De bemanning wordt openhartig tijdens de reünie van seizoen 3 van het zeiljacht benedendeks

Inhoudsopgave:

De bemanning wordt openhartig tijdens de reünie van seizoen 3 van het zeiljacht benedendeks
De bemanning wordt openhartig tijdens de reünie van seizoen 3 van het zeiljacht benedendeks
Anonim

Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 volgde de bemanning aan boord van de Parsifal III terwijl ze over de Middellandse Zee zeilden, navigerend door de wateren, relaties en chartergasten. Gastheer Andy Cohen bemiddelde bij de reünie tussen de crew van dit seizoen, die via Zoom van heinde en verre meedeed.

Terwijl fans zich klaarmaakten voor een met drama gevuld evenement, kwam de slechterik van het seizoen, Ashley, niet opdagen en merkte op dat ze niet geïnteresseerd was om deel te nemen. Ondanks de teleurstelling was dat misschien een goede zaak voor een jaloerse Ashley Marti, gezien haar liefdesbelang, Gary King, zich bij het telefoontje van Daisy Kelliher's appartement voegde.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 18: 'Reunion'

Tom Pearson reflecteert op zijn vuren

Een van de meer cruciale momenten van het seizoen was het ontslag van Tom. Tijdens de nachtwacht bereikte de wind 30+ knopen en begon het schip voor anker te slepen, wat een potentieel gevaarlijke situatie opleverde voor het schip, de bemanning en de gasten. Tom heeft Glenn en Gary niet op de hoogte gebracht van de zaak voordat het alarm afging, wat leidde tot een gebrek aan vertrouwen tussen hem en zijn hogere kringen.

Kapitein Glenn berispte Tom omdat hij niet proactiever was geweest in de situatie, een beschuldiging waartegen Tom zich verdedigde. Glenn realiseerde zich dat hij misschien niet tot Tom door kan dringen en besloot dat de beste manier van handelen was om Tom te laten gaan.

Terugkijkend geeft Tom toe dat hij "handelde op emotie" en "niet besefte dat [hij] veel te doen had met opgroeien." Tom aanvaardde de volledige verantwoordelijkheid voor zijn acties - of het gebrek daaraan - en geeft toe dat hij heeft geleerd van zijn fouten en bereid is te groeien.

Gabriela geeft toe dat ze niet zou zijn gestopt als Ashley er niet was geweest

Chef Marcos Spaziani nam deel aan de reünie vanuit zijn auto in Los Angeles en kwam even langs om hallo te zeggen voordat hij weer aan het werk ging. Marcos onthulde dat hij sinds de opnames van de show zowel een restaurant als een bar in LA heeft geopend en dat hij onderweg een Koreatown-restaurant heeft.

Voordat Marcos zich afmeldde, vroeg Andy naar de spanning tussen hem en Gabriela. Beide partijen gaven toe dat ze vanaf de sprong niet in der minne waren, maar hebben sindsdien hun problemen opgelost en blijven hartelijk.

Marcos en Gabriela benedendeks zeiljacht
Marcos en Gabriela benedendeks zeiljacht

Hoewel Gabriela haar meningsverschillen met chef-kok Marcos opzij kon zetten, was het Ashley met wie ze geen vredesoffer kon brengen. Vanaf het moment dat Daisy Gabriela tweede stoofpot noemde, koesterde Ashley een wrok tegen haar collega. In plaats van het verleden voorbij te laten gaan, maakte Ashley er haar missie van om Gabriela's bevelen te negeren en bij Daisy te klagen over haar afkeer van haar mede-stoofpot.

Uiteindelijk koos Gabriela ervoor om zichzelf uit de Parsifal III te verwijderen, daarbij verwijzend naar psychische problemen als gevolg van het drinken, het drama, en met name Ashley. Andy vroeg Gabriela of ze het schip zou hebben verlaten als Ashley er niet was geweest, waarop Gabriela antwoordde: "Nee, de ervaring…was slecht vanwege Ashley."

Gabriela Ashley en Daisy benedendeks zeiljacht seizoen 3
Gabriela Ashley en Daisy benedendeks zeiljacht seizoen 3

Nou, Gabriela, je bent niet de enige die zich zo voelt. Sinds het begin van het seizoen was het Gary die te dicht bij het vuur kwam met Ashley… en Gabriela, Daisy en Scarlett.

Dus, wat is de allure van Gary King?

Gedurende het seizoen slaagde Gary erin om elk van de 4 stoofschotels te kussen die aan boord van de Parsifal III gingen, hoewel Daisy beweert dat ze zich niet kan herinneren Gary te hebben gekust. Ashley was echter Gary's eerste 'bootmance' zoals Andy het noemde, wat leidde tot een volgende en voortdurende golf van jaloezie elke keer dat Gary naar een andere vrouw afdwaalde.

Hoewel Gary, gesteund door Scarlett, niet het gevoel heeft dat hij Ashley heeft geleid, zijn andere bemanningsleden zoals Kelsie en Colin van het tegenovergestelde kamp, ondanks dat het 'onbedoeld' is. Gary sprak onder andere ook beschuldigingen uit dat hij door Ashley was aangevallen, waarbij hij haar naam zuiverde en bevestigde dat hij zich in feite niet geschonden voelde door haar acties.

Ashley en Gary benedendeks zeiljacht
Ashley en Gary benedendeks zeiljacht

Een grote vraag is echter wat Gary zo aantrekkelijk maakt voor deze dames? Scarlett noemt Gary "charmant en luchthartig", terwijl Gabriela hem prijst voor zijn zelfvertrouwen en "BDE" (big dck energy). Zelfs Daisy geeft toe dat Gary, die in de kamer ernaast zit, charmant is.

Daisy en Gary Kiss benedendeks zeiljacht seizoen 3
Daisy en Gary Kiss benedendeks zeiljacht seizoen 3

Over Daisy en Gary gesproken, fans willen weten: zijn ze iets? Helaas voor de hoopvolle mensen zeggen de twee dat ze gewoon vrienden zijn, hoewel Gary Daisy noemt als "prachtig" en zegt dat hij een zwak voor haar heeft. Door handopsteken geven de mannen van de Parsifal III toe dat ze denken dat Daisy haar ogen op Gary heeft gericht. Wat betreft Gary's genegenheid jegens Daisy, het lijkt erop dat de hele bemanning, inclusief kapitein Glenn, denkt dat daar ongeadresseerde gevoelens zijn.

Hoewel de tijd het zal leren, lijkt het erop dat het Gaisy-hoofdstuk nog steeds open is. Fans houden hun vingers gekruist voor de twee tortelduifjes, in de hoop dat hun favoriete tv-niet-koppel hun relatie officieel zal maken.

Aanbevolen: