Amy Adams speelde bijna een keer een 'Power Ranger', maar dit is waarom ze dat niet deed

Inhoudsopgave:

Amy Adams speelde bijna een keer een 'Power Ranger', maar dit is waarom ze dat niet deed
Amy Adams speelde bijna een keer een 'Power Ranger', maar dit is waarom ze dat niet deed
Anonim

Voordat ze de A-lister werd die ze vandaag is, had Amy Adams nogal wat acteeraanbiedingen op tafel. Studio's keken naar haar voor toprollen in films als Justice League en Her, en nu is ze het gezicht van Lois Lane in de DCEU. Wat fans niet weten, is dat Adams bijna onderdeel werd van het Power Rangers-universum.

Volgens entertainmentschrijver Eric Francisco kreeg Adams oorspronkelijk de rol om de Pink Lightspeed Ranger te spelen in het achtste seizoen van de Power Rangers. Ze accepteerde het bijna, maar wees het aanbod af omdat haar agent zei dat het optreden 'haar carrière zou ruïneren'. Allison McInnis speelde in plaats daarvan de Pink Ranger.

Hoewel we nooit zullen weten of de agent van Adams gelijk had door haar uit het superheldenuniversum te houden, is Power Ranger worden geen doodvonnis voor de carrière van een acteur. Kijk maar naar het succes van Jason David Frank, ook wel bekend als Tommy Oliver.

Succesvolle acteurs in het Power Rangers-universum

Frank is vanaf het allereerste begin lid van het PR-universum. Hij begon als de kwaadaardige Green Ranger in het eerste seizoen, en evolueerde toen tot de uitgelichte held van de serie in seizoenen als Power Ranger Zeo en Dino Thunder, zij het in verschillende kleuren. Hij had ook een cameo in de Power Rangers-reboot van 2017, waarmee hij nogmaals herha alt waarom de franchise toch niet zo vluchtig is. Het grappige is dat Frank niet de enige acteur uit Power Rangers: Dino Thunder is die het groot heeft gemaakt.

Emma Lahana, die de Gele Ranger speelde, kreeg talloze rollen na haar Dino Thunder-debuut. Haar meest recente rol was toevallig in Marvel's Cloak And Dagger als de antiheld Mayhem. Ze heeft zich nog niet aangemeld om de rol in het Marvel Cinematic Universe opnieuw te spelen, maar gezien de indrukwekkende prestaties die ze heeft neergezet, zou het namens Disney een slimme zet zijn om Lahana terug te krijgen. De verhaallijn van haar personage bleef ook onopgelost en er komt geen derde seizoen van Cloak And Dagger, dus de toekomst van Mayhem hangt in de lucht.

Succes terzijde, Adams' agent had het juiste idee door hun cliënt een rol in het Power Rangers-universum te weigeren. Want als de actrice dat had gedaan, had haar carrièrepad een heel andere richting kunnen uitgaan. Adams is getalenteerd genoeg dat we weten dat haar superster onvermijdelijk was. Er is echter een duidelijke mogelijkheid dat Adams gedenkwaardige rollen zoals Lois Lane in Justice League of Dr. Banks in Arrival zou hebben gemist als ze Power Rangers: Lightspeed Rescue had gedaan.

Aan de andere kant zou het spelen van de Pink Ranger Adams misschien veel eerder in haar carrière naar het sterrendom hebben gedreven. In de jaren 2000 speelde ze nog steeds kleine rollen op televisie en kleinere films, en ging ze op dit pad door tot haar hoofdrol in het schrikkeljaar van 2010. Dat deel gaf Adams' carrière de boost die nodig was om van de actrice een hot item in Hollywood te maken. Maar als Adams had besloten om de Pink Lightspeed Ranger te spelen, was haar filmcarrière misschien veel eerder of later begonnen, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt.

Aanbevolen: