Ed Sheeran schokt fans door woord voor woord te rappen met Gang Starr-teksten

Inhoudsopgave:

Ed Sheeran schokt fans door woord voor woord te rappen met Gang Starr-teksten
Ed Sheeran schokt fans door woord voor woord te rappen met Gang Starr-teksten
Anonim

Ed Sheeran is onmiskenbaar een van de meest succesvolle artiesten van onze tijd. Hij heeft de wereld stormenderhand veroverd met zijn ongedwongen stijl en de schijnbaar moeiteloze manier waarop hij de microfoon kan pakken en miljoenen fans kan betoveren met zijn ongelooflijke talenten.

Van nature introvert en nooit iemand die de schijnwerpers zoekt, ontdekken fans dat ondanks het feit dat hij Sheeran bewondert voor zijn folk/pop-stijl, zijn vaardigheden op de microfoon echt ondergewaardeerd blijven.

Ed houdt fans in de gaten en heeft een enorm geheim bewaard voor de miljoenen mensen die hem volgen op sociale media en hem echt aanbidden.

Het blijkt dat Ed Sheeran een meester is in rap, en onlangs verbaasde hij zijn fans door de teksten van Gang Starr met opmerkelijke precisie te spugen.

Ed Sheeran's geheime rapvaardigheden

Ed Sheeran vermaakt de massa al jaren en heeft alleen al op Instagram een aanhang van meer dan 35,4 miljoen mensen verzameld. Zijn getalenteerde muzikale en vocale vaardigheden zijn te zien geweest bij zeer gewaardeerde artiesten zoals The Weeknd, Beyonce en Eminem, maar niemand had enig idee dat hij kon rappen als een kampioen en zijn eigen het rapmuziekgenre.

Sheeran heeft de afgelopen maanden om allerlei redenen de krantenkoppen gehaald. Hij heeft COVID opgelopen en was bijna gedwongen om zijn langverwachte plek als muzikale gast op Saturday Night Live te verlaten. Hij heeft zijn mening gegeven over politieke en sociale kwesties en heeft het publiek geboeid met zijn ware liefdeshuwelijksverhaal, toen hij voor het eerst vader werd.

Op de een of andere manier slaagde het zeer openbare leven van Ed Sheeran erin om de talenten die hij bezit te verbergen als het gaat om authentieke rap. Nu fans weten dat hij een serieuze rapgame heeft, willen ze meer horen…

Een veelzijdige artiest

Tijdens een recent optreden in Breakfast Club Am raakte Ed Sheeran zwaar verwikkeld in een gesprek over de invloed van hiphop in Europa, en net zo snel als het gesprek begon, begon hij de teksten van Gang Starr woord voor woord met perfecte precisie te rappen.

Verbijsterde fans konden hun ogen niet van hun schermen afhouden toen de nietsvermoedende artiest uit het VK onmiddellijk zijn accent leek te verliezen terwijl hij vloeiend de tekst uitspuugde… en hij bleef doorgaan.

Sheeran was niet te stoppen - hij was goed bezig en fans genoten van elk moment.

Nu deze best bewaarde geheime vaardigheid van hem is onthuld, zijn fans officieel verslaafd en willen ze meer!

Als de fans het naar hun zin hebben, zal de multi-getalenteerde Ed Sheeran binnenkort weer meer rapteksten op volledig display doen.

Aanbevolen: