Het laatste seizoen van 'Op de hoogte blijven van het begin van de Kardashians & Fans vergieten tranen

Inhoudsopgave:

Het laatste seizoen van 'Op de hoogte blijven van het begin van de Kardashians & Fans vergieten tranen
Het laatste seizoen van 'Op de hoogte blijven van het begin van de Kardashians & Fans vergieten tranen
Anonim

Als je een fan bent van Keeping Up With The Kardashians en je vindt het jammer dat dit het laatste seizoen van de show is, ga dan niet naar het Instagram-account van Kris Jenner, anders ga je huilen als iedereen is.

's Werelds beste momager heeft zojuist een tranentrekker geplaatst waar fans emotioneel van in de war raken, toen ze aankondigde dat de seizoensfinale van hun show op 18 maart wordt uitgezonden. De afgelopen 14 jaar zijn fans afgestemd om elke intieme ontwikkeling te zien die deze familie heeft gedeeld, en vaak te veel met hen heeft gedeeld, en nu komt er een einde aan. Hoewel we zeker weten dat we het laatste van de Kardashians niet hebben gehoord, is de show zelf een lange reis waar fans deel van hebben uitgemaakt, en ze vinden het echt een uitdaging om afscheid te nemen.

De afscheidsfinalevideo

Kris Jenner plaatste een perfect gemonteerde video die op elk niveau bitterzoet is. Aan de ene kant zijn fans buitengewoon enthousiast over het feit dat de seizoensfinale eindelijk begint en dat ze volgende week al kunnen afstemmen. Aan de andere kant is er echter het harde besef dat elke aflevering hen dichter bij de finish brengt, en dat ze deze tv-verslaving langzaam moeten loslaten.

De video legde de meest dramatische momenten van de show volledig vast, inclusief de geboorte van hun baby's en het uiteenvallen van veel van de Kardashiaanse relaties. Er was een emotioneel gedeelte gewijd aan de gruwelijke overval die Kim Kardashian overleefde in Parijs, en de herinneringen kwamen terug toen de video zich ontvouwde.

Het drama eindigde daar niet. Caitlyn Jenner laat een soort van bombshell nieuws over de familie vallen, en Kris en Kim vallen allebei in tranen op de grond. Fans moeten meer weten.

Hints van wat komen gaat

De video gaf fans ook een idee van wat er in sommige toekomstige afleveringen gebeurt, waardoor monden over de hele wereld openvallen. Scott Disick praat over haar voorstel aan Kourtney Kardashian, wat fans verbijsterd heeft sinds ze net naar buiten ging met haar relatie met Travis Barker.

Khloe bespreekt het gebruik van een surrogaat om nog een baby te krijgen met Tristan, waardoor fans zich afvragen of dat stel officieel en permanent 'weer aan' is.

De tranen stromen

Fans zijn zeker emotioneel na deze achtbaanrit. Flashbacks en voorafschaduwingen van toekomstige afleveringen hebben hen in shock achtergelaten en het feit dat het laatste seizoen volgende week wordt uitgezonden, betekent gewoon dat ze een stap dichter bij het einde zijn.

Fans gingen naar Instagram om te praten over hoe moeilijk dit voor hen is, waarbij veel fans zeiden; "Weten jullie dit allemaal zeker? ️," Nooit gedacht dat ik DIT verdrietig zou zijn over het einde van een show, " en "Ik kan niet geloven dat dit een afscheid is! ??." Anderen stemden in met; "Ik mis ze nu al," en "Ik heb het gevoel dat een deel van mij eindigt."

Aanbevolen: