Waarom Joaquin Phoenix aanvankelijk dacht dat Rooney Mara hem niet mocht

Inhoudsopgave:

Waarom Joaquin Phoenix aanvankelijk dacht dat Rooney Mara hem niet mocht
Waarom Joaquin Phoenix aanvankelijk dacht dat Rooney Mara hem niet mocht
Anonim

Joaquin Phoenix is een van de meest privé-acteurs in Hollywood. Omdat hij altijd weigert over zichzelf te praten, is hij uit verschillende interviews weggelopen en spreekt hij alleen in het openbaar over zijn veganistische pleidooi. Dus toen de acteur in de schijnwerpers stond voor zijn Oscar-winnende optreden in Joker, waren nieuwsgierige fans verrast om te ontdekken dat hij samenwoonde met zijn Maria Magdalena-co-ster en echte partner, Rooney Mara.

De Gladiator-ster was in de jaren '90 alleen in geruchten geweest en had een driejarige relatie met Liv Tyler. Maar met Mara vond Phoenix een gezin. In 2020 verwelkomden ze een babyjongen die ze vernoemden naar de overleden broer van de acteur, River. Zowel ingehouden als gepassioneerde activisten, het paar is duidelijk een match made in heaven. Maar toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van Her, dacht Phoenix eigenlijk dat de actrice hem niet mocht. Dit is waarom.

De waarheid over hun eerste ontmoeting

Her was een veelgeprezen film die Phoenix veel aandacht in de industrie bracht. Het sci-fi-drama uit 2013 bracht het bereik van de acteur naar voren. Hij wist niet dat het hem ook de liefde van zijn leven zou brengen. De Master-ster werd onmiddellijk ingenomen door de actrice. Maar hij dacht dat ze hem niet mocht of zelfs maar haatte. Het bleek dat ze gewoon verlegen was.

"Ze is het enige meisje dat ik ooit op internet heb opgezocht", vertelde Phoenix in 2019 aan Vanity Fair. "We waren gewoon vrienden, mailden vrienden. Dat had ik nog nooit gedaan. Nog nooit een meisje online opgezocht." Het is nogal ironisch omdat zijn personage in Her verliefd wordt op een computersysteem.

Ondanks de kleine verliefdheid van Phoenix op de Carol-ster, bleef hij in de friendzone totdat ze in 2017 weer voor Mary Magdalene werkten. Ze probeerden de verkering in toom te houden, maar speculaties circuleerden al snel in de media. Het koppel bevestigde eindelijk hun relatie toen ze elkaar knuffelden op het filmfestival van Cannes in 2017.

Het was een terloops gebaar en geen van beiden maakte er een opmerking over. Omdat de pers op dat moment echter al een tijdje op hen was gericht, waren alle ogen de hele tijd op hen gericht. Ze zagen zelfs hoe Phoenix zijn hand op Mara's been legde toen hij werd geroepen voor de prijs voor Beste Acteur. Het was voor zijn optreden in You Were Never Really Here.

De waarheid over hun inwonende situatie

Hoewel ze nu samen een baby hebben, zei een bron dicht bij het paar dat ze niet van plan zijn om te trouwen. In 2018 zei de insider dat ze "zo verliefd" waren, maar "nooit zouden trouwen omdat ze denken dat het huwelijk te mainstream is". De twee blijven een huis delen in Hollywood Hills in Los Angeles.

Er waren echter speculaties dat Phoenix Mara in 2019 had voorgesteld. De actrice werd gezien met een sprankelend juweel om haar ringvinger. Natuurlijk deden ze geen uitspraak meer over de geruchten - op dezelfde manier ontweken ze vragen over het verwachten van hun eerste kind in 2020, wat waar bleek te zijn.

Hoe ze van plan zijn hun zoon op te voeden

Het paar is tegenwoordig gefocust op het opvoeden van hun zoon. Viktor Kossakovsy, de uitvoerend producent van de documentaire Gunda met Phoenix in de hoofdrol, onthulde dat de acteur het filmfestival van Zürich 2020 niet kon bijwonen omdat "hij net een baby heeft gekregen … hij [de film] nu niet kan promoten."

Het koppel deelde onlangs wat ze tot nu toe hebben geleerd in het ouderschap en hoe ze van plan zijn hun zoon River op te voeden. Hoewel de acteurs allebei veganist zijn, zei Phoenix dat hij "mijn kind niet mijn geloof zal opdringen… Ik denk niet dat dat juist is."

De acteur hoopt nog steeds dat River veganist zal blijken te zijn, maar hij zweert zijn zoon in staat te stellen zijn eigen keuze te maken. Dat is door 'hem te leren over de realiteit'. Dat betekent geen McDonald's voor de kleine Phoenix. "Ik ga hem niet indoctrineren met het idee dat McDonald's een Happy Meal heeft, want er is niets verdomd blij met die ma altijd", zei de Ladder 49-ster.

Hij voegde eraan toe dat hij River zo vroeg mogelijk over dierenmishandeling zou gaan vertellen. Hij legde uit: "Ik ga hem niet vertellen dat het oké is om boeken te lezen over alle prachtige kleine boerderijdieren, en ze zeggen 'oink oink oink' en 'moo moo moo', en hem niet vertellen dat dat is wat een hamburger is. is." Volgens de acteur gaat hij "de leugen gewoon niet bestendigen" en dat hij "River ook niet gaat dwingen veganist te worden. Ik zal hem steunen. Dat is mijn plan." Eerlijk genoeg.

Aanbevolen: