Hoe kreeg Lil Jon zijn eigen Reno-show thuis?

Inhoudsopgave:

Hoe kreeg Lil Jon zijn eigen Reno-show thuis?
Hoe kreeg Lil Jon zijn eigen Reno-show thuis?
Anonim

Lil Jon heeft een nieuwe show op HGTV. Ja echt. Het beruchte feestbeest is nu in goed gezelschap met The Property Brothers, Ty Pennington en Paige Davis. Lil Jon wil wat doen? volgt de rapper en zijn co-host, designexpert Anitra Mecadon, terwijl ze huiseigenaren helpen verbouwen om ze hun droomhuis te geven.

De show combineert een paar capriolen van Lil Jon met de gereserveerde aanraking van een serieuze huisdecorateur. Zo zal Lil Jon met de huiseigenaren op de foto gaan, maar ook een persoonlijke band met hen opbouwen en in alle rust een plattegrond met hen opmaken. Hoe kreeg de man die verantwoordelijk was voor volksliederen als 'Shots' en 'Turn Down For What' een thuisrenoshow?

8 Lil Jon heeft een talent voor huisontwerp (ja, echt)

Lil Jon is meer dan alleen een keiharde feestende rapper, hij is in het echte leven soms een zeer gereserveerde en artistieke man, en een zeer ervaren ondernemer. Hij heeft ook veel hobby's die zijn fans kunnen verrassen, en een daarvan is zijn talent voor interieurdecoratie en landschapsarchitectuur.

7 Lil Jon veranderde zijn huis in zijn "droomhuis"

Lil Jon zegt dat hij van zijn huis zijn 'droomhuis' heeft gemaakt met een zen-waterval in de achtertuin, een goed gevulde tequilabar, een waterpijplounge en andere persoonlijke luxe.

6 Het is een passieproject voor Lil Jon

Omdat Lil Jon zo succesvol was met zijn eigen huisrenovaties, ontwikkelde hij uiteindelijk een interesse in ontwerp en renovatie. Volgens Lil Jon's co-host Anitra: "Jon heeft hier zo'n passie voor, en hij houdt zo rekening met de wensen en behoeften van de huiseigenaar en financieel het geld dat ze moeten uitgeven."

5 Lil Jon wordt niet zijn gebruikelijke gekke zelf

Lil Jon wil ook dat mensen weten dat hij niet zijn gebruikelijke gekke zelf zal zijn en dat hij de zorgen en behoeften van de gezinnen waarmee hij werkt zeer serieus neemt. "Mijn persoonlijkheid is echt daarbuiten, ze denken dat ik dat doe in deze huizen en dat is niet wat het is. Het leent zich voor de familie, wat ze nodig hebben in het huis … We willen niet iets dat niet passen bij de huiseigenaar. We willen iets dat erin zit, maar ze weten niet eens dat het erin zit." Dit is niet alleen een passieproject voor Lil Jon, het is ook een kans voor hem om de wereld te laten zien dat hij een attent en attent persoon is.

4 Is de show legitiem?

Sommige critici twijfelen aan de integriteit en authenticiteit van dit soort verbouwingen en make-overshows. Soms komen de gasten van dit soort shows vast te zitten met de rekening of worden de belangrijkste plotpunten in de show vervalst. Een andere rapper, Xzibit, liep tegen dit probleem aan met zijn auto-make-overshow Pimp My Ride, dus de vraag moet worden gesteld: is de show legitiem? Het lijkt erop dat het antwoord ja is, er is geen bewijs dat de show wordt opgevoerd of de gasten op welke manier dan ook bedriegt en zowel Lil Jon als Anitra Mecadon willen ervoor zorgen dat hun klanten het huis krijgen dat ze willen met het budget dat ze zich kunnen veroorloven. "We doen er alles aan om ze zoveel mogelijk te krijgen voor de dollars die ze erin steken." Dus vanaf het begin zijn de klanten verantwoordelijk voor het geld, wat betekent dat de show niet veel kan faken of de gasten achter de schermen kan afpersen.

3 Het zal een kant van Lil Jon laten zien die fans zal verrassen

In een interview met The Hollywood Reporter waren Lil Jon en Anitra Mecadon duidelijk dat dit niet de show is om naar te kijken als je de rapper op zijn heftigst wilt zien. Het lijkt erop dat de man die de wereld vroeg "DRAAI OM WAT!?" weet inderdaad wanneer hij het moet afwijzen.

2 Hij kreeg hulp van een vriend en een expert

Anitra Mecadon en Lil Jon zijn al jaren vrienden en ze hielp de rapper ook een beetje bij de verbouwing van zijn huis. Het paar had het er al jaren over om samen te werken en volgens Lil Jon's interview met The Hollywood Reporter, was Mecadon's echtgenoot degene die de twee voorstelde om een thuisrenoshow te doen omdat ze zo goed samenwerken. Lil Jon brengt de invloed van beroemdheden naar de show, maar Mecadon brengt de deskundige en ervaren aanraking van een decorateur die nodig is om de show legitiem en professioneel te maken.

1 Tot slot

Om samen te vatten, Lil Jon kreeg zijn thuisrenoshow om een paar redenen. Ten eerste ontwikkelde hij een interesse in woninginrichting en renovaties nadat hij van zijn huis zijn droomhuis had gemaakt. Ten tweede is hij een veelzijdig en creatief persoon die veel artistieke en zakelijke inspanningen nastreeft. Drie, hij kreeg het idee voor de show dankzij zijn vriendschap met Anitra Mecadon. Zo kreeg Lil Jon zijn nieuwe thuisshow, Lil Jon Wants To Do What?

Aanbevolen: