Deze 10 filmrollen tonen het bereik van machinegeweer Kelly als acteur

Inhoudsopgave:

Deze 10 filmrollen tonen het bereik van machinegeweer Kelly als acteur
Deze 10 filmrollen tonen het bereik van machinegeweer Kelly als acteur
Anonim

Colson Baker, die de artiestennaam Machine Gun Kelly draagt, is een pop-punkrockartiest, die twee populaire albums heeft uitgebracht, Tickets To My Downfall en Mainstream Sellout. Hij maakte naam in 2010 als een nieuwe rapper in het spel, bekend om zijn snelle vuurteksten en houding. Colson veroverde het spel stormenderhand en tijdens zijn carrière veranderde hij van muziekgenre en werd hij ook acteur.

Hij verscheen naast zijn vriend Pete Davidson en verloofde Megan Fox op het scherm en ook in een handvol onafhankelijke rollen. Colson heeft zijn bereik als acteur in diverse rollen en als performer laten zien. In 2019 portretteerde hij drummer Tommy Lee in de biografiekomedie The Dirt, gebaseerd op de autobiografie van de rockdrummer.

10 Colson Baker In 'Big Time Adolescence'

Een coming of age-verhaal waarin een zestienjarige jongen een band krijgt met een man van midden tot eind twintig en zijn vrienden. Pete Davidson speelde de hoofdrol van bad influencer Zeke en Colson speelde zijn vriend Nick. Samen nemen ze het kind mee op wilde avonturen met drugs, meisjes en tatoeages. In de film is Colson de verstrooide en gemakkelijk afgeleide vriend die niet veel doet.

9 Machine Gun Kelly In 'Viral'

Viral volgt drie jonge en hoopvolle volwassenen in het licht van een wereldveranderende pandemie. Colson speelde een relaxte en onwetende vriend. Zijn personage bleek geen overlevingsvaardigheden of bewustzijn van de huidige situatie te hebben en zijn vriendin werd in een zombie veranderd. Ze bedroog hem en doodde het karakter van MGK. Hij was van korte duur in de film, maar was sterk aanwezig op het scherm.

8 MGK's verschijning in 'Bird Box'

Hij verscheen in de horrorfilm Bird Box uit 2018, met de bekroonde actrice Sandra Bullock. Het is een post-apocalyptische setting met een dodelijke aanwezigheid die ervoor zorgt dat de cast de wereld letterlijk geblinddoekt tegemoet gaat. Het personage van Colson, Felix, lijkt zich iets meer bewust van het gevaar. Felix is een typisch karakter met een harde buitenkant en een zachte binnenkant. Hij mag de stoere vent met een zachte ziel spelen terwijl hij mensen roept en de liefde bedrijven in de film. Hij is een goed afgerond karakter en Colsons uiterlijk en houding kwamen als natuurlijk over.

7 Machine Gun Kelly speelt bijna zichzelf in 'Beyond The Lights'

Machinegeweer Kelly heeft een unieke uitstraling voor een acteur, want hij is lang, dun en bedekt met tatoeages. Zijn uiterlijk is echter perfect voor de muziekindustrie en de rol van een beroemde rapper. Hij speelt het vriendje van een superster, en nadat ze hem dumpt, stijgen roem en een gebrek aan privacy naar haar hoofd. Zijn karakter als Kid Culprit is een stijlfiguur van een egocentrische beroemdheid. Machine Gun Kelly heeft zich misschien niet volledig geïdentificeerd met zijn karakter, maar hij heeft misschien zijn eigen ervaringen met roem en beroemdheden in zijn uitvoering verwerkt.

6 Colson speelt crash in 'Punk's Dead: SLC Punk 2'

Colson Baker speelde Crash in het vervolg van 2016 Punk's Dead: SLC Punk 2. De film volgt drie punkrockers op een roadtrip naar een concert. Ze hebben de tijd van hun leven en ontdekken tijdens hun reis nieuwe perspectieven op het leven. Colsons karakter was een hardrockpunk met een leren jack en een Mohawk. Het was destijds het tegenovergestelde van zijn stijl, maar vanaf vandaag heeft Machine Gun Kelly de punkrockkant aangeboord met roze haar en mainstream deuntjes. In de film heeft hij goed werk geleverd door het karakter van het type flow te spelen, zelfs als dit betekent dat hij op paddo's struikelt.

5 Machinegeweer Kelly staat in brand in 'Project Power'

Colsons rol in Project Power werd afgebroken, maar was ook erg krachtig en intens. De film gaat over een nieuwe pil op straat die onvoorspelbare en soms levensbedreigende superkrachten veroorzaakt. Hij speelde een paranoïde dealer van de pil met zijn eigen vuurkracht. Hij verandert in een menselijke vuurbal om zichzelf te beschermen. Colson heeft goed werk geleverd door een eng monsterachtig personage te spelen. Hij had meer betrokkenheid bij de film kunnen hebben, maar werd neergezet door het personage van Jamie Foxx.

4 Wes In The Series 'Roadies'

Showtime presenteert de 2016-serie Roadies, over een roadcrew die een rockband helpt tijdens hun tour. Hij speelde Wesley (Wes) in alle tien afleveringen van de show met één seizoen. Machine Gun Kelly zegt dat zijn personage "gebaseerd is op een echte roadie, gewoon een echte lieve en lieve man, die overal bij past." Hij speelt de coole, onwetende broer goed met zijn natuurlijke, vrolijke en energieke houding.

3 MGK en Megan in 'Midnight In The Switchgrass'

De film uit 2021, met in de hoofdrollen Megan Fox en Bruce Willis, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een seriemoordenaar in Texas. Een FBI-agent en een staatsagent komen samen om aanwijzingen over een sekssmokkelbende te volgen die hen naar het personage van Colson, Calvin, leidt. Hij speelt een intimiderende en gewelddadige pooier die wordt neergehaald door het personage van Megan Fox, Rebecca, een undercoveragent. Zijn acties en uiterlijk passen bij het stoere en krachtige straatpersonage van zijn personage.

2 Cal In 'The Last Son'

Deze film is een film in westerse stijl over een vervloekte en moorddadige outlaw die op zijn nageslacht jaagt. Hij richt zich op het personage van Machine Gun Kelly, Cal, en begint een dodelijke oorlog tussen vader en zoon. Kelly's personage in deze film neemt een serieuzere rol op zich dan veel van zijn eerdere optredens op het scherm. Hij is een sluw en gepassioneerd personage, en Machine Gun Kelly doet het goed in deze rol met zijn intense houding.

1 Machine Gun Kelly speelt Tommy Lee in 'The Dirt'

Colsons rol in The Dirt als Tommy Lee laat zien wat hij kan als acteur. Hij speelt een happy-go-lucky aspirant-drummer tijdens het bescheiden begin van de band Mötley Crüe met Nikki Six, Vince Neil, Mick Mars en Tommy Lee. De toewijding van Machine Gun Kelly aan de rol werd serieus genomen toen Tommy Lee zelf verklaarde dat Colson het had vermoord en tijd doorbracht met het doornemen van het script met Tommy. Colson nam ook vier maanden drumlessen voor de rol en verdiepte zich in de rol. Hij bracht een frisse en zoete aanwezigheid op het scherm, en Tommy Lee zei zelfs: "Ik heb nog nooit iemand gezien die toegewijd was aan het spijkeren van iets."

Aanbevolen: