Megan Fox redde het leven van machinegeweer Kelly te midden van een geestelijke gezondheidscrisis

Inhoudsopgave:

Megan Fox redde het leven van machinegeweer Kelly te midden van een geestelijke gezondheidscrisis
Megan Fox redde het leven van machinegeweer Kelly te midden van een geestelijke gezondheidscrisis
Anonim

Machine Gun Kelly staat bekend om zijn openheid over zijn geestelijke gezondheid, en de zanger onthulde onlangs dat zijn verloofde Megan Fox hem door een donkere tijd hielp toen hij overwoog om zichzelf te beschadigen. Kelly geeft haar zelfs de eer dat ze zijn leven heeft gered.

"Ik zou mijn kamer niet verlaten en ik begon echt, echt, echt donker te worden", legde de rocker uit in zijn nieuwe documentaire Life in Pink, die op 27 juni op het streamingplatform debuteerde. Kelly legde uit dat de donkere periode vond plaats in juli 2020, kort nadat zijn vader was overleden.

"Megan ging naar Bulgarije om een film op te nemen en ik begon deze echt wilde paranoia te krijgen," vervolgde hij. "Zoals, ik werd steeds paranoïde dat iemand me zou komen vermoorden."

Hoe Megan reageerde op Kelly's zelfverwondingen

Kelly ging verder met te zeggen dat zijn geestelijke gezondheid verslechterde tot het punt waarop hij 'snapte'. Met het gevoel dat hij zichzelf iets aan zou doen, zei de zanger dat hij Megan had gebeld om zijn gevoelens te bekennen. Ik dacht: 'Je bent hier niet voor mij.' Ik ben in mijn kamer en ik ben gek op haar, 'legde Kelly uit, die zegt dat hij sliep met een jachtgeweer bij hem in de buurt.

Hoewel Kelly niet uitweidde over wat Megan tegen hem zei om hem te helpen kalmeren, gaf hij toe dat de actrice hem hielp inzien dat "er iets niet klopt". Hij voegde eraan toe dat zijn dochter Casie, 12, hem ook hielp beseffen dat hij hulp nodig had.

“[Ze zeiden], 'Ik wil je graag zien als mijn vader' en 'Ik wil je zien als mijn toekomstige echtgenoot', en ik dacht: 'Ik moet schoppen de drugs deze keer echt,'” zei hij.

Kelly en Megan ontmoetten elkaar oorspronkelijk in maart 2020 op de set van Midnight in the Switchgrass. Ze bevestigden hun romance enkele jaren later nadat werd aangekondigd dat Megan's huwelijk met Brian Austin Green voorbij was. Kelly en Megan zijn afgelopen januari verloofd.

Afgelopen december opende Kelly zich voor Drew Barrymore in haar talkshow over de uitdagingen waarmee hij door de jaren heen werd geconfronteerd met zijn geestelijke gezondheid. "Ik denk dat ik nieuw ben in het kwetsbaar zijn buiten liedjes. Ik zie veel foto's van mij en er is een glimlach op hen", legde hij uit. "Het is gewoon raar, want ik voelde me die dag helemaal niet goed en ik ben een beetje ziek van glimlachen op dagen dat ik geen zin heb om te glimlachen."

Hij voegde eraan toe: "Veel van wat ik doe is voor andere mensen en ik heb mezelf niet de tijd gegeven om gewoon te accepteren dat het oké is om niet oké te zijn."

Aanbevolen: