Dit is waarom Patrick Dempsey bijna 20 jaar bijna van zijn vrouw scheidde

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Patrick Dempsey bijna 20 jaar bijna van zijn vrouw scheidde
Dit is waarom Patrick Dempsey bijna 20 jaar bijna van zijn vrouw scheidde
Anonim

Net als zijn Grey's Anatomy-personage, Derek Shepherd, ook bekend als McDreamy, is Patrick Dempsey ook twee keer getrouwd geweest. Toen hij 21 was, trouwde hij met Rocky Parker, de toen 47-jarige moeder van zijn beste vriend. Ze waren 7 jaar getrouwd. Ze hadden een rommelige scheiding die in 1994 werd afgerond. Parker had de acteur beschuldigd van huiselijk geweld, maar trok de beschuldigingen later in 2006 in. Ze stierf in 2014 aan keel- en longkanker.

Dempsey's tweede en huidige vrouw is Jillian Fink. Het stel ontmoette elkaar tijdens de scheidingsstrijd van de acteur die racer werd. Pas in 1997 maakten ze de zaken officieel. In 1999 stapten de twee in het huwelijksbootje op zijn boerderij in Maine. Toen ze 16 jaar getrouwd waren en drie kinderen later, kondigden de twee aan dat ze gingen scheiden, maar verzoenden ze zich na een jaar. Dit is de echte reden waarom ze er bijna mee ophielden.

Het perfecte huwelijk

Hun beide carrières kwamen van de grond toen ze trouwden. Dempsey kreeg zijn meest bekende rol in Grey's Anatomy, terwijl Fink een van de meest gewilde make-up- en haarartiesten in Hollywood werd - met klanten als Julia Roberts en Bradley Cooper. Ze begon ook haar eigen schoonheidsmerk, Jillian Dempsey, waar ze een lijn van lip- en wangtinten, eyeliner, haarpommade en meer heeft.

De Can't Buy Me Love-acteur grapte zelfs: "We proberen niet te veel in elkaars werk te komen. Het is mijn belangrijkste ding om ervoor te zorgen dat de lipsticks goed smaken als je kust. En, nou ja, tot nu toe ze smaken verdomd goed." Het leek allemaal zo goed te gaan. Ze hadden een bloeiende carrière, plus hun drie geweldige kinderen - Talula Fyfe, 19 en 14-jarige tweeling, Darby Gallen en Sullivan Patrick. Maar in 2015 vroeg Fink een scheiding aan onder vermelding van 'onoverbrugbare verschillen'.

De waarheid achter hun 'onoverbrugbare verschillen'

Het paar bracht een gezamenlijke verklaring uit en zei: "Het is met zorgvuldige overweging en wederzijds respect dat we hebben besloten om ons huwelijk te beëindigen. Onze eerste zorg blijft het welzijn van onze kinderen, en we vragen met diepe dankbaarheid dat u respecteer de privacy van onze familie in deze zeer gevoelige tijd."

TMZ meldde ook dat de visagiste gezamenlijke voogdij over hun kinderen wilde, plus partneralimentatie en kinderbijslag. Later werd onthuld dat ze een echtscheiding had aangevraagd vanwege het gebrek aan tijd van de Betoverde ster. Destijds goochelde de acteur met hectische werkschema's in Grey's Anatomy en op het circuit.

Dempsey begon met racen in 2004. Tijdens de Duitse Grand Prix van 2014 zei hij: "Ik kon me niet voorstellen dat ik nu niet zou racen. Het houdt me echt gemotiveerd. Het is het enige waar ik dagelijks aan denk."

In 2016, toen de twee weer samen werden gespot, besloot hij eindelijk Grey's Anatomy te verlaten. Hij vertrok in seizoen 14. "Het was lang genoeg geweest", vertelde hij aan People. "Het was tijd voor mij om verder te gaan met andere dingen en andere interesses. Ik had waarschijnlijk een paar jaar eerder verder moeten gaan." Blijkbaar was het ook een keuze die hij moest maken om zijn huwelijk te redden.

Werken aan hun huwelijk

"Je moet overal aan werken", vertelde Dempsey aan Evening Standard. 'En je kunt niet alles doen. Er moet iets worden opgeofferd.' Het verlaten van Grey's Anatomy en het vervangen van zijn racesessies door tijd voor het gezin was een goed begin voor het paar. Hoewel hij dankbaar is dat de serie "hem de kans heeft gegeven om alles te doen", zei de acteur dat er nog steeds "kosten" aan verbonden waren. Hij zei dat "het maakt niet uit hoeveel geld je verdient, je wilt controle buiten je eigen schema."

Gelukkig had het stel niet helemaal opgegeven nadat Fink de scheiding had aangevraagd. Na een paar gesprekken besloten ze allebei om het uit te proberen."Ons huwelijk was niet iets dat ik wilde loslaten", zei Dempsey. "Ik had niet het gevoel dat we al het werk hadden gedaan. En we wilden allebei dat werk doen. Daar begon het."

Het paar heeft hun meningsverschillen opgelost met de hulp van een huwelijksconsulent. "Je kunt maar één ding tegelijk doen en het goed doen", zei de acteur over zijn realisaties uit die tijd in hun huwelijk. "Ik heb [geleerd] prioriteiten te stellen. Onze vakbond moet de prioriteit zijn. Ik was niet bereid om haar op te geven en zij ook niet. We wilden er allebei voor vechten."

Nadat ze de weg naar elkaar hadden gevonden, diende Fink in november 2016 een aanvraag in om de scheidingspapieren te laten verwerpen - op hetzelfde moment dat Dempsey officieel afscheid had genomen van Grey's Anatomy. Het was een 'nieuw begin voor het paar'. In juli 2021 vierden ze het 22e jaar van hun huwelijk.

Aanbevolen: