Julia Garner heeft zojuist haar favoriete woord onthuld in Anna's nepaccent

Inhoudsopgave:

Julia Garner heeft zojuist haar favoriete woord onthuld in Anna's nepaccent
Julia Garner heeft zojuist haar favoriete woord onthuld in Anna's nepaccent
Anonim

Shonda Rhimes' serie Inventing Anna op Netflix heeft kijkers kennis laten maken met de vergulde, nepwereld van veroordeelde fraudeur Anna Sorokin, die zich halverwege de jaren 2010 voordeed als Duitse erfgename Anna Delvey om haar weg te vinden in de NYC-glitterende elites.

Ozark-ster Julia Garner speelt de rol van Anna en trekt een accent dat moeilijk te plaatsen is, vergelijkbaar met hoe de echte Anna - een Engelssprekende Russische die zich voordoet als een Duitser - in het echte leven klinkt.

Julia Garner onthult haar favoriete Anna's zin in 'Inventing Anna'

In een recente chat met IMDb onthulde Garner wat haar favoriete zin was om te zeggen in Anna's dikke, unieke accent.

Garner keek terug op een zin in de show die haar aan het lachen maakt elke keer dat ze eraan denkt.

"Degene die me aan het lachen maakt elke keer als ik het zie, ik huil aan de telefoon en ik zeg: 'Ik ben helemaal alleen!!!' Ik vind het gewoon zo grappig, "zei Garner.

"Het kwam net uit, ik was me niet eens bewust van wat ik aan het doen was. Mijn accent was daar erg sterk omdat ik emotioneel was, en ik had mijn muur naar beneden. Nou, Anna deed het, "voegde ze eraan toe.

Garner ontmoette de echte Anna voordat hij ging filmen (terwijl Rhimes besloot dat niet te doen), zodat de actrice zich kon voorbereiden op de rol. De Emmy-winnende ster zei dat ze verrast was om te horen dat Anna een sympathieke, sprankelende persoon is.

"Wat me opviel dat ik niet deed, ik had niet verwacht - ik weet niet eens hoe ik het moet beschrijven - was hoe bruisend ze soms was, en hoe aardig ze was en hoe charmant was ze, en hoe snel ze in seconden van licht naar donker en van donker naar licht kan gaan, "zei Garner.

Garner over het bewaren van dingen uit de set van 'Inventing Anna'

Natuurlijk waren kostuum- en productieontwerp cruciaal om Anna's glamoureuze wereld in de show na te bootsen. 'Inventing Anna' ziet Garner een aantal prachtige outfits aantrekken, waaronder iconische stukken die zijn geïnspireerd op de garderobe van de echte oplichter.

"Ik moet een paar dingen bewaren… veel ervan is ook naar archieven gegaan", zei Garner over de kostuums.

"Ik kan de babydoll Alaïa-jurk met de Celine-bril niet houden, alleen maar omdat dat de iconische Anna Delvey-outfit is. Ik weet ook niet waar ik dat zou dragen - mensen zouden zijn van 'oh dat is wat jij droeg op Delvey', wat helemaal prima is, dat vind ik niet erg, maar… je weet wel."

Inventing Anna wordt momenteel gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: