Wat Vanessa Paradis heeft gedaan sinds haar scheiding van Johnny Depp

Inhoudsopgave:

Wat Vanessa Paradis heeft gedaan sinds haar scheiding van Johnny Depp
Wat Vanessa Paradis heeft gedaan sinds haar scheiding van Johnny Depp
Anonim

Johnny Depp's lopende proces wegens laster tegen Amber Heard ha alt de krantenkoppen over de hele wereld, waardoor miljoenen internetgebruikers hun mening over het beroemde paar meewegen en partij kiezen. Ondanks dat sommige fans hopen dat Johnny de zaak "al heeft gewonnen", moet de rechtbank nog tot een uitspraak komen.

De mediahysterie rond het proces heeft ook geleid tot een verhoogde interesse in Johnny's relatie met zijn voormalige partner Vanessa Paradis, met wie hij zijn kinderen Lily-Rose en John (bekend als Jack) deelt. Fans hebben zich afgevraagd waar Vanessa staat met het drama rond haar ex, en wat ze tegenwoordig van plan is.

Net zoals de carrière van Johnny Depp bleef evolueren na zijn breuk met Vanessa, heeft de Franse ster in de jaren sinds hun splitsing ook verschillende nieuwe projecten op zich genomen. Ze heeft ook enkele opwindende veranderingen doorgemaakt in haar persoonlijke leven. Lees verder om erachter te komen hoe het leven van Vanessa Paradis er nu uitziet.

Vanessa's carrière sinds haar scheiding van Johnny Depp

Hoewel Vanessa Paradis in de VS vooral bekend staat om haar vroegere relatie met Johnny Depp, is ze in haar geboorteland Frankrijk een lokale legende. Als zangeres, actrice en model werd Vanessa voor het eerst beroemd toen ze nog maar 14 jaar oud was met haar hitsingle Joe le Taxi.

Ze is tijdens haar carrière muziek blijven maken en aan verschillende creatieve projecten werken, zelfs nadat ze twee kinderen had met Johnny: Lily-Rose Depp, die nu ook als model en actrice werkt, en Jack Depp.

Na haar breuk met Johnny in 2012, zette Vanessa haar carrière voort en bracht in 2013 een album uit genaamd Love Songs. Johnny Depp heeft naar verluidt bijgedragen aan de songwriting van het album, net als de dochter van het voormalige koppel, Lily-Rose.

Vanessa werkte samen met Lily-Rose in de komedie-horrorfilm Yoga Hosers uit 2016, waar ze speelde als geschiedenisleraar. Ze werd dat jaar ook uitgenodigd om deel uit te maken van de hoofdjury van het filmfestival van Cannes.

In de daaropvolgende jaren heeft Vanessa aan verschillende acteerprojecten gewerkt, waaronder de film Frost uit 2017, de film Knife+Heart uit 2018 en de film Love Song for Tough Guys uit 2021.

Vanessa Paradis hertrouwd

Sinds de scheiding van Johnny Depp is Vanessa Paradis ook verder gegaan in haar persoonlijke leven. In mei 2014 bevestigde ze haar relatie met de Franse zanger Benjamin Biolay, met wie ze had samengewerkt op haar album uit 2013. Het stel stopte een jaar later in mei 2014.

Eind 2016 begon Vanessa te daten met regisseur Samuel Benchetrit, met wie ze samenwerkte in de film Dog, uitgebracht in 2017. Vanessa trouwde in juni 2018 met Samuel in de Franse stad Saint-Simeon, op ongeveer een uur rijden buiten Parijs.

Volgens Vogue was de bruiloft een kleine ceremonie die werd bijgewoond door beide kinderen van Vanessa. Er werd gemeld dat Vanessa een witte vintage jurk droeg met een gedrapeerde voorkant, doorschijnende mouwen en een lange sluier.

Toen ze met Samuel trouwde, werd Vanessa een stiefmoeder van zijn zoon Jules, wiens moeder wijlen de Franse actrice Marie Trintignant is, en zijn dochter Saul, wiens moeder Samuels ex-partner Anna Mouglalis is.

Hoe is de relatie tussen Vanessa en Johnny nu?

Fans waren geschokt toen Vanessa Paradis en Johnny Depp hun splitsing in 2012 aankondigden, maar waren opgelucht toen ze hoorden dat het paar nog steeds op vriendschappelijke voet stond, en Johnny droeg zelfs bij aan Vanessa's album uit 2013.

Johnny ging trouwen met Amber Heard, zijn The Rum Diary co-ster.

De twee trouwden in februari 2015, waarbij Amber 15 maanden later de scheiding aanvroeg. In 2018 schreef Amber een opiniestuk voor de Washington Post waarin ze indirect leek te beweren dat Johnny huiselijk geweld tegen haar had gepleegd. In maart 2019 reageerde Johnny door een aanklacht wegens laster in te dienen tegen Amber.

Vanessa Paradis verdedigde naar verluidt Johnny tegen de beweringen en schreef in een brief beveiligd door TMZ: Ik geloof met heel mijn hart dat deze recente beschuldigingen schandalig zijn, in alle jaren dat ik Johnny ken, is hij nooit fysiek geweest beledigend met mij en dit lijkt in niets op de man met wie ik 14 prachtige jaren heb samengewoond.”

Volgens het juridische team van Amber verwees Johnny naar Vanessa als een "afpersende Franse c---" in een e-mail aan Elton John, wat suggereert dat het paar misschien niet op goede voet stond na hun breuk. De e-mail was zogenaamd geschreven in de context van Johnny in de veronderstelling dat Vanessa de kinderen van het paar tegen Amber zou opzetten.

Ondanks de beweringen heeft Johnny zich in het openbaar positief uitgesproken over Vanessa sinds het einde van hun relatie:

“Dus om welke reden dan ook, het houdt niet op dat je om die persoon geeft, en zij zijn de moeder van je kinderen, en je zult elkaar altijd kennen, en je bent zullen altijd in elkaars leven zijn vanwege die kinderen. Je kunt er net zo goed het beste van maken', zei hij in een interview met Rolling Stone (via de Independent) nadat het stel ermee ophield.

Aanbevolen: