Kevin Kreider en Kim Lee hebben eindelijk hun eerste date

Inhoudsopgave:

Kevin Kreider en Kim Lee hebben eindelijk hun eerste date
Kevin Kreider en Kim Lee hebben eindelijk hun eerste date
Anonim

Na een veelbewogen afscheidsfeestje voor Anna's oude huis, staat Kane nog steeds te popelen om met Cherie te praten over de ontrouw waarmee de relatie tussen haar en Jessey begon op Netflix's Bling Empire. Kane zit met Anna bij het zwembad en onthult dat hij Cherie talloze keren tevergeefs heeft benaderd. "Blijf erbuiten", adviseert Anna, en voegt eraan toe: "Roddel is voor mij absoluut duivels."

Ze probeert het gesprek op zijn kop te zetten en vraagt Kane naar zijn gezinsleven, en smeekt hem om te begrijpen dat iedereen problemen heeft en dat geruchten en roddels alleen maar mensen pijn doen. Kane's koppigheid staat echter in de weg, en hij houdt vol dat hij gewoon de kans wil hebben om de lucht te klaren met Cherie.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Bling Empire seizoen 2, aflevering 4: 'No Friend Zone'

Kevin en Kim verkennen hun relatie in Solvang

Na weken daarvoor door Kim te zijn opgestaan, kreeg Kevin eindelijk een stevig "ja" van haar voor een roadtrip naar een verrassende locatie. Op weg naar Solvang uit Kim haar afkeer van roadtrips waarbij ze ongekend veel tijd met iemand anders doorbrengt. Na aankomst in het hotel wassen de twee zich in hun respectievelijke kamers en proberen elk onmiddellijk Kane te bellen voor wijze woorden.

In zijn biechtstoel zegt Kane dat hij verwacht dat Kevin nog niet helemaal klaar is om zich te settelen en dat Kim zal ontdekken dat de twee beter af zijn als vrienden. Om die theorie te testen, gaan Kim en Kevin 's avonds uit eten. Bij oesters vraagt Kevin aan Kim wat ze zoekt in een relatie. Echtheid, loyaliteit, eerlijkheid en gevoel voor humor staan bij haar hoog in het vaandel, zegt ze.

Kevin erkent haar wensen en opent, op voorstel van zijn sponsor, aan Kim dat hij "in een 12-stappenprogramma" zit, dat hij dagelijks AA-bijeenkomsten bijwoont, enz. De informatie opsnuivend, Kim geeft toe: "Dat is in ieder geval inspirerend." Kevin vertelt de camera's dat dit de meest ontvankelijke is die een potentiële partner heeft gehad voor zijn bekentenis van nuchterheid.

Kim en Kevin bij Dinner Bling Empire
Kim en Kevin bij Dinner Bling Empire

Na het eten gaan de twee zitten om marshmallows te roosteren en s'mores te maken. Kevin bekent dat, naarmate ze elkaar op een dieper niveau hebben leren kennen, hij zich steeds meer tot Kim aangetrokken voelt. Op haar beurt vertelt Kim aan Kevin dat 'vanavond zo leuk was', eraan toevoegend dat ze niet had verwacht dat hun avontuur zo goed zou gaan als het deed.

Kelly ontmoet een empowermentcoach

Kelly opent haar deur voor Dr. Bethany Marshall en gaat zitten voor een kwetsbare therapiesessie waarin ze de ontberingen bespreekt waarmee ze wordt geconfronteerd bij het verwerken van haar recente breuk. Ze vertelt over de pijn die ze voelt over haar mislukte relatie met Drew, en over het familietrauma dat ze heeft ervaren toen haar vader Kelly en haar moeder verliet.

Kelly en Drew Bling Empire
Kelly en Drew Bling Empire

Dr. Marshall stelt Kelly voor om aan haar zelfvertrouwen te werken en 'aanwezig te blijven in haar lichaam'. Dus vraagt Kelly empowermentcoach Lauren "Shewolf" White om advies. Nadat ze Kelly heeft gevraagd wat ze wil verbeteren, stelt Lauren de twee 'zon [hun] btholes' voor, een ritueel dat erop gericht is de energie van de zon te gebruiken om empowerment te stimuleren.

Liggend in Kelly's tuin, kleden de twee zich uit van het afval en voeren het ritueel uit, terwijl ze lachen in het ongemak en de vrijheid. Ze gaan dan naar de spiegel waar Lauren Kelly vraagt om een aantal bevestigingen te herhalen. Nadat ze hun tekst hebben bekeken, zegt Lauren tegen Kelly dat ze de affirmaties moet schreeuwen, en de twee gaan voor de spiegel staan en schreeuwen: "IK VERTROUW OP MYSELF!"

Anna's benadering van roddels wordt geprezen, terwijl die van Kane wordt bekritiseerd

Als oudste en meest volwassen van degenen die op Bling Empire te zien zijn, is het logisch waarom Anna roddels verafschuwt. Hoewel ze niet succesvol waren, waren haar pogingen om Kane te laten begrijpen waarom zijn obsessie met deze Cherie-roddels achterhaald is, dapper en geldig. Fans prezen Anna voor het geven van goed advies over Kane en om hem te helpen inzien dat roddel de oorzaak is van pijn.

Fans kloppen Kane ook aan vanwege zijn behoefte om het middelpunt van alle drama en roddels te zijn, en suggereren zelfs dat zijn negatieve gedachten en gevoelens over Kim misschien zijn omdat hij Kevins enige vertrouweling en vriend wil zijn … of misschien zelfs meer dan vrienden?

Kevin en Kim's ontluikende relatie is verrassend verfrissend

We hebben allemaal realityshows gezien waarin de onwaarschijnlijke maar waarschijnlijke vrienden meer van de vriendenzone naar de eindzone gaan. Maar meestal lijkt het lust te zijn die deze relaties voortstuwt. Verrassend genoeg bleken de gedocumenteerde gesprekken tussen Kim en Kevin op hun date veel dieper dan oppervlakkig te zijn, waardoor we ons afvroegen of er echt succes tussen deze twee als partners zou kunnen worden gevonden.

Kane Lim in een bloemenfoto
Kane Lim in een bloemenfoto

Maar ondanks het vertrouwen, lijken de twee emotioneel minder volwassen te zijn dan veel van hun leeftijdsgenoten, vooral als het gaat om relaties. De tijd zal leren of dat een belemmering of een pad voor groei zal zijn.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van Bling Empire, alleen op Netflix.

Aanbevolen: