8 keer dat Joseph Quinn liet zien dat hij een juweeltje van een persoon is

Inhoudsopgave:

8 keer dat Joseph Quinn liet zien dat hij een juweeltje van een persoon is
8 keer dat Joseph Quinn liet zien dat hij een juweeltje van een persoon is
Anonim

De wereld werd verliefd op de onbegrepen metalhead, Eddie Munson, op Stranger Things seizoen vier. De president van de Hellfire Club stal de harten van het publiek met zijn moed en vriendelijkheid.

Joseph (Joe) Quinn, die Munson speelde, was zelf een beetje een buitenstaander. De Engelse acteur was grotendeels onbekend bij het reguliere publiek toen hij zich bij de geliefde cast van Stranger Things voegde. Toch won hij iedereen voor zich met zijn geweldige en hartverwarmende optreden.

Na zijn Stranger Things-debuut waren aanbiddende fans benieuwd of Quinn net zo lief was als het personage dat hij op het scherm portretteerde. Het duurde niet lang voordat de acteur bewees dat hij in feite net zo lief was als zijn personage - misschien liever. Tijdens verschillende openbare optredens heeft Quinn tijd voor iedereen gemaakt, zijn dankbaarheid en nederigheid uitgesproken en zijn medecast en crew opgehitst. Blijf scrollen om acht keer te zien dat Joe Quinn heeft bewezen dat hij een echt goed mens is.

8 Toen hij reageerde op zijn doorbraak sterrendom

Nadat hij op Stranger Things verscheen, ging Joe Quinn in één klap van een weinig bekende acteur naar een nationale schat. Toen hem werd gevraagd om zijn plotselinge sterrendom te beoordelen, uitte de acteur nederigheid en dankbaarheid. In een exclusief interview met 1883 Magazine zei Quinn dat hij, hoewel hij nooit de extreme liefde van mensen voor zijn personage had kunnen voorspellen, ongelooflijk ontroerd was om te zien hoe mensen contact maakten met Eddie.

7 Toen hij tijd vrijmaakte voor al zijn fans

Quinn woonde zijn allereerste Comic-Con ooit bij in Londen op 10 juli 2022. Het evenement was overvol en begrijpelijkerwijs overweldigend, vooral voor een first-timer. De acteur vertelde 1883 Magazine dat hij en zijn team niet waren voorbereid op het aantal mensen dat kwam opdagen. Hoewel hij in veel verschillende richtingen werd getrokken, nam Quinn naar verluidt de tijd om bijna elke fan te ontmoeten. Hij stopte om foto's te maken, tekende verschillende items en gaf veel knuffels.

6 Toen hij sprak over zijn co-sterren

Tijdens Stranger Things seizoen vier vormen Eddie en Gaten Matarazzo (Dustin Henderson) een hechte relatie. Deze nieuwe dynamiek was lastig te realiseren vanwege het al geliefde duo Dustin en Steve Harriongton (Joe Keery), en had concurrentie kunnen creëren tussen de nieuwe en oude sterren. Quinn had echter alleen positieve gevoelens over de acteurs en zijn tijd om met hen samen te werken. Quinn grijpt altijd een kans aan om zijn mede-collega's te hypen.

5 Toen hij de opwinding van fans evenaarde

Je favoriete acteur ontmoeten kan een spannende en overweldigende ervaring zijn. Daarom kan het ontmoedigend zijn als een beroemdheid niet zo enthousiast lijkt om fans te ontmoeten. Op de London Film and Comic Con kon Quinn de energie van zijn fans evenaren. De acteur leek net zo blij zijn kijkers te ontmoeten als ze hem zouden ontmoeten. Clips van hem die op en neer springt met mensen, knuffels geeft en gekke foto's maakt, circuleren op internet.

4 Toen hij zijn hand een dubbele schreeuw gaf

In de laatste aflevering van seizoen vier stal Eddie Munson de show met een volledig metalen uitvoering van Metallica's Master of Puppets. Nadat de aflevering was uitgezonden, wilde iedereen weten of het echt Quinn was die op de gitaar aan het versnipperen was. De acteur legde uit dat hij, dankzij de gitaarlessen uit zijn jeugd, het grootste deel van het nummer zelf speelde. Hoewel hij alle eer had kunnen nemen, schreeuwde Quinn ook de professionele gitarist, Aidan Fisher, die optrad als zijn hand-double tijdens de extreem moeilijke gitaarsolo.

3 Toen hij poseerde met de hulphond van een fan

Veel fans kwamen weg van de London Comic Con met schattige Quinn-verhalen. Een van de liefste kwam van Kimberley Burrows, die haar ervaring met Quinn op TikTok deelde. Burrows legde uit dat ze nerveus was om haar eerste Comic-Con bij te wonen vanwege visuele barrières en eerdere ervaringen als blinde. Quinn stelde haar echter zeer op haar gemak. Burrows zei dat hij haar hand vasthield en foto's nam met haar en haar hulphond.

2 Toen hij overeenkwam met de energie van een interviewer

Heel weinig acteurs genieten van schijnbaar non-stop perstours. Toch kan een celeb met weinig energie het interviewers moeilijk maken om hun werk te doen. Tijdens zijn fikse perstour in Brazilië met Jamie Campbell Bower, die Vecna speelt, was Quinn net zo betrokken als de interviewers. Tijdens een gesprek met Gil Do Vigor kwam Quinn overeen met Vigor's over-the-top energie. Hij eindigde zelfs het interview door samen met Vigor "Brazilië" te schreeuwen met een dwaze stem.

1 Toen een fan hem tot tranen toe bewoog

Tijdens een vraag- en antwoordsessie op Comic Con London bracht een fan die Quinn bedankte, de acteur tot tranen toe. In plaats van een vraag te stellen, bedankte Kimberley Burrows hem voor zijn tijd met fans en zei dat hij hun weekend had gemaakt - het publiek juichte instemmend. De opmerking werd ingegeven door een onnauwkeurig gerucht dat Quinn werd mishandeld door het personeel van Comic Con. Toch vertelde Quinn aan 1883 Magazine dat alleen al het zien van Eddies effect op mensen hem emotioneel maakte.

Aanbevolen: