Guardians Of The Galaxy hebben mogelijk geleid tot de scheiding van Chris Pratt en Anna Faris

Inhoudsopgave:

Guardians Of The Galaxy hebben mogelijk geleid tot de scheiding van Chris Pratt en Anna Faris
Guardians Of The Galaxy hebben mogelijk geleid tot de scheiding van Chris Pratt en Anna Faris
Anonim

Alles lijkt de laatste jaren goed te gaan met acteur Chris Pratt. Om te beginnen speelde hij in verschillende grote filmfranchises - the Marvel Cinematic Universe (MCU),Jurassic World en Lego-films om precies te zijn. Hij neemt ook andere filmprojecten op zich.

Tegelijkertijd is Pratt gelukkig getrouwd met Katherine Schwarzenegger. Het paar verwelkomde in 2020 ook een dochter. Sterker nog, voor de acteur lijkt tegenwoordig alles op zijn plek te vallen. Sterker nog, het is bijna niet voor te stellen dat hij ooit een scheiding moest doormaken met ex-vrouw Anna Faris. En interessant genoeg lijkt het erop dat zijn introductie als Star-Lord in de MCU mogelijk een rol heeft gespeeld in die splitsing.

Een tijdlijn van het huwelijk van Chris Pratt en Anna Faris

Pratt en Faris verloofden zich in 2008 (het paar begon te daten nadat Faris was gescheiden van haar eerste echtgenoot, Ben Indra). Op dat moment leek het huwelijk de natuurlijke volgende stap in hun relatie. "We hadden het gehad over trouwen en woonden samen", herinnert Faris zich tijdens haar podcast Unqualified. "Op een dag vond ik een tas van een juwelier op de vloer van zijn vrachtwagen, dus ik wist dat er iets zou komen."

Het paar trouwde een jaar later tijdens een ceremonie op Bali. Hoe romantisch dit ook mag klinken, de bruiloft was echter niet gepland. Het blijkt dat Faris en Pratt besloten om in het huwelijksbootje te stappen terwijl ze samen op vakantie waren. Helaas ging de vakantie niet echt goed. "We waren op Bali en leden aan voedselvergiftiging - de echt ruige soort, je weet wel, het toilet delen", herinnert Faris zich terwijl hij met Independent sprak. En toen namen de zaken een verrassende wending. “Ik was op zoek naar kippenbouillon op het roomservicemenu en zag dat het hotel ook bruiloften deed. Terwijl hij nog steeds koorts had, zei Chris: 'Laten we het doen.' Dus het personeel vond wat traditionele Balinese kleding en een plaatselijke priester. We hadden geen idee wat er aan de hand was, maar we kwamen getrouwd terug.”

Faris en Pratt verwelkomden later een zoon, Jack, in 2012. Het paar leek gelukkig samen totdat er geruchten opdoken dat hun huwelijk in de problemen zat. Rapporten beweerden dat Pratt Faris had bedrogen met zijn mede-ster van Passengers, Oscar-winnares Jennifer Lawrence. De twee deelden een geweldige chemie op het scherm, zozeer zelfs dat fans dachten dat ze achter de schermen aan het daten waren. Het paar ontkende later de geruchten en beweerde dat ze nog steeds samen zijn. "Dit heeft ons verblind. We hebben een ongelooflijke relatie', gaf Faris ook toe tijdens een gesprek met Us Weekly. "Het prikte raar."

In 2017 schokten Pratt en Faris fans toen ze aankondigden dat ze uit elkaar gingen. "We hebben lang hard geprobeerd, en we zijn erg teleurgesteld", zegt het stel in een verklaring."We houden nog steeds van elkaar en zullen onze tijd samen altijd koesteren." Kort na de aankondiging opende Faris zich ook tijdens een aflevering voor haar podcast en zei: "Het leven is te kort om in relaties te zijn waarin je voelt dat dit niet helemaal klopt of iemand je niet steunt, of iemand niet volledig waardeer je. Wees niet bang om je onafhankelijkheid te voelen als dingen niet goed gaan.”

Hoe Guardians Of The Galaxy hun splitsing kunnen leiden

Onlangs nam Faris ook de tijd om na te denken over haar vroegere relaties terwijl ze in gesprek was met actrice Gwyneth P altrow op haar podcast. Mijn twee andere huwelijken waren met acteurs, en ik denk niet dat we er goed in zijn geslaagd het concurrentievermogen uit te schakelen. Of dat deed ik in ieder geval niet, omdat ik een trots persoon ben en mijn kwetsbaarheid niet wil onthullen, 'legde Faris uit.

Rond de tijd dat Faris en Pratt met elkaar gingen daten, was Faris de meer herkenbare beroemdheid van de twee, die al speelde in films als Scary Movie, The House Bunny, Lost in Translation en Brokeback Mountain. Wat Pratt betreft, hij nam al rollen op zich (het paar ontmoette elkaar op de set van de film Take Me Home Tonight uit 2007), maar zijn carrière zou pas van start gaan als hij de rol van Andy Dwyer in de serie Parks and Recreation boekte.

Rond de tijd dat hij aan de show werkte, werd Pratt gecast in Guardians of the Galaxy Vol. 1 als Star-Lord, en versloeg zelfs andere acteurs die op de shortlist voor de rol stonden. Zo explodeerde de filmcarrière van Pratt. Sterker nog, de acteur boekte ook rollen in veelgeprezen films als Zero Dark Thirty, Her en Moneyball. Ondertussen raakte Faris bezig met de CBS-sitcom Mom. Terugkijkend legde de actrice uit: "Elke hint van concurrentievermogen en vergelijking, daar heb ik niet zo goed mee omgegaan, denk ik."

Sinds de scheiding van Pratt is Faris sindsdien verloofd met cameraman Michael Barrett. En hoewel ze duidelijk verder is gegaan met haar ex, zijn de twee acteurs dicht bij elkaar gebleven terwijl ze hun zoon samen co-ouderen. Ze hebben tenslotte allebei het beste met Jack voor."Wrok koesteren is niet iets dat Chris en ik doen", legde Faris eens uit terwijl hij sprak over Laura Wasser's Divorce Sucks! podcasten. "Dus we wilden er natuurlijk zeker van zijn dat Jack gelukkig was, maar dat we gelukkig waren en elkaar steunden en dat we dit fantasie-idee konden hebben van, brengen we allemaal kerst samen door? Gaan we allemaal samen op vakantie? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen van wie we houden zich veilig voelt, en dat we ook de liefde die we voor elkaar hebben respecteren?”

Aanbevolen: