Dit is wat Andrew Garfield aanvankelijk dacht na het bekijken van 'The Social Network

Inhoudsopgave:

Dit is wat Andrew Garfield aanvankelijk dacht na het bekijken van 'The Social Network
Dit is wat Andrew Garfield aanvankelijk dacht na het bekijken van 'The Social Network
Anonim

Acteur Andrew Garfield stond bekend om zijn kleine rollen voordat hij de rol van Eduardo Saverin in de film The Social Network uit 2010 belandde. Voor zijn rol werd hij genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een Golden Globe voor Beste Mannelijke Bijrol - Film. Maar ook al was Garfield ongelooflijk in de film, hij dacht er niets van nadat hij het voor het eerst zag.

Entertainment Weekly meldde dat Garfield en zijn co-ster Jesse Eisenberg de film voor het eerst samen zagen en dat ze er allebei bang voor waren. "Ik herinner me dat ik en Jesse naar de première gingen, en we zagen het, en we zaten allebei zo vol met neurosen", zei Garfield."Ik denk dat we ons ook voedden met elkaars neuroses. Ik denk dat we allebei exponentieel neurotischer werden door gewoon in hetzelfde gezelschap te zijn als elkaar…"

De twee gingen ervan uit dat ze het slecht deden nadat de film was afgelopen, en dachten dat het een kaskraker zou zijn. De film werd echter een van de topfilms van 2010 en werd genomineerd voor verschillende prijzen. Het zou alleen maar logisch lijken dat Garfield uiteindelijk blij zou zijn met hoe het uitkwam. "Ik ben er zeker van gekomen om van de film te houden."

Garfield besprak ook wat hij vond van Dylan O'Brien's imitatie van hem

Teen Wolf-ster Dylan O'Brien haalde de krantenkoppen in 2020 nadat hij en Sarah Ramos een ruzie tussen Garfield en Eisenbergs personages uit de film nabootsten. O'Brien speelde Saverin en droeg zelfs een pak om de rol te blijven spelen. Tijdens een interview kwam het onderwerp van de video van 2020 ter sprake en de acteur had er geen probleem mee om zijn goedkeuring te geven.

"Ik hou van hem. Ik denk dat hij zo getalenteerd is, en dat vond ik heel, heel cool." Toen hem werd gevraagd naar zijn optreden, beschouwde Garfield het optreden van O'Brien als "net zo goed, zo niet beter" dan het zijne.

Op het moment van deze publicatie hebben hij en O'Brien nog nooit samengewerkt. Als ze echter op een dag samenwerken, is de kans groot dat ze een geweldige match zullen zijn!

Garfield houdt zichzelf bezig

De Hacksaw Ridge-acteur werd onlangs genomineerd voor zijn tweede Academy Award voor zijn rol van Jonathan Larson in Tick, Tick… Boom! en heeft al de Golden Globe gewonnen voor Beste Acteur in een Film - Musical of Comedy. Hij is ook het onderwerp geworden van verschillende memes nadat hij zijn rol van Spider-Man in Spider-Man: No Way Home opnieuw heeft gespeeld.

Zijn volgende rol is in de komende miniserie Under the Banner of Heaven. De opnames eindigden in december 2021 en gaan in première in het voorjaar van 2022. Op het moment van deze publicatie heeft hij geen aankomende films. Het zal echter niet verwonderlijk zijn als hij zich binnenkort voor meer projecten zou aanmelden. Spider-Man: No Way Home draait nog steeds overal in de bioscoop. Tik, tik… Boem! is beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: