Lil Wayne wordt onderzocht voor naar verluidt het trekken van een pistool op zijn eigen veiligheid

Inhoudsopgave:

Lil Wayne wordt onderzocht voor naar verluidt het trekken van een pistool op zijn eigen veiligheid
Lil Wayne wordt onderzocht voor naar verluidt het trekken van een pistool op zijn eigen veiligheid
Anonim

Beroemdheden stellen veel vertrouwen in hun veiligheidsdiensten. Hun bewakers worden in hun persoonlijke sferen gebracht, krijgen toegang tot allerlei persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Ze vertrouwen deze agenten in hun huizen toe, en met hun werkelijke levensonderhoud, dus het kwam als een enorme schok om te horen dat er zojuist iets heel vreemds en potentieel zeer gevaarlijks is gebeurd tussen Lil Wayne en een van zijn eigen veiligheidsagenten.

De bewaker beweert dat Lil Wayne een pistool op hem heeft getrokken en zijn leven heeft bedreigd, maar het kamp van Lil Wayne ontkent dat dit is gebeurd en stelt dat hij in de eerste plaats niet eens een pistool bezit.

Er lijken gaten te zitten in het verhaal van de agent en de details rond dit incident worden nu onderzocht door de politie van Los Angeles.

Dingen lopen uit de hand bij Lil Wayne's House

De communicatie is absoluut verbroken tussen Lil Wayne en een van de leden van zijn beveiligingsteam. Er wordt beweerd dat de twee betrokken waren bij een verbaal geschil in het herenhuis van Lil Wayne in Hollywood Hills, en vanaf daar escaleerde het snel. Volgens de bewaker, die op dit moment naamloos blijft, beschuldigde Lil Wayne hem van het maken van foto's en het online lekken van de beelden. Lil Wayne was naar verluidt ongelooflijk boos over het feit dat de bewaker die beschuldigingen ontkende, en eiste dat hij 'zijn huis verliet'.

De bewaker zegt dat hij op weg was uit het landhuis van Lil Wayne, maar een pitstop maakte in de badkamer, wat Lil Wayne woedend zou hebben gemaakt. Het was in die tijd dat de veiligheidsagent Lil Wayne beweerde fysiek agressief tegen hem te zijn geworden. Tijdens het handgemeen zei hij dat Lil Wayne een AR-15 tevoorschijn haalde en hem met het wapen bedreigde.

Vragen over wat er echt is gebeurd

Toen het pistool werd getrokken, zei de bewaker dat hij naar buiten rende om de politie te bellen vanuit de bewakershut van de gated community. Het is geen verrassing dat Lil Wayne niet dezelfde herinneringen heeft aan hoe deze uitwisseling zich ontvouwde. Een bron uit zijn kamp geeft aan dat Lil Wayne niet eens een wapen bezit, laat staan een semi-automatisch aanvalsgeweer. Het zou ook moeilijk zijn om dit grote wapen gewoon 'uit te trekken' tijdens een woordenwisseling - Lil Wayne zou het ergens vandaan moeten halen omdat het niet iets is dat in zijn zak zou passen.

Er is gemeld dat de bewaker ook geen fysiek bewijs op zijn lichaam had dat zou suggereren dat hij betrokken was bij enige vorm van fysieke aanval.

Toen de politie ter plaatse kwam, was Lil Wayne niet in de woning. De bewaker heeft ervoor gekozen geen aanklacht in te dienen, maar het onderzoek gaat door.

Aanbevolen: