Waarom Jonathan Van Ness een fortuin vraagt om je haar te knippen

Inhoudsopgave:

Waarom Jonathan Van Ness een fortuin vraagt om je haar te knippen
Waarom Jonathan Van Ness een fortuin vraagt om je haar te knippen
Anonim

In de jaren sinds Netflix een enorme kracht werd in de entertainmentindustrie, heeft de streaminggigant de carrières van verschillende grote sterren gelanceerd. Nadat bijvoorbeeld het eerste seizoen van Queer Eye op Netflix debuteerde, werden alle vijf de sterren van de serie vrijwel van de ene op de andere dag een groot probleem. De sterren van Queer Eye zijn zelfs zo geliefd geworden dat miljoenen mensen alle interessante feiten over de Fab Five wilden weten.

Hoewel de Fab Five allemaal beroemd werden als groep, heeft elk van hen hun eigen carrière en fascinerende achtergrond. Het verhaal van Bobby Berks leven voor Queer Eye is bijvoorbeeld fascinerend. Evenzo maakte Jonathan Van Ness, lang voordat Jonathan Van Ness wereldberoemd was, al een verschil in het leven van mensen door hun uiterlijk te veranderen. Queer Eye-fans weten natuurlijk dat Van Ness nog steeds een getalenteerde kapper is. Om die reden willen ze misschien weten hoe ze Jonathan ertoe konden brengen hun haar te knippen. Als die mensen de diensten van Van Ness kunnen krijgen, kunnen ze maar beter bereid zijn hem veel geld te betalen met een goede reden.

Wie was Jonathan Van Ness voor roem?

Geboren in een opmerkelijke clan, heeft Jonathan Van Ness gezegd dat hij "uit een familie van journalisten" komt sinds zijn familieleden de Herald-Whig zes generaties lang hebben gepubliceerd. Met dat in gedachten lijkt het er zeker op dat Van Ness verwacht zou hebben het familiebedrijf over te nemen. Als er echter één ding duidelijk is over Van Ness, dan is het dit: Jonathan is trouw aan zichzelf, wat betekent dat het niet zo was bedoeld.

Van jongs af aan gepest en het slachtoffer van misbruik, heeft Jonathan Van Ness uitgelegd dat hij op een gegeven moment zelfdestructief gedrag ontwikkelde. Maar gelukkig ging Jonathan Van Ness, na jaren van strijd, waaronder verslaving, naar school om haarstylist te worden. Van Ness, opgeleid tot kapper aan het Aveda Institute in Minneapolis, heeft vijf jaar lang het uiterlijk van mensen gevormd in Arizona voordat hij naar Los Angeles verhuisde.

Zoals iedereen die een aflevering van Queer Eye heeft gezien inmiddels zou moeten weten, is Jonathan Van Ness het soort persoon dat de kamer verlicht waar hij ook gaat. Om die reden kreeg Van Ness de kans van zijn leven, simpelweg vanwege zijn beminnelijke persoonlijkheid. Toen Van Ness op een dag als kapper werkte, was hij het haar aan het stylen van zijn vriend Erin Gibson die destijds voor Funny or Die werkte. Nadat ze naar Van Ness had geluisterd die een recente aflevering van Game of Thrones recapituleerde terwijl hij haar haar stylede, regelde Gibson dat Jonathan een reguliere Funny or Die-videoserie zou hosten die bekend staat als Gay of Thrones.

Nadat Jonathan Van Ness voor het eerst bekend werd, begon hij in 2015 met het hosten van een podcast getiteld Getting Curious with Jonathan Van Ness. Toen kreeg Van Ness de kans om auditie te doen voor een heropleving van de hit 'reality' uit het begin van de jaren 2000” toon Queer Eye for the Straight Guy en de rest is geschiedenis.

Waarom Jonathan Van Ness een fortuin vraagt om je haar te knippen

Tijdens elke aflevering van Queer Eye kan Jonathan Van Ness iemands haar stylen of in zeldzame gevallen het voor iemand anders klaarzetten om dat te doen. Elke keer dat Van Ness er is terwijl de held van de aflevering hun uiterlijk laat veranderen, maakt hij een diepe band met hen. Als gevolg hiervan lijkt het altijd alsof Van Ness veel plezier beleeft aan het werken aan het haar van mensen en hetzelfde kan gezegd worden van de persoon wiens uiterlijk hij transformeert.

Het is niet verwonderlijk dat, toen Queer Eye eenmaal een enorme hit werd, er heel veel mensen waren die de kans wilden om contact te maken met Jonathan Van Ness terwijl hij hun haar knipt. Aangezien hij in die tijd veel gevraagd was, begon Van Ness veel te vragen voor zijn diensten, wat logisch is. In feite rekende Van Ness destijds $ 250 voor een knipbeurt en het is veilig om aan te nemen dat hij extra rekende in gevallen waarin hij meer moest doen dan alleen knippen.

Helaas lijkt het op dit moment alsof er geen duidelijke manier is om een afspraak te maken om je haar te laten knippen door Jonathan Van Ness. In het verleden was er op de webpagina van Van Ness immers een portaal om een afspraak te maken, maar als nu op die link wordt geklikt, staan de woorden “Pagina niet gevonden” in grote letters. Gezien het feit dat Van Ness tegenwoordig zo'n drukke agenda heeft, is dat heel logisch. Met dat in gedachten lijkt het duidelijk dat als iemand het geluk heeft om erachter te komen hoe hij een afspraak kan krijgen om Van Ness zijn haar te laten knippen, hij veel meer zal moeten betalen dan $ 250.

Aanbevolen: