Sebastian Bear Mcclard vraagt Emily Ratajkowski misschien om een tweede kans

Inhoudsopgave:

Sebastian Bear Mcclard vraagt Emily Ratajkowski misschien om een tweede kans
Sebastian Bear Mcclard vraagt Emily Ratajkowski misschien om een tweede kans
Anonim

Toen er nieuws opdook dat suggereerde dat Emily Ratajkowski en haar man Sebastian Bear-McClard uit elkaar gingen, waren fans in shock.

Emily was naar verluidt (stilletjes) van plan om te scheiden, terwijl geruchten de ronde deden dat Sebastian het huwelijk had verlaten. Fans waren verbijsterd; wie zou durven uit te stappen op een van de mooiste (en briljante) vrouwen in Hollywood?

Later vond Ratajkowski blijkbaar verschillende tweets leuk over het vermeende bedrog van Bear-McClard, toen fans haar online begonnen te verdedigen. Maar ze moet nog een openbare verklaring over de zaak afleggen.

Ondertussen suggereren sommige bronnen dat Sebastian er alles aan doet om Emily in zijn leven te houden en dat hij haar smeekt om een tweede kans. Zal ze overwegen om het uit te houden met haar man en de vader van haar peuterzoon?

Heeft Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski bedrogen?

De voor de hand liggende waarheid is dat niemand echt weet of Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski heeft bedrogen, behalve Emily en natuurlijk met wie hij vals speelde.

Maar gezien Emily's voorkeur voor specifieke tweets die verwijzen naar haar partner die vreemdgaat, is dat de algemene veronderstelling die fans maken.

Er zijn ook suggesties dat Sebastian uitstapte met een serveerster die in een bar in de buurt van het huis van het paar werkt. En Emily's onlangs uitgebrachte boek trok ook de aandacht, gezien de context.

Us Magazine citeerde een paragraaf uit haar boek die gedeeltelijk zegt: "Ik ben pas getrouwd met mijn man als hij terloops opmerkt: 'Er zijn zoveel mooie vrouwen in de wereld'. Ik verstijf als hij dit zegt Ik weet dat het een volkomen acceptabele en waarheidsgetrouwe opmerking is, en toch voel ik een bekende draai in mijn buik."

Een paar zinnen later merkt ze op: "Waarom heb ik opeens het gevoel dat hij niet genoeg van me houdt?"

Wanneer waren Emily en Sebastian voor het laatst samen?

Volgens Daily Mail zijn Emily en haar man voor het laatst samen gefotografeerd midden juni, terwijl ze op vakantie waren in Italië. Ze reisden ook in mei, naar Frankrijk voor het filmfestival van Cannes en naar St. Tropez voor de bruiloft van een vriend laat in de maand.

Sindsdien zijn ze niet meer samen in het openbaar gespot. En rond juli liet de geruchtensite van beroemdheden Deuxmoi doorschemeren dat een "prachtig model, actrice en kledingontwerper" alleen op een feest was verschenen, wat suggereerde dat zij en haar man "dunzo" waren.

Fans schreeuwden om het bericht te ontcijferen, en Redditors leken het erover eens te zijn dat het "Em Rata en Sebastian" moest zijn.

Het feit dat Emily lijkt te zijn gestopt met het dragen van haar trouwringen, spreekt ook boekdelen voor fans.

Heeft Emily Ratajkowski een echtscheiding aangevraagd?

Per Daily Mail had Emily begin augustus nog geen officieel verzoek tot echtscheiding ingediend. De veronderstelling die ze heeft, is gebaseerd op een paar factoren.

Om te beginnen is Emily gespot op evenementen en in het openbaar zonder haar trouwring. Haar sociale media-activiteit (inclusief de tweets die ze leuk vond) toont ook de grimmige afwezigheid van haar man.

Daily Mail citeerde ook "de vrienden van het paar" die zeiden dat Sebastian en Emily "beiden aan het wankelen waren" en het was zo triest om te zien.

Een andere "bron" zei dat Sebastian "een seriële valsspeler is. Het is walgelijk", terwijl weer een andere bron suggereerde dat Emily na de eerste schok meer geheimen ontdekte.

Dat, zeggen ze, maakt het onwaarschijnlijk dat Emrata (haar omgang met sociale media en hoe fans haar graag noemen) zal gehoor geven aan Sebastians gerapporteerde pleidooien om vergeving.

Zal Emily Sebastian vergeven?

Het is waar, er kan van alles gebeuren. Maar gezien Emily's preventieve voorkeur voor tweets van fans die vierden dat ze "vrij" was van Bear-McClard, lijkt het onwaarschijnlijk. Per slot van rekening zou het prachtige model waarschijnlijk binnen enkele minuten een nieuw iemand kunnen vinden.

Natuurlijk zegt iedereen die haar kent dat Ratajowski op dit moment gefocust is op het moederschap; zij en Sebastian delen een peuterzoon, Sylvester.

En Sebastian lijkt het nog niet op te geven. Tenminste, niet publiekelijk.

Daily Mail meldde dat terwijl Emrata werd gezien zonder haar trouwring om, Sebastian de zijne nog steeds droeg tijdens een uitstapje naar de sportschool. Hoewel hij de afgelopen weken niet met Emily is verschenen, lijkt hij erop te wijzen dat hij nog niet weg is.

Meerdere bronnen zeggen dat Sebastian Emily smeekt om een kans om het goed te maken, wat dat ook mag betekenen.

En het is mogelijk dat er meer details aan het licht komen, vooral als Emily de opmerkingen over haar op de sociale media in de gaten blijft houden.

Natuurlijk is niet alles positief; Emily heeft tijdens haar carrière veel kritiek gekregen. Een tijdlang leek haar man haar grootste supporter. Maar nu, als hij haar vertrouwen heeft geschonden, lijkt het onwaarschijnlijk dat Ratajkowski hem vergiffenis zal schenken.

Aanbevolen: