Margot Robbie was bijna in tranen nadat David Blaine dit deed

Inhoudsopgave:

Margot Robbie was bijna in tranen nadat David Blaine dit deed
Margot Robbie was bijna in tranen nadat David Blaine dit deed
Anonim

Als het op magie aankomt, is er niet veel dat David Blaine niet zal doen, misschien afgezien van hallucineren tijdens een truc, maar dat is een verhaal voor een andere keer.

Al zijn succes heeft de stermagiër een indrukwekkend vermogen van $ 40 miljoen opgeleverd. Ondanks zijn roem en fortuin is Blaine stil over zijn persoonlijke leven, wat echt een verademing is.

Hij houdt ervan om te pronken met trucs en enkele van de beste uit Hollywood op te nemen. Dat was het geval naast Margot Robbie, toen hij de ster van 'Suicide Squad' schokte met een truc die haarzelf en al haar vrienden volkomen sprakeloos maakte.

Wat is er gebeurd tussen Margot Robbie en David Blaine?

Margot Robbie was een van de vele celebs die vooraan stond bij een van de buitengewone trucs van David Blaine.

Ze is echter lang niet de enige, aangezien Blaine door de jaren heen met verschillende celebs samenging. Zijn trucs staan naast enkele van de meest populaire namen die er zijn en hebben miljoenen weergaven op YouTube.

Ze omvatten een kaarttruc naast Jeff Bezos, de onzichtbare aanrakingstruc naast Jamie Foxx, de ijspriemtruc met Kanye West en Will Smith, samen met een kaarttruc op de voormalige president George W. Bush en nog veel meer geweldige momenten.

David Blaine vond ook de kaart van Harrison Ford in een sinaasappel. De virale video heeft meer dan 6 miljoen views op YouTube.

Voor Blaine begon zijn passie voor magie op de jonge leeftijd van 5, zoals hij onthulde naast Bicycle Cards. Volgens Blaine begon het allemaal dankzij Tarot-decks die van zijn grootmoeder aan zijn moeder werden geschonken.

"Mijn grootmoeder had een van die Tarot-decks die jullie maakten bij The United States Playing Card Company, een oranje tarot-deck, en ze gaf het aan mijn moeder. En mijn moeder behandelde het alsof het speciaal was en gaf het aan mij. Ik droeg het elke dag bij me."

"Ik was ongeveer vijf. En ik wachtte tot mijn moeder klaar was met werken in de bibliotheek, en ik had deze kaarten, en de bibliotheek hielp me een magisch effect met de kaarten te leren. En ik deed het met mijn moeder en ze werd gek, ze vond het ongelooflijk. En dat was het waarschijnlijk niet, maar dat begon mijn liefde voor kaartmagie en daarom werd ik een goochelaar."

Dankzij zijn enorme capaciteiten heeft hij jarenlang ontelbare mensen versteld doen staan, waaronder ene Margot Robbie.

David Blaine kon de gedachten van Margot Robbie bij twee verschillende gelegenheden lezen

Het begon volkomen onschuldig, toen Blaine tegen Margot Robbie zei dat ze aan iets in haar hoofd moest denken, zonder het hardop te zeggen. Het moest een persoonlijk detail zijn waar niemand iets vanaf zou weten.

Op het eerste gezicht lijkt het onmogelijk om iets uit te zoeken met zulke vage informatie, maar Blaine niet.

Hij pakte de hand van Margots vriendin en begon het woord 'konijn' te schrijven, en dat is precies waar ze aan dacht. Blaine kon het raden, terwijl ze in detail ging dat het iets was dat ze in haar jonge jaren met haar familie had.

De dingen zouden alleen maar huiveringwekkender worden, aangezien Robbie te horen kreeg dat hij een willekeurig woord uit een artikel moest zoeken, een woord dat niets te maken had met het voorgaande woord.

Op de een of andere manier schreef Blaine 'talrijke' op, wat precies goed was. Margot Robbie keek geschokt op haar gezicht en zei: "Dat is zo raar, dat is raar."

Fans waren dol op zowel de truc als Margots reactie erop.

Fans vierden het talent van David Blaine samen met de reactie van Margot Robbie

Het moment werd door bijna 7 miljoen fans bekeken via YouTube op het kanaal van David Blaine. De reactie van de fans was niets anders dan positief, waarbij de meeste fans zowel de truc als Robbie's oprechte reactie op dit alles prezen.

Het YouTube-kanaal van David Blaine heeft 1,74 miljoen abonnees, waarbij 'David Blaine' Ascension' de meest bekeken video wordt, met meer dan 24 miljoen views.

"Zelfs in volledige verwarring ziet Margot Robbie er ongelooflijk uit."

"De echte truc is dat hij niet lacht nadat iedereen voor hem heeft gejuicht."

"De echte magie die hij hier deed, was in een kamer staan met Margot Robbie en zich nog steeds kunnen concentreren op zijn kaarttruc."

"Er zijn goochelaars en 'mentalisten' in de wereld. En dan is er David Blaine die 17 minuten lang zijn adem inhoudt en ijspriemen in zijn arm steekt."

Het was een moment dat Robbie nooit zal vergeten, inclusief haar entourage. Wie wil er nog meer van David Blaine en zijn magie zien naast celebs? Dat doen we zeker. Blaas de serie nieuw leven in, David!

Aanbevolen: