10 keer dat Dakota Johnson liet zien dat ze een van de pittige dressoirs in Hollywood is

Inhoudsopgave:

10 keer dat Dakota Johnson liet zien dat ze een van de pittige dressoirs in Hollywood is
10 keer dat Dakota Johnson liet zien dat ze een van de pittige dressoirs in Hollywood is
Anonim

Dakota Johnson maakte haar eerste debuut op de rode loper in 2000 toen ze de Academy Awards bijwoonde met haar moeder, Melanie Griffith, en stiefvader Antonio Banderas. Gekleed in een lila satijnen jurk beweerde Johnson dat ze haar outfit voor de nacht had uitgekozen. Meer dan twintig jaar later heeft Dakota Johnson haar modestijl en statement-kleding ontwikkeld die bij haar past, of ze nu door de straten van LA loopt of poseert bij de Oscars.

Sinds ze in 2017 de merkambassadeur van Gucci werd, is het bekend dat de actrice op maat gemaakte stukken draagt die zijn ontworpen door haar vriend en de creatief directeur van Gucci, Alessandro Michele. Ze mixt haar stijl ook met Dior en Brandon Maxwell om een chique look te creëren. In samenwerking met styliste Kate Young heeft Dakota Johnson haar creativiteit ontdekt door haar looks met pailletten, juwelen en een vleugje lingerie. Laten we eens kijken naar enkele van de meest verbluffende outfits gedragen door Dakota Johnson.

10 Golden Globes 2018

Beroemdheden woonden de Golden Globe Awards 2018 bij, geheel in het zwart gekleed om de Me Too-beweging te steunen. Dakota Johnson hield vast aan het thema en schitterde op de rode loper in een aangepaste Gucci-look. Haar jurk had een eenvoudige kristallen riem in het midden met een prachtig versierd strikontwerp aan de achterkant. Ze had de outfit gecombineerd met Nirav Modi-juwelen.

9 2019 Met Gala

De actrice bleef bij het thema van Camp: Notes in Fashion en liep op de roze loper van het 2019 Met Gala om haar vriend Alessandro Michele, die een van de voorzitters van het evenement was, te steunen. Gucci werkte vele maanden samen met de stylist van Johnson toen ze een roze jurk creëerden met een bloedend hart in het midden die het beeld van het Heilig Hart van Madonna vertegenwoordigde. Ze had haar look afgemaakt met op maat gemaakte Gucci-schoenen en een zilveren hoofddeksel.

8 10e jaarlijkse LACMA Art+Film Gala

Gesponsord door Gucci, zou het 10e jaarlijkse LACMA Art+Film Gala niet compleet zijn geweest zonder dat het gezicht van het merk zijn intrede had gedaan. Dakota Johnson dumpte de jurk voor een prachtige semi-transparante crop top met lovertjes, een diepe halslijn en een zeeschelproze satijnen broek. De top werd geaccentueerd met een faux riemgesp boven de broek.

7 2021 Filmfestival van Venetië

Dakota Johnson deed alle hoofden in haar richting draaien toen ze op het filmfestival van Venetië in 2021 over de rode loper liep voor de première van The Lost Daughter. Ze was gekleed in een met zilveren pure juwelen ingelegde jurk van Gucci. Het had een kolom met V-hals, kapmouwtjes en een kristallen franje met druppelstenen. Haar look werd afgemaakt met bijpassende hakken van Gucci.

6 Onze vriend TIFF Wereldpremière

De actrice trok haar beste rode loper-look tot nu toe tijdens de première van Our Friend toen ze gratie en goth in dezelfde look bracht. De zwarte couture Dior baljurk had een gestructureerd lijfje met verschillende lagen tule die een prachtige volle rok creëerden. Ze liet de outfit stralen en koos voor minimalistische sieraden, een eenvoudige diamanten halsketting en oorbellen.

5 2019 Governors Awards

De 2019 Governors Awards waren getuige van Dakota Johnson die er etherisch uitzag in een Brandon Maxwell-ensemble. De outfit, geleend van de lente/zomer 2020-collectie, had een ivoorkleurige zijden bandeautop en een bijpassende rok die haar middenrif liet zien. Johnson had haar look gecombineerd met sieraden van Messika.

4 17e internationale filmfestival van Marrakech

Dakota Johnson bracht in 2018 glamour naar het Marrakech International Film Festival als jurylid. Een andere creatie van Gucci, de roze jurk was bezet met pailletten en had een kristallen riem en strikbanden. Het vloerafschuimende ensemble werd gecompleteerd met een paar diamanten oorbellen van Messika.

3 2022 Vanity Fair Oscars-feest

Dakota Johnson stal de show toen ze aankwam op de Vanity Fair Oscars Party in 2022 in een andere Gucci-knaller. De blush roze jurk was te zien in de Ready-to-Wear-collectie van de lente 2022 en had wijde mouwen en een volle, volumineuze rok, allemaal bedekt met veren en pailletten. De eenvoudige structuur van de bovenkant was in evenwicht met de vloeiende veren aan de onderkant.

2 2022 Met Gala

Dakota Johnson bracht haar kenmerkende schittering naar het mode-evenement van het jaar en bracht een moderne kijk op het Gilded Glamour-thema op het 2022 Met Gala. Ze droeg een door Gucci op maat gemaakte, doorschijnende kanten catsuit met dramatische franjes en een bordeauxrood fluwelen fuchsia gewaad om de look af te maken.

1 2018 Filmfestival van Venetië

Bij de première van haar film Suspiria stond Dakota Johnson bij elke blik op het filmfestival van Venetië in 2018. Ze koos een Old Hollywood-esthetiek voor een van de evenementen en arriveerde in een Dior Haute Couture-jurk voor herfst/winter 2018. Ontworpen door Maria Grazia Chiuri, had de rode jurk een strapless gestructureerd lijfje met een geplooide sleep.

Hoewel Dakota Johnson bekend staat om haar rode loper-outfits, trekt ze ook de aandacht voor haar moeiteloze buurmeisjes-streetwear met een statement-tas, een t-shirt en een flatterende jeans. Een visie in elke outfit die ze draagt, Dakota Johnson heeft zich aangesloten bij Rihanna, Zendaya en Jennifer Lopez om een jong mode-stijlicoon te worden.

Aanbevolen: