Kim Lee vraagt Kevin Kreider om een polygraaftest te doen

Inhoudsopgave:

Kim Lee vraagt Kevin Kreider om een polygraaftest te doen
Kim Lee vraagt Kevin Kreider om een polygraaftest te doen
Anonim

Nadat Kevin en Kane besloten het goed te maken aan het einde van aflevering 6, begint aflevering 7 met Kane die Kelly samen met een Feng Shui-expert uitnodigt in zijn nieuwe appartement om het appartement te reinigen. Ondertussen nodigt Kevin Kim uit voor een huisgemaakt diner. Hij opent zich naar Kim en vertelt haar hoeveel hij van haar houdt, en hoewel het gevoel wederzijds lijkt te zijn, blijft Kim aarzelen en vertelt Kevin dat ze niet zeker weet of ze hem al vertrouwt. Dus, Kim stelt voor dat Kevin een polygraaftest doet, en terwijl Kevin accepteert, is zijn voorwaarde dat Kim er zelf een doet.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Bling Empire seizoen 2, aflevering 7: 'The Truth Hurts'

Kim en Kevin doen een leugendetectortest

Ondanks zijn aarzeling laat Kevins bereidheid om een leugendetectortest af te leggen voor Kim zien hoeveel hij om haar geeft en tot hoever hij voor haar zal gaan. Anna waarschuwt echter dat Kevin niet verplicht is om door te gaan met de test en dat er andere vissen in de zee zijn.

Hoewel Anna's advies goed is, gaan Kevin en Kim door met de test en gaan ze zitten met de beheerder, John. Als eerste is Kevin. Kim stelt een reeks vragen, waaronder of Kevin met Kane naar bed is geweest of ooit echte gevoelens voor Kelly heeft gehad. Ze vraagt dan of Kevin gevoelens voor haar heeft, waarop Kevin "ja" antwoordt en hij blijkt de waarheid te zijn.

Als Kim aan de beurt is, vraagt Kevin of ze nog steeds verliefd is op haar ex. Hoewel ze eerst niet zeker was van haar antwoord, is het officiële antwoord van Kim 'nee'. Kevin vraagt dan: "Wil je echt bij me zijn?" Na een korte pauze kijkt Kim naar John en zegt streng: 'nee."

Kim Lee polygraaftest
Kim Lee polygraaftest

John bekijkt vervolgens de resultaten met het paar en biedt dat van de twee, Kim is degene die vatbaar is voor bedrog, aangezien ze loog over haar gevoelens voor haar ex. Vervolgens legt ze Kevin uit dat ze "zich niet kan zien dat ze bij [hem] is", omdat ze hem nog steeds niet vertrouwt. Verbijsterd door haar reactie, nadat ze net een leugendetectortest voor haar had gedaan en was geslaagd, liet Kevin zijn hoofd in zijn handen hangen.

Don en Mimi zijn het niet eens over hoe ze moeten plassen

Hoewel ze de laatste 6 afleveringen van het seizoen niet veel zendtijd hebben gehad, concentreert aflevering 7 zich op Don en Mimi, die al 20 jaar samen zijn met een leeftijdsverschil van 22 jaar. Samen delen ze een 7-jarige zoon genaamd Skyler.

Mimi, Don, Kevin en Kim Bling Empire
Mimi, Don, Kevin en Kim Bling Empire

Don en Mimi nodigen Kevin en Kim uit, een ontmoeting waarbij Mimi aan Kevin vraagt of hij zittend of staand plast. Mimi is in de war door de vraag en onthult dat Don een staande urinator is en leert zijn zoon Skyler hetzelfde te doen, waardoor er spatten rond de rand van het toilet ontstaan die Mimi niet lijkt te kunnen uitstaan.

In een poging haar afschuw te onderdrukken, creëert Don, met zijn kogelvrije toiletbedrijf, een met Swarovski-kristallen verfraaid toilet voor zijn vrouw. Terwijl haar ogen verblinden door de blingbling, weigert Mimi het toilet in hun huis te installeren uit angst voor vlekken.

Dr. Chiu en Christine bezoeken hun vruchtbaarheidsdokter

Voor vaderdag neemt Christine haar man, Dr. Chiu, en hun zoon, Baby G, mee naar een klassieke autoveiling in Las Vegas. Daar wordt Dr. Chiu verliefd op een zilveren cabriolet waarvoor Christine te hoog biedt voor $ 150.000. Dr. Chiu lacht dat Christine niet de meest slimme deelnemer is aan veilingen, omdat ze er een gewoonte van heeft gemaakt zichzelf te overbieden.

In het vliegtuig naar huis vertelt Christine Dr. Chiu dat ze veel te doen hebben als ze terugkeren naar Los Angeles, waarbij ze opmerkt dat de twee geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun gezin via draagmoederschap. Christine schrapt hun lijst met goede vrienden en komt tot de conclusie dat noch Jaime, Kelly, noch Kim een geschikte kandidaat zouden zijn.

Hun vruchtbaarheidsdokter, Dr. Baek, onthult dat ze 2 flesjes bevroren sperma en 5 bevroren eieren hebben. Vanaf de volgende dag zijn ze van plan om het sperma te ontdooien en te bepalen of er nog levensvatbaar sperma over is, gevolgd door een bepaling over de eieren. Christine biedt positieve energie aan het universum, hopend op goed nieuws van Dr. Baek.

Dr. Chiu en Christine bij Fertility Doctor
Dr. Chiu en Christine bij Fertility Doctor

Kevin moet verder

Aan het begin van het seizoen leek het erop dat er een potentiële romance tussen Kim en Kevin opbloeide die succesvol had kunnen zijn. We bleven echter achter met een slechte smaak in onze mond nadat Kim Kevin opstond voor hun eerste date. Ondanks dat hij dit had gedaan, achtervolgde Kevin haar nog steeds en nam haar uiteindelijk mee op een reis naar Solvang waar de twee enorm van leken te genieten. Na alle hoepels waar Kevin doorheen moest springen om Kim's aandacht te krijgen, nu inclusief een polygraaftest, om Kim te laten zeggen dat ze Kevin nog steeds niet vertrouwt, ruikt naar vis. Het lijkt erop dat Kim van nature kinderachtig is en niet in staat is om haar gevoelens te uiten zoals een 33-jarige vrouw zou moeten kunnen. Hoewel Kane met de vinger naar Kevin wijst en zijn onvolwassenheid in twijfel trekt, is het Kim die kritiek zou moeten krijgen vanwege haar gebrek aan communicatie.

Kijk nieuwe afleveringen van Bling Empire, stream alleen op Netflix.

Aanbevolen: