Waarom fans denken dat Jennifer Lawrence iets te maken had met de scheiding van Anna Faris en Chris Pratt

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Jennifer Lawrence iets te maken had met de scheiding van Anna Faris en Chris Pratt
Waarom fans denken dat Jennifer Lawrence iets te maken had met de scheiding van Anna Faris en Chris Pratt
Anonim

In de wereld van Hollywood houden relaties niet altijd stand, zelfs niet degene die van buitenaf onbreekbaar lijken. Dat was het geval voor Chris Pratt en Anna Faris, die hun huwelijk in 2009 begonnen.

Een verrassing voor zo velen, ze besloten in 2018 hun eigen weg te gaan. Natuurlijk wezen fans snel met de vinger naar anderen toen de scheiding plaatsvond, vooral Pratts eerdere co-ster, Jennifer Lawrence.

De twee verschenen samen in 'Passagiers' en gezien hun chemie legden fans verbanden tussen de twee. We bekijken wat er aan de hand is en waarom fans Lawrence de schuld geven.

Ze verschenen samen in 'Passengers'

Het was tijdens 'Passagiers' toen in 2016 geruchten begonnen te circuleren over een mogelijke romance tussen de twee sterren. Afgezien van de geruchten, was de film bitterzoet. Het was een enorm succes aan de kassa en bracht meer dan $ 300 miljoen op, maar de reputatie kreeg een grote hit, gezien de plot. Volgens kijkers promootte de film stalking en kwam ze ronduit griezelig over, Lawrence gaf zelf toe dat ze spijt had van de film.

"Ik ben teleurgesteld in mezelf dat ik het niet heb gezien", vertelde ze aan Vogue. "Ik vond het script prachtig - het was dit bedorven, gecompliceerde liefdesverhaal. Het was zeker geen mislukking. Ik schaam me er in ieder geval niet voor. Er waren gewoon dingen waarvan ik wenste dat ik er dieper in had gekeken voordat ik erop sprong."

Pratt pakte het anders aan, hij zou trots zijn op de film en blij zijn met de cijfers die het opleverde aan de kassa. Net als Lawrence dacht de producent van de film er ook anders over en noemde de terugslag een waardevolle les.

“Dat was een zeer waardevolle les voor mij. Ik hield van die film. Het was een van mijn favoriete ervaringen met het maken van een film… Ik dacht dat het script een van de beste scripts was die ik ooit had gelezen, 'zei Moritz. "Er is iets raars gebeurd. We hadden talloze testscreenings gedaan… die zeer bemoedigend voor ons waren… alles zag er geweldig uit. Tien dagen voordat die film uitkwam, kwam de eerste recensie uit… de recensent zei dat we verkrachting op een date rechtvaardigden, en ik had zoiets van, wat?"

Dingen leken achteraf te verslechteren, toen fans Pratt en Lawrence aan elkaar begonnen te koppelen, gezien hun flirterige manieren en chemie op het scherm.

Fans begonnen Jennifer de schuld te geven

Slechts een paar maanden na de release van de film werd aangekondigd dat Faris en Pratt na een relatie van bijna tien jaar hun eigen weg gingen. Anna zou een verklaring afgeven, de dingen erg onduidelijk achterlatend en vermelden dat ze er eigenlijk toe werd gedwongen.

"Voor mij denk ik dat ik na elke breuk op een gegeven moment besef dat er veel dingen waren die ik negeerde en die ik eigenlijk niet had moeten doen," zei Faris.

Achteraf gezien voelde het alsof mijn hand werd gedwongen. Ik denk niet dat het ooit een onafhankelijke beslissing was.

Ik denk dat het me op veel manieren heeft belemmerd. Een daarvan is dat ik nooit over problemen heb gesproken, dus voor de mensen, zelfs met wie ik het dichtst bij stond, weet ik zeker dat de dingen transparanter waren met mijn relatie met Ben, maar met Chris, denk ik dat we allebei die beelden hebben beschermd, zelfs in onze naaste kringen.''

Fans hielpen de situatie ook niet, want Twitter werd overspoeld met connecties met Pratt en Lawrence en begon een geheime relatie. Kortom, alle schuld werd bij zijn tegenspeler gelegd.

De speculatie liep zo uit de hand dat Lawrence niet alleen zijn excuses aan Faris aanbood, maar ook een openbare verklaring over de kwestie aflegde.

Ze ontkende de geruchten

Dat klopt, Lawrence moest de zaak een paar jaar geleden aanpakken en verklaarde dat ze niets te maken had met de scheiding.

"Ik heb nooit een affaire gehad met Chris Pratt op Passengers", zei de Red Sparrow-actrice in een recent interview met KISS FM. “Dat is een goede. Ik bedoel, ze zijn twee jaar later gescheiden en iedereen zei: ‘Jennifer Lawrence!’ En ik dacht: 'Wat de… wat ben ik twee jaar later in Montreal.'"

Faris zou ook een eigen verklaring afgeven en haar relatie met Lawrence een vriendelijke noemen.

"Jennifer en ik zijn echt vriendelijk, en ze verontschuldigde zich, hoewel dat niet nodig was, omdat ze niets verkeerds had gedaan," vervolgde Faris. "Ze is geweldig, maar het is natuurlijk kwetsend en ook gênant als mensen zeggen dat je man je bedriegt - zelfs als het overduidelijk niet waar is. Je voelt en ziet er nog steeds uit als een dwaas. Maar dat is iets waar ik mee heb moeten leren omgaan in de pas."

Zeker een rommelige situatie, en in werkelijkheid was de timing van dit alles niet de beste.

Aanbevolen: