Wat Nick & Sonia uit 'Married At First Sight' heeft gedaan sinds hun scheiding

Inhoudsopgave:

Wat Nick & Sonia uit 'Married At First Sight' heeft gedaan sinds hun scheiding
Wat Nick & Sonia uit 'Married At First Sight' heeft gedaan sinds hun scheiding
Anonim

In de geschiedenis van reality-tv heeft Lifetime's Married at First Sight misschien wel de meest gedurfde van alle formaten, een vernieuwde versie van Mike Fleiss ' eerste realityshow, Wie wil er met een miljonair trouwen ? Het concept, een 'blind huwelijk', omvat het opzetten van potentiële echtgenoten met de hulp van relatie-experts. Het paar in kwestie ontmoet elkaar pas als je aan het werk bent, waarna ze kunnen kiezen om getrouwd te blijven of helemaal te scheiden. De waarheid is dat de tag 'sociaal experiment' van de show eruitziet als een treinwrak dat wacht om te gebeuren.

We ontmoetten Nick Pendergrast en Sonia Granados voor het eerst tijdens het vierde seizoen van de show in 2016. Toen hun tijd op de show ten einde liep, koos het paar ervoor om bij elkaar te blijven. Nick en Sonia probeerden wel getrouwd te blijven, maar in 2017, een jaar na hun huwelijk, besloot het paar ermee op te houden. We moeten ze de eer geven dat ze het record van Kim Kardashian, een van de kortste in reality-televisie, in ieder geval niet hebben overtroffen. De scheiding liet lang op zich wachten, aangezien Nick toegaf dat hij niet verliefd was op Sonia. Dit is wat ze hebben gedaan sinds:

10 Nick Met Heather Yerrid

Onmiddellijk nadat de scheiding van Nick en Sonia in april 2017 was afgerond, duurde het niet lang voordat Pendergrast liefde vond in de armen van iemand anders. Nick ontmoette Heather Yerrid, met wie hij geobsedeerd was. “Mijn liefdesleven heeft er nog eens 180 gekost. Heather en ik hebben een uniek verhaal. Ik ontmoette de meest oprechte, empathische vrouw en werd smoorverliefd op haar.” Nick vertelde People Magazine.

9 Met wie hij een tweeling heeft

In december 2017 werden Nick en Heather gezegend met een tweeling, dochter Layla Rea en zoon Logan Joseph. Het schattige paar is volgens Pendergrast de 'beste broer en zus ter wereld' en heeft een Instagram-pagina waarop staat dat ze een 'product van het lot' zijn. Op de gram, de twee-eiige tweelingen dienen broer en zus doelen en delen hartige momenten met hun fans.

8 Hij overleefde een bijna-doodincident

In 2019 kreeg Nick een arbeidsongeval waardoor hij bijna het graf inging. Via een sentimenteel bericht op Instagram deed hij verslag van het fatale incident. Nick onthulde dat hij op 22nd van januari urenlang onder water was ondergedompeld. Door het levensbedreigende voorval liep hij verschillende breuken op en raakte hij onderkoeld.

7 Waardoor hij half verlamd raakte

Nick liet zijn volgelingen ook toe dat het stompe trauma dat hij ervoer hem gedeeltelijk verlamd maakte. Het duurde even voordat hij hersteld was. Nick onthulde dat hij een tijdje weg moest om de beste artsen te krijgen die hem konden helpen weer normaal te worden."De afgelopen 6 maanden waren eenzaam, deprimerend, eng, stressvol en moeilijk… mijn doel was om te leren hoe ik weer onafhankelijk kan worden", schreef hij.

6 Hij brengt veel tijd door met zijn gezin

Er is geen raketwetenschap voor nodig om te begrijpen wie hoog op Nicks prioriteitenlijstje staat. Een snelle blik op zijn Instagram laat je het grote geheim weten: familie komt op de eerste plaats. Of hij nu bij het zwembad is met Heather en de kinderen of kijkt naar Heather en Layla die een mani krijgen, hij zal zeker een video op Instagram zetten. Nick is ook een superhost op Airbnb.

5 Sonia's datingproblemen

Er is geen nieuws opgedoken over wie Sonia na de scheiding heeft gezien. Af en toe deelt ze echter details over haar datingproblemen op sociale media. In 2020 ontmoette ze een man op een datingsite en was verbaasd over hoe gevoelig hij was. Om eerlijk te zijn, zei Sonia dat zijn foto eng was, en dat heeft hem misschien in het verkeerde keelgat geschoten.

4 En tante taken

Als ze geen delen van haar datingkronieken op Twitter vertelt, deelt Sonia haar schermtijd met enkele van de mensen die ze het meest aanbidt; haar drie nichtjes. In een th-bericht van 13 mei deelde ze een foto van haar nichtje, vergezeld van het bijschrift: Mis mijn kleine munchkin zo erg, maar ik ben WhatsApp zo dankbaar dat ik video met haar terwijl we samen spelen en eten.”

3 Meisjes willen gewoon plezier hebben

Sonia weet op wat voor schepen ze wil zitten; vriendschappen. Het is niet zo'n zeldzaam gezicht om Sonia en haar vriendinnen een paar foto's voor de gram te zien maken. Soms is het een volledig bikini-silhouet, en andere keren is het een verjaardagsfeestje met een jaren 80-thema.' “Vriendschappen worden gecultiveerd. Vriendschappen moeten worden bewaterd. Vriendschappen zijn alles.” zegt Sonia.

2 Bewustwording over pleegzorg

De vriendelijke kant van Sonia toonde op Married at First Sight toen zij en Nick boterhammen met pindakaas en jam maakten en deze bij de daklozen bezorgden. Via haar zelfbenoemde podcast en haar Instagram-verhalen geeft Sonia voorlichting aan de massa over pleegzorg, aangezien dit haar vakgebied is. “Pleegouders zijn geen ding; of je bent pleegouder of adoptieouder. Maar je kunt wel pleegouder zijn, die wil adopteren.” zegt Sonia.

1 De brak filantroop

Een van Sonia's passies, net als pleegzorg, is filantropie. Ze beschrijft zichzelf als 'een meisje met een droom om de wereld beter te maken door middel van filantropie met een beperkt budget. 'Op de filantropiepagina deelt ze tips met haar volgers zoals 'doneer een oude mobiel', 'gebruik beide kanten van het papier voordat je het weggooit', 'in plaats van plastic zakken te gebruiken bij je plaatselijke supermarkt, vraag om papieren zakken', en kan een beetje pittig worden met 'bespaar water en douche met je partner'.

Aanbevolen: