9 keer dat Bradley Cooper liet zien dat hij een geweldige zanger is

Inhoudsopgave:

9 keer dat Bradley Cooper liet zien dat hij een geweldige zanger is
9 keer dat Bradley Cooper liet zien dat hij een geweldige zanger is
Anonim

Bradley Cooper heeft veel talenten als getrainde acteur in drama en komedie. Toch zijn veel mensen verrast als ze beseffen dat hij ook een fantastische zanger is met gouden pijpen die de aandacht trekken.

Acteur, regisseur en scenarioschrijver, het zal geen verrassing zijn om het kenmerk van een zanger toe te voegen aan de lijst met hoogtepunten uit de carrière van Bradley Cooper's portfolio. De inwoner van Philadelphia werd voor het eerst prominent met zijn ondersteunende komische rollen voordat hij speelde in The Hangover, die zijn bekendheid omhoogschoot. Cooper daagde zichzelf uit en nam ook dramatische rollen op zich die hem Oscar-nominaties opleverden. Hoewel elke prestatie mogelijk was, besloot hij iets nieuws te proberen: Sing.

Nadat hij zich had aangemeld om de hoofdrol van singer-songwriter te spelen in de vierde vertolking van A Star Is Born, vond Bradley Cooper zijn stem door middel van vocale oefeningen en het vergroten van zijn bereik. In een van de meest schokkende transformaties deed zijn ongelooflijke stem het publiek zwijmelen, waarbij velen zich afvroegen of het echt Bradley Cooper was die in de film zong.

9 Verrassende fans in de Enigma Vegas Residency

Lady Gaga begon haar Las Vegas Residency ENIGMA in 2019 en gaf epische uitvoeringen van haar iconische liedjes met gewaagde outfitwisselingen en rekwisieten. Tijdens een van haar shows was Bradley Cooper in het publiek, en Gaga trok hem het podium op om een live uitvoering van hun beroemde duet Shallow op te voeren. Cooper betoverde Gaga met zijn optreden, die voor hem knielde terwijl hij zong.

8 Ondiep live optreden in de film A Star Is Born

Het nummer Shallow komt op een cruciale scène in de film en heeft een eigen fanbase. De film is opgenomen in het Greek Theatre, Los Angeles, waar het personage van Cooper het openingsvers zingt en Gaga op het podium brengt om de brug te voltooien. Het optreden liet iedereen in de wolken omdat het de eerste keer was dat mensen Cooper live voor een publiek hoorden zingen.

7 Pre-productie repetitie voor de film

Bradley Cooper onderging uitgebreid onderzoek en oefening nadat hij zich aanmeldde voor de rol. Terwijl hij een casual zanger en co-muzikaal leider was, verfijnde Lukas Nelson zijn stem en maakte hem goed genoeg om te worden gezien als een ervaren rockster. Hij werkte samen met een dialectcoach om een raspende stem in te brengen, en zijn fragmenten zijn te zien in de beelden achter de schermen van zijn oefensessies.

6 Iconisch Oscar-optreden met Lady Gaga

De Oscars van 2019 zagen een reeks epische uitvoeringen uit de categorie Best Original Song, en een van de nummers die de prijs won was Shallow. Gaga en Cooper gingen samen het podium op en zongen de uitgeklede versie van het nummer. Hun chemie was duidelijk op het podium en het internet kalmeerde niet om Cooper voor het eerst live op televisie te zien optreden.

5 Zingen bij BBC Radio 1 met The Hangover III Cast

Vier jaar voordat hij trainde voor zijn rol in A Star Is Born, kon Bradley Cooper zonder hulp een deuntje dragen. Tijdens de promotietour voor The Hangover III in 2013 bevond Cooper zich in de BBC 1-radiochatshow met zijn co-sterren Ed Helms en Zach Galifianakis. Terwijl de radiopresentator een lied zong, verzocht hij de cast om hem een serenade te brengen. Omdat Ed Helms het meest muzikaal is, speelde hij gitaar en leidde het nummer terwijl Cooper meeneuriede en een deuntje droeg.

4 Toen hij meeschreef en zong Black Eyes In A Star Is Born

Bradley Cooper speelde een singer-songwriting-personage en bracht authenticiteit in het personage toen hij samen liedjes schreef en ze allemaal live uitvoerde. Hij schreef mee aan Black Eyes, Too Far Gone en Out Of Time. Een van zijn mooiste vertolkingen van de soundtrack was het nummer Black Eyes dat hij op Coachella uitvoerde tijdens het opnemen van scènes voor zijn film.

3 crashte de set van Kris Kristofferson in Glastonbury voor een optreden

Tijdens de opnames van de film A Star Is Born crashte Bradley Cooper op verschillende muziekfestivals om zijn scènes op te nemen, met name op het Glastonbury Musical Festival in 2017. Hij arriveerde voor Kris Kristofferson en oefende zijn liedjes met het publiek om de benodigde opnamen voor de film te maken. Voor het vertrek bedankte Cooper de fans voor hun geduld en stelde Kris voor om zijn set op het podium uit te voeren.

2 Zing alle nummers live voor zijn film

Van niet weten hoe te ademen tot het zingen van volwaardige liedjes voor live publiek, Bradley Cooper maakte snel de overstap naar een professionele muzikant in A Star Is Born. Hij leerde binnen zes maanden basisgitaar spelen en voerde liedjes uit voor het echte publiek dat blij verrast was vanwege zijn zwijgzame stem.

1 Zingen met Lady Gaga tijdens de eerste ontmoeting

www.pinterest.ca/pin/a-look-back-at-bradley-cooper-and-lady-gagss-relationship-timeline--351491945922810091/

Bradley Cooper zag Lady Gaga voor het eerst in 2016, kort nadat hij tekende om de hoofdrol te spelen in A Star Is Born. Haar optreden fascineerde hem en hij bood haar op dat moment de rol aan. Nadat ze elkaar bij Gaga thuis hadden ontmoet, kregen ze een band over hun Italiaanse roots en spaghetti. Omdat niemand Cooper eerder had horen zingen, nam ze hem mee naar de piano en zongen ze Midnight Special, een klassiek volksliedje. Zijn stem verbaasde Gaga, die zelf een getrainde zangeres is.

Als toegewijde vader geniet Bradley Cooper ook van het neuriën van liedjes en het luisteren naar muziek met zijn jonge dochter, die geniet van zijn zangstem. Bradley Cooper heeft de deuren geopend om zelfs te schitteren in een Broadway-musical of een andere film waarin hij zijn uitzonderlijke muzikale talent aan de wereld kan laten zien.

Aanbevolen: