Veel mensen waren verrast om Maggie Smith te zien in de nieuwe 'Downton Abbey'-film

Inhoudsopgave:

Veel mensen waren verrast om Maggie Smith te zien in de nieuwe 'Downton Abbey'-film
Veel mensen waren verrast om Maggie Smith te zien in de nieuwe 'Downton Abbey'-film
Anonim

Maggie Smith is een van de meest talentvolle en gerespecteerde actrices, niet alleen onder de cast van Downton Abbey, maar in de hele filmindustrie. 86 jaar oud vanaf 2022, de ouder wordende ster en tweevoudig Oscar-winnaar trok een aantal hoofden toen ze verscheen in de trailer van Downtown Abbey: A New Era, de tweede speelfilmversie van de populaire show en de eerste verschijning van de cast aantal tekens sinds 2019.

Smith keert terug als de weduwe Violet Crawley, de verweerde matriarch met scherpe tong van de familie Crawley. Smith heeft eerder gezegd dat ze klaar is met het personage, dat zei ze zowel in 2015 als in 2019, maar op de een of andere manier slagen de producenten van Downton Abbey er altijd in haar te overtuigen om terug te keren voor het volgende project, maar zal dit haar laatste zijn?

7 Hugh Bonneville was verrast dat ze terugkwam

Volgens Hugh Bonneville, die Robert Crawley speelt in de serie, was hij verrast om Smith in voldoende gezondheid te zien om terug te keren. "Ik dacht dat ze tussen de films door zou sterven", grapte de acteur smakeloos in een interview voordat hij serieus werd en zijn dankbaarheid uitte dat Smith weer in de film zat.

6 Smith heeft vaak gezegd dat ze klaar is met het spelen van het personage

Bonneville dacht ook na over het feit dat Smith vaak heeft gezegd dat ze klaar is met het spelen van het personage wanneer een Downton Abbey-project afloopt en aangezien Maggie Smith al in de tachtig was toen de laatste film werd geproduceerd, waren Bonneville en andere castleden waarschijnlijk ervan overtuigd dat ze het deze keer meende toen ze zei dat ze zich terugtrok uit het personage.

5 Elizabeth McGovern was ook verrast

Elizabeth McGovern, die Cora Crawley speelt, was aanwezig voor hetzelfde interview en knikte instemmend met Bonneville en bood enig inzicht in waarom Smith terugkeerde door na te denken over waarom ze bij de franchise blijft: "Ik denk dat het gemakkelijk is, vooral voor een acteur om het gevoel te hebben dat wat je doet geen waarde heeft omdat je je zo hulpeloos voelt bij het oplossen van de problemen van de wereld, waarschijnlijk iedereen die leeft." McGovern zei verder: 'Maar bij zo'n gelegenheid zie ik een blije blik op de gezichten van mensen en ik denk dat dit wel degelijk waarde heeft, het maakt mensen een tijdje gelukkig." Dit zou heel gemakkelijk kunnen verklaren waarom Smith heen en weer gaat van met pensioen gaan van Downton Abbey naar terugkeren.

4 Harry Potter-fans dachten dat ze met pensioen ging

Speculaties over het pensioen van Smith schoten omhoog in 2022 toen fans van een van haar andere franchises haar verdachte afwezigheid opmerkten. De Harry Potter Reunion Special-streaming op HBOMax bevatte het grootste deel van de originele cast, Daniel Radcliffe, Emma Watson, enz. Maar sommige afwezigen ontsnapten niet onopgemerkt. Alan Rickman (Snape) was afwezig omdat hij in 2016 overleed. J. K. Rowling was afwezig omdat de franchise haar op afstand houdt na haar controversiële opmerkingen over transgenders. Maar wat het meest opviel, en het meest teleurstellend voor fans, was de afwezigheid van professor Anderling, die werd gespeeld door Maggie Smith. De afwezigheid van Smith op de reünie veroorzaakte veel online speculatie of ze deze keer echt met pensioen zou gaan.

3 Nee, ze gaat niet met pensioen

Laten we dit vuur nu blussen voordat het uit de hand loopt. NEE, Maggie Smith gaat niet met pensioen, ook al is ze achter in de 80, de actrice heeft nog twee films in de maak volgens haar IMDB-pagina, A German Life en The Miracle Club zullen in 2022 met de productie beginnen. Smith heeft er 88 acteercredits op haar naam vanaf 2022, waaronder Oscar-genomineerde rollen in Gosford Park, Laurence Oliver's Othello en A Room With A View. Andere klassieke titels met Maggie Smith zijn Death on The Nile, The Lady In The Van en Sister Act. Zelfs als Smith nog niet met pensioen gaat, heeft ze het zeker verdiend.

2 Echt, ze gaat niet met pensioen

Ja, het is een beetje verwarrend omdat Smith keer op keer heeft gezegd dat ze met pensioen gaat, in ieder geval van Downton Abbey, bij verschillende gelegenheden. Maar het lijkt erop dat elke keer dat ze haar pensionering aankondigt, ze kort daarna weer in de rol stapt. Smith zou het leven van haar fans een stuk gemakkelijker maken als ze zich aan één plan zou houden wanneer ze het aankondigt, maar zolang fans meer van Maggie Smith's optreden krijgen, zullen ze het waarschijnlijk niet erg vinden dat ze zo slap is over haar carrière.

1 Dit zou het einde kunnen zijn van het verhaal van haar personage

Hoewel Maggie Smith na deze film zal blijven acteren, speculeren fans dat dit het einde zou kunnen zijn van Violet Crawley's verhaallijn. Smith lijkt tenslotte een beetje over het personage te zijn, waarom laat ze anders constant doorschemeren dat ze met pensioen gaat uit de franchise? En hoewel het prijzenswaardig is dat ze op zo'n hoge leeftijd zo hard blijft werken, verleggen zowel Smith als haar karakter hun grenzen door zoveel door te gaan. Zal dit de laatste keer zijn dat het publiek het drama van Violets leven te zien krijgt? Bekijk Downton Abbey: A New Era en ontdek het.

Aanbevolen: