt. afleveringen drie, vier en vijf zouden geweldig zijn. Dat is wat echt klote is. Je hebt Ik moet tijd hebben om een show zijn gang te laten gaan en een publiek te vinden, vooral als ze nul dollar in advertenties steken. Ik denk dat het enorm had kunnen zijn voor de CW. Ik denk echt dat ze iets hebben gemist, en ik denk echt dat ze missen een enorme kans voor zichzelf, "zei ze.

Zo had Nico Tortorella pech. Gelukkig stopte hij met vast werk totdat Younger alles veranderde.

The Beautiful Life was een schommel en een misser, maar Younger was precies wat de dokter had voorgeschreven.

Aanbevolen: