Grey's Anatomy'-fans knallen in 2020 nadat Lead zegt dat het laatste seizoen 'misschien het laatste' is

Grey's Anatomy'-fans knallen in 2020 nadat Lead zegt dat het laatste seizoen 'misschien het laatste' is
Grey's Anatomy'-fans knallen in 2020 nadat Lead zegt dat het laatste seizoen 'misschien het laatste' is
Anonim

Het is geen gemakkelijk jaar geweest, in geen enkel opzicht.

Maar nu zeggen fans van Grey's Anatomy dat ze officieel klaar zijn met 2020, nadat serieleider Ellen Pompeo liet doorschemeren dat het laatste seizoen misschien wel het laatste is.

Het langlopende medische drama begint zijn 17e seizoen op 12 november op ABC.

De 50-jarige Pompeo speelde al 17 seizoenen Dr. Meredith Gray.

"We weten nog niet wanneer de show echt eindigt. Maar de waarheid is dat het dit jaar zou kunnen zijn", zei ze in haar Variety-coververhaal.

Ellen poseerde op de cover van het tijdschrift naast haar Grey's Anatomy co-ster Chandra Wilson, evenals showrunner Krista Vernoff en regisseur/producent Debbie Allen.

Grey's Anatomy is gemaakt door Shonda Rhimes en de eerste aflevering werd uitgezonden op 27 maart 2005.

Rhimes verliet uiteindelijk het ABC-netwerk; ze kondigde aan dat haar productiebedrijf Shondaland in augustus 2017 naar Netflix verhuisde, na bijna 15 jaar bij ABC.

Fans gingen massaal naar Twitter om Pompeo's beslissing om het nieuws aan te kondigen in het licht van de wereldwijde pandemie te vernietigen.

"Echt Pompeo? Nu, je weet dat we allemaal uitkijken naar de nieuwe Greys! Nu kan ik daar niet eens van genieten, want dit is de laatste! 2020 kan een wandeling maken FR!" een fan getweet.

"het laatste seizoen van Grey's Anatomy kan maar beter 25+ afleveringen hebben… want ik ben zo gekwetst! LIKE IS DIT ECHT GEGAAN HET LAATSTE SEIZOEN", twitterde een trieste fan.

"Dit is het laatste seizoen? Ik heb antwoorden nodig?? Omdat dit niet iets is om mee te spelen! De fans hebben een passend einde nodig", voegde een andere fan eraan toe.

Grey's Anatomy is het langste medische scriptdrama in de Verenigde Staten. Sandra Oh, Patrick Dempsey en Katherine Heigl zijn slechts enkele van de sterren die ooit het Grey/Sloan Memorial Hospital sierden.

Over voormalige co-sterren die de show hebben verlaten, zei Ellen dat ze er niet over wilde praten, omdat "het niet wordt ontvangen op de manier waarop ik van plan ben het te zijn."

Ze zegt echter: "Niemand zou 16 uur per dag, 10 maanden per jaar moeten werken - niemand. En het zorgt er alleen maar voor dat mensen uitgeput, boos, verdrietig, depressief zijn. Het is een heel, heel ongezond model. En ik hoop dat post-COVID niemand ooit teruggaat naar 24 of 22 seizoenen per aflevering."

Ellen vervolgde: "Daarom worden mensen ziek. Daarom hebben mensen een inzinking. Daarom vechten acteurs! Wil je van veel slecht gedrag af? Laat mensen naar huis gaan en slapen."

Ellen zegt dat Debbie Allen pleitte voor meer normale uren, waaronder vrijdagen met een maximum van 12 uur, maar idealiter 10 uur per keer.

Debbie werd voorafgaand aan seizoen 12 de uitvoerend producent en regisseur van de show.

Ze speelt ook topchirurg Catherine Avery, de moeder van Jackson Avery, gespeeld door Jesse Williams.

Over wat haar toekomst in petto heeft, zegt Ellen dat ze de beslissing niet lichtvaardig neemt.

Toevoegen: "We hebben veel mensen in dienst en we hebben een enorm platform. En ik ben er erg dankbaar voor."

Ellen vervolgde: "Weet je, ik ben gewoon creatief aan het afwegen wat we kunnen doen. Ik ben echt, echt, heel enthousiast over dit seizoen."

"Het wordt waarschijnlijk een van onze beste seizoenen ooit. En ik weet dat dat gek klinkt om te zeggen, maar het is echt waar."

Aanbevolen: