Gabriela bereikt haar breekpunt op het nieuwste benedendeks: zeiljacht

Inhoudsopgave:

Gabriela bereikt haar breekpunt op het nieuwste benedendeks: zeiljacht
Gabriela bereikt haar breekpunt op het nieuwste benedendeks: zeiljacht
Anonim

In de 8e aflevering van het derde seizoen van Below Deck: Sailing Yacht, is de bemanning nog steeds aan het bijkomen van de impact van Toms vertrek. Gary's frustratie met Daisy en haar stoofschotels is duidelijk, aangezien Kelsie haar nachtelijke verantwoordelijkheden als matroos moest opgeven om de vroeg opkomende gasten koffie aan te bieden.

Hoewel de twee hoofden blijven stoten en Colin aan Gary doorgeeft dat Daisy "rookt", gaat het paar door met hun dag en sluit ze de laatste dag van het charter af.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 8: Big Fender Energy

De bemanning werkt samen om de spatborden op te blazen

Terwijl de bemanning zich voorbereidt om aan te meren, merkt kapitein Glenn een naderend weerbericht op dat zou kunnen betekenen dat de Parsifal III naar de kust wordt geblazen, waardoor zowel het jacht als het dok beschadigd raken. In de hoop een bekende fout te ontwijken, vraagt Glenn aan Gary en Colin om de fenders klaar te maken die als bescherming zullen dienen als het schip in het rond wordt geblazen terwijl het is aangemeerd. Met één matroos te kort, rekruteert Gary Ashley en Gabriela om te helpen met de taak.

Hoewel de bemanning samenwerkt, heeft de bemanning, gezien het gebrek aan schijnbare expertise, moeite om de fenders op te blazen en ze vast te maken aan een touw van de juiste lengte. Terwijl ze proberen de spatborden te laten zakken, realiseren ze zich dat één regel te kort is, en Gary merkt op: "Hierdoor zien we eruit als verdomde idioten." Ondanks de eerste ongelukken is de bemanning in staat om de fenders veilig in het water te plaatsen en het schip aan te meren.

Zodra de gasten en hun bagage van het schip waren verwijderd, bedankt de primaire chartergast, Jim, de bemanning "uit de grond van ons hart" voor het plezier, de vriendschap en de moeite die de bemanning tijdens zijn charter heeft getoond. Vervolgens geeft hij Glenn een mooie fooi van $ 21.000.

Marcos en Gabriela botsen tijdens het diner

Tijdens de tipbijeenkomst vertelt kapitein Glenn de bemanning dat ze op een andere matroos wachten, maar waarschijnlijk nog een charter moeten voltooien voordat het nieuwe bemanningslid erbij komt. Daisy neemt de stoofschotels, Ashley en Gabriela, en debrieft met hen, waarbij ze ingaat op Gabriela's behoefte om duidelijk en beknopt te zijn wanneer ze met Marcos communiceert over de ma altijden.

De bemanning bereidt zich vervolgens voor op een avondje uit, wordt opgedoft en springt in geslachtscabines waar de meisjes bespreken hoe de jongens in bed zouden kunnen zijn. Eenmaal bij het diner beginnen de drankjes te stromen en Gabriela's schijnbare minachting voor Marcos begint door te schijnen. Terwijl ze drinkt, bespot Gabriela voortdurend Marcos en zijn narcistische manieren van communiceren, waarbij ze opmerkt dat hij over Kelsie heeft gesproken die probeerde haar relatiegeschiedenis te onthullen.

Uiteindelijk escaleert de ruzie, waarbij Marcos aan Gabriela vertelt dat ze genoeg heeft gedronken en dat ze zich morgen bij hem zal verontschuldigen. Bij het horen van die opmerking staat Gabriela prompt op en verlaat de tafel, gevolgd door een geruststellende Daisy. Hoewel de spanningen hoog blijven, maakt de bemanning het diner af en gaat terug naar het schip om de nacht voort te zetten. In de taxi naar huis zit Ashley bij Gary die haar een knuffel geeft.

De stoofschotels worden slordig na het eten

Terug op de Parsifal III trekt de bemanning hun zwemkleding aan om zich voor te bereiden op meer drankjes in de hot tub, behalve Gary en Kelsie die besluiten om naar bed te gaan voor de nacht. Gabriela klapt achteruit uit het bubbelbad en zegt dat ze ook naar bed gaat, terwijl ze zich een weg baant naar Gary's stapelbed. Ashley, Marcos en Colin komen binnen bij Gabriela die met Gary in bed ligt te slapen.

Ashley Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3
Ashley Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3

In een jaloerse woede begint Ashley te krijsen over hoe Gabriela haar vertrouwen heeft geschonden. Colin vertelt Colin over de situatie en noemt Ashley 'jaloers', waardoor ze verder in haar boze spiraal terechtkomt en een gefrustreerde Daisy roept: 'Ashley! Bed!' Hoewel ze nog steeds van streek is, gehoorzaamt Ashley en gaat naar bed, om niet enkele minuten later over haar heen te leunen en met haar gezicht van haar bovenste bed te planten. Daisy hoort de commotie en gaat kijken of Ashley in orde is.

Gabriela vraagt zich af of ze verder wil met de Parsifal III

De volgende ochtend wordt Ashley wakker en herinnert ze zich niet hoe ze gevallen is, maar herinnert ze zich het verraad dat ze voelde door Gabriela die in Gary's bed had geslapen. Gabriela gaat naar Daisy om zich te verontschuldigen voor haar gedrag, gevolgd door Ashley. Daisy vertelt ze allebei dat ze hun gedrag moeten afzwakken, vooral het overmatig drinken.

Tijdens het uitvoeren van haar dagelijkse pre-charter taken, trekt Gabriela Ashley mee voor een praatje en vertelt haar dat ze wil stoppen omdat ze constant in de problemen zit en vertrouwensproblemen heeft onder de bemanning, waardoor ze aanzienlijke hoeveelheden drinkt. Onder verwijzing naar haar verlegenheid herha alt Gabriela dat ze niet meer in de bemanning wil zitten. Hoewel ze zich ongemakkelijk voelt, omhelst Ashley Gabriela en vertelt haar dat ze haar gevoelens begrijpt. Later die avond geeft Gabriela hetzelfde gevoel door aan Gary.

Gabriela Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3
Gabriela Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3

Gary doet pijn aan zijn duim om schade te minimaliseren terwijl de boot ruw water raakt

De volgende ochtend arriveren de chartergasten met de primaire veganistische gast, Dawn, haar man en haar vrienden. Daisy biedt de gasten een rondleiding over het schip terwijl Marcos welkomstsnacks bereidt en de rest van de bemanning zorgt voor de bagage van de gasten. Terwijl de naderende storm begint te komen, maken Gary en Colin het schip klaar voor lancering. Nu de boot succesvol op het water is, bereiden de bemanning en de gasten zich voor op een hobbelige rit naarmate grotere deining zich begint te vormen.

Kapitein Glenn benedendeks zeiljacht seizoen 3
Kapitein Glenn benedendeks zeiljacht seizoen 3

Profiterend van de wind bereidt de bemanning de gasten voor op een zeil en begint het schip te hellen. Glenn denkt dat er een probleem is met de stuurboord loper en roept de matrozen naar beneden om het te controleren. Terwijl het schip overhelt, beginnen de schuifdeuren open en dicht te slaan, en Gary, die Colin en Daisy probeert te helpen de deuren te sluiten, krijgt zijn duim klem. Kan de bemanning van de Parsifal III, met nog een blessure in de boeken voor seizoen drie en één matroos tekort, de vraag naar charters bijbenen?

We zullen het aanstaande maandagavond te weten komen op Bravo.

Aanbevolen: