Scream' heeft zojuist een potentieel grote aanwijzing onthuld over de identiteit van de moordenaar in een nieuwe poster

Inhoudsopgave:

Scream' heeft zojuist een potentieel grote aanwijzing onthuld over de identiteit van de moordenaar in een nieuwe poster
Scream' heeft zojuist een potentieel grote aanwijzing onthuld over de identiteit van de moordenaar in een nieuwe poster
Anonim

'Scream' heeft zojuist een belangrijke aanwijzing gegeven over de identiteit van Ghost Face in de officiële poster van de nieuwe film.

De originele personages gecreëerd door Kevin Williamson en geregisseerd door wijlen filmmaker Wes Craven staan op het punt terug te keren naar het vijfde deel van de slasher-saga, simpelweg getiteld 'Scream'.

Neve Campbell als laatste meisje Sidney Prescott, 'Friends'-ster Courteney Cox als verslaggever en auteur Gale Weathers en David Arquette als sheriff Dewey Riley zullen hun rol opnieuw opnemen tegenover enkele nieuwkomers in Woodsboro. Maar hoe zit het met Ghost Face? De gemaskerde moordenaar die een zwarte cape omdoet en een mes en een telefoon vasthoudt als wapens naar keuze, zal verwoesting aanrichten in de niet zo rustige stad in Californië voor nog een kleine moordpartij.

'Scream' plaagt de identiteit van Ghost Face in nieuwe poster

Vooruitlopend op de release van de film in januari, is er een nieuwe poster gedeeld op sociale media, inclusief alle nieuwe en oude personages. Met wat klinkt als een belangrijke hint naar de identiteit van de moordenaar, met dank aan de social media manager van de film.

"Om 12ScreamsForTheHolidays te beginnen, geven we je een hint: de moordenaar staat op deze poster", luidt de tweet.

De poster wordt gedomineerd door de close-up van het originele trio -- Sidney, Gale en Dewey -- omringd door veteraan Marley Shelton als hulpsheriff Judy Hicks (voor het eerst verschenen in 'Scream 4') en een heleboel nieuwe gezichten: 'Vida'-ster Melissa Barrera, 'The Boys'-acteur Jack Quaid, 'You'-actrice Jenna Ortega, evenals Dylan Minnette, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison en Sonia Ammar.

Onheilspellend opdoemen over hen allemaal, een gigantische Ghost Face-maskers, weet je, voor het geval je bent vergeten waar deze film eigenlijk over gaat.

'Scream' Fan-favoriet Randy heeft altijd gelijk gehad

Natuurlijk, het bijschrift verwijst misschien naar Ghost Face eigenlijk op de poster, maar wat als er meer achter de grap zit? Zoals fans van de franchise goed weten, is "iedereen een verdachte", dankzij het al te snel verdwenen nerdy-personage Randy Meeks (Jamie Kennedy).

Met Randy's theorie uit de originele film uit 1996 in gedachten, is het niet onwaarschijnlijk dat de echte moordenaar op de poster staat. Als er iets is dat de vorige vier 'Scream'-films hun publiek hebben geleerd, is dat de seriemoordenaar altijd, altijd iemand is die je kent… een soort van.

'Scream' is geregisseerd door het filmduo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, bekend van de horrorfilm 'Ready or Not' met in de hoofdrollen Samara Weaving, Adam Brody en Andie MacDowell. De film is geschreven door 'Zodiac'-scenarist James Vanderbilt en Guy Busick, die het script van 'Ready or Not' hebben geschreven.

'Scream' draait vanaf 14 januari 2022 in de bioscoop.

Aanbevolen: