Shawn Mendes bereikt 'breekpunt' en stelt tourdata uit voor zijn 'geestelijke gezondheid

Inhoudsopgave:

Shawn Mendes bereikt 'breekpunt' en stelt tourdata uit voor zijn 'geestelijke gezondheid
Shawn Mendes bereikt 'breekpunt' en stelt tourdata uit voor zijn 'geestelijke gezondheid
Anonim

Shawn Mendes heeft verschillende van zijn aankomende tourdata uitgesteld met een bericht dat vrijdag op zijn Instagram-account werd gedeeld.

Shawn Mendes heeft zijn toewijding aan zijn geestelijke gezondheid aangehaald voor het uitstellen van zijn tour

De 23-jarige Canadese zanger noemde zijn toewijding aan zijn geestelijke gezondheid voor het annuleren van zijn geplande reeks shows. Wonder: The World Tour begon vorige maand in Portland. Het was de bedoeling dat het tot augustus volgend jaar zou duren. Mendes begon met te schrijven: "Het breekt mijn hart om dit te moeten zeggen, maar helaas moet ik de komende drie weken van shows via Uncasville, CT tot nader order uitstellen."

De "Stiches"-artiest gaf toe dat het moeilijk was om ooit lange tijd weg te zijn van zijn dierbaren. "Ik tour al sinds mijn 15e en om eerlijk te zijn is het altijd moeilijk geweest om op pad te zijn zonder vrienden en familie," zei hij.

Afbeelding
Afbeelding

Mendes onthulde verder dat het het beste zou zijn om vrij te nemen van zijn schema. "Na een paar jaar van de weg te zijn geweest, was ik klaar om er weer in te duiken, maar de beslissing was voorbarig en helaas heeft de tol van de weg en de druk me ingehaald en heb ik een breekpunt bereikt", schreef Mendes op Instagram.

De winnaar van de MTV Award die tot de moeilijke beslissing kwam, kwam nadat hij zijn team had geraadpleegd. "Na met mijn team en professionals in de geestelijke gezondheidszorg te hebben gesproken, heb ik eerst en vooral wat tijd nodig om te genezen en voor mezelf en mijn geestelijke gezondheid te zorgen", zei hij. Mendes besloot door te schrijven: "Zodra er meer updates zijn, beloof ik dat ik jullie zal laten weten dat ik van jullie hou."

Shawn Mendes heeft zijn laatste tour uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie

Mendes ging op wereldtournee ter ondersteuning van zijn meest recente studioalbum, Wonder, dat in december 2020 werd uitgebracht. Hij kondigde aan dat hij in september vorig jaar op tournee zou gaan door Noord-Amerika en Europa. Verschillende tourdata werden echter een jaar uitgesteld vanwege de aanhoudende toestand van de COVID-19-pandemie.

Mendes' meest recente optreden vond plaats op donderdagavond in het Canada Life Centre in Winnipeg.

Hij zal optreden in het Xcel Energy Center in Saint Paul, Minnesota.

Aanbevolen: