Tish Cyrus heeft zojuist een zoete connectie onthuld tussen de nieuwe nummers van Billy Ray en Miley

Inhoudsopgave:

Tish Cyrus heeft zojuist een zoete connectie onthuld tussen de nieuwe nummers van Billy Ray en Miley
Tish Cyrus heeft zojuist een zoete connectie onthuld tussen de nieuwe nummers van Billy Ray en Miley
Anonim

Er is geen gebrek aan talent in de Cyrus-familie, en deze week loopt het vol!

Billy Ray, Miley Cyrus, EN Miley's broer Braison hebben gisteren allemaal gloednieuwe muziek uitgebracht en fans zijn er dol op. Leden van de echte Cyrus-familie zijn er ook dol op. Ze kunnen indrukwekkend disfunctioneel zijn, maar deze mul-liefhebbende iconen hebben alles te maken met elkaar ondersteunen wanneer het ertoe doet.

Lees verder om erachter te komen wat Tish Cyrus (de vrouw van Billy Ray en de moeder van Miley/Braison) zei over het belang van de afleverdatum van gisteren. Hint: het heeft natuurlijk met familie te maken!

Miley heeft zojuist een samenwerking met Stevie Nicks laten vallen

Miley's nieuwe muziek heeft de grootste plons gemaakt, door Miley's eigen nieuwe glamrock-afbeelding te mixen met de krachtige vocalen van TikTok-able rockster, Stevie Nicks.'Midnight Sky' staat nu al bovenaan de hitlijsten en Miley's fans en celeb-fans zijn dol op deze nieuwe versie. Miley's IG-clip van het nummer heeft al meer dan 1,8 miljoen views en is nog niet eens 24 uur uit.

Billy Ray Covered L. L. Cool J

Billy Ray doet zijn eigen kijk op een retro-klassieker en bracht gisteren zijn versie van de legendarische rapper L. L. Cool J.'s 'Knock You Out' uit om lovende kritieken te krijgen van muziekrecensenten overal, van Billboard tot Rolling Stone.

Rap en banjo-twangy country lijkt misschien geen perfecte match, maar we hadden moeten weten: als iemand het kon, dan is het Billy Ray.

In een reactie op zijn 'Knock You Out'-videopost herinnerde zijn ondersteunende vrouw Tish de fans eraan dat het bij een heel nieuw album hoort dat Billy Ray uitbrengt ("And I love every song!" schreef ze, eindigend met een vuur-emoji).

Braison bracht zijn eigen nieuwe muziek in première

Het is moeilijk te geloven dat deze rustige, gereserveerde landgenoot is gemaakt door dezelfde mensen als Noah Cyrus, maar hier is hij dan! Braison Cyrus bouwt gestaag aan zijn discografie en gebruikt exact dezelfde releasedatum voor zijn nieuwe nummer, 'Across the Plains', als zijn vader en oudere zus deze week voor hun liedjes gebruikten.

Tish zegt dat het allemaal op oma's verjaardag is gebeurd

Tish deelde een lieve terugblikfoto van alle Cyruses die gisteren hits dropten en vertelde de wereld dat Miley en Braison's "Mammie" "goede vibes moet sturen met al deze coole muziek die uitkomt op haar verjaardag!"

Mammie is Miley's grootmoeder van moederskant, Loretta Finley, die afgelopen augustus is overleden.

Ze was een heel speciaal figuur in de Cyrus-familie. Miley noemde haar "het ultieme model om een echt LICHT in een donkere wereld te zijn", die liet zien hoe belangrijk het is om anderen te behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Wat een mooie erfenis!

Aanbevolen: