Ashley en Gabriela staan steeds meer op gespannen voet op het nieuwste benedendekse zeiljacht

Inhoudsopgave:

Ashley en Gabriela staan steeds meer op gespannen voet op het nieuwste benedendekse zeiljacht
Ashley en Gabriela staan steeds meer op gespannen voet op het nieuwste benedendekse zeiljacht
Anonim

De 9e aflevering van Below Deck Sailing Yacht's derde seizoen begint met een gekwetste Gary, die wankelt omdat hij met zijn vinger tussen de schuifdeuren van de saloon is gestoten. Daisy merkt op dat deze blessure zeer vaak voorkomt op een zeilboot, hoewel de frequentie de pijn niet verzacht.

Als kapitein Glenn Kelsie stuurt om bij Gary in te checken, lijkt hij afwijzend te zijn, waardoor de pijn zijn geest vertroebelt.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 9: 'Tensions High, Patience Low'

Glenn en Colin helpen Gary de druk op zijn vinger te verlichten

Nadat hij Kelsie een knuffel heeft geweigerd, vraagt Gary haar om hulp, waarna hij naar haar snauwt als ze even de tijd neemt om zijn verzoek te begrijpen. Terwijl Kelsie begrijpt dat Gary pijn heeft, zou ze willen dat hij het in toom kon houden en niet zou toestaan dat het zijn leiderschapsrol aantast, waardoor ze zich ellendig met hem zou voelen.

Glenn stelt Gary voor dat hij een naald verbrandt en in de nagel steekt, om het bloed te verlichten dat zich eronder verzamelt en druk veroorzaakt. Hoewel hij aanvankelijk aarzelde, vraagt Gary Colin om de taak uit te voeren en houdt hij een naald boven een aansteker. Colin pakt dan de naald en prikt in Gary's vingernagel, de nagel laat onmiddellijk een stroom bloed vrij, en, volgens Gary, "[neemt] veel van de pijn weg."

Terwijl Gary in de puinhoop ligt om te herstellen, helpt Glenn de chartergasten om hun behoefte aan oceaanzwemmen te vervullen. Later op de avond, terwijl de gasten genieten van een door Marcos samengesteld diner, verontschuldigt Gary zich tegenover Kelsie en geeft hij zichzelf en zijn frustratie de schuld.

Ashley's afkeer van Gabriela wordt steeds duidelijker

Na de afgelopen dagen een zwaar weer te hebben gehad en op de ochtend van de eerste dag van de charter een glasbreuk te hebben geleden, is Gabriela moe en teleurgesteld in haar recente optreden. Hoewel haar energie laag is, blijft haar houding positiever dan die van Ashley, die blijft klagen over het feit dat ze derde stoofpot is. Ashley vermeldt dat als ze iemand niet mag, ze dat duidelijk zal maken door ze te negeren, en dat is precies wat ze doet met Gabriela.

Proberen hun verschillen te overwinnen, eerder in het charter, vertrouwde Gabriela Ashley toe dat ze een gebrek aan vertrouwen voelt bij de bemanning, genoeg zodat ze het gevoel heeft dat ze misschien naar huis moet. Het gesprek eindigde met Gabriela die Ashley vroeg om hun discussie niet te herhalen, en Ashley die haar beloofde dat ze dat niet zal doen.

Het is niet verwonderlijk dat Ashley op haar woord terugkomt, Daisy naar haar hut roept en haar vertelt dat Gabriela had gezegd dat ze wilde vertrekken. Ashley beschaamt niet alleen Gabriela's vertrouwen in het vertellen van Daisy, ze herha alt Gabriela's bekentenis aan Colin en Marcos.

Benedendeks zeiljacht seizoen 3 Daisy
Benedendeks zeiljacht seizoen 3 Daisy

Daisy is een ervaren stewardess die in het verleden met kleinzieligheden moest omgaan. Ze geeft toe dat ze zich ongemakkelijk voelt om het gesprek voort te zetten zonder Gabriela erbij. Vervolgens zegt ze tegen de camera's dat ze Ashley's concurrentievermogen ten opzichte van jongens en rang niet begrijpt.

Gabriela vraagt advies aan Daisy en Kelsie

Blijkbaar buitengesloten door Ashley, vraagt Gabriela Kelsie om advies omdat ze zich niet gerespecteerd voelt door haar mede-stoofpot. Gabriela bekent ook dat ze niet het gevoel heeft dat ze deel uitmaakt van het team, en twijfelt aan haar plaats. Kelsie biedt echter aan dat Gabriela niet 'in de goot' is, waardoor ze haar zorgen wegneemt dat ze er niet thuishoort. Ze vertelt Gabriela ook dat ze niet moet blijven hangen in pessimistische energie en dat ze verder moet gaan met een positieve houding en een verlangen naar een schone lei.

Hoewel Kelsie's advies goed is, gaat Gabriela op zoek naar Daisy's gedachten om haar te helpen uit haar eigen hoofd te komen. Gabriela zegt tegen Daisy dat ze een "verlengstuk" van haar wil zijn, en is teleurgesteld dat ze het gevoel heeft dat ze Daisy's vertrouwen is kwijtgeraakt. Daisy stelt Gabriela gerust dat ze een volwassen stoofpot is en dat zowel zij als Glenn willen dat ze deel blijft uitmaken van de bemanning.

Gabriela vertelt Daisy dan eindelijk dat ze het gevoel heeft dat de persoonlijkheidsverschillen tussen haar en Ashley haar in een spiraal hebben gebracht terwijl ze de negativiteit internaliseert. Daisy biedt een luisterend oor, in de hoop dat Gabriela haar niet door frustraties zal laten verteren.

Glenn zet koers ondanks Daisy's protest

Glenn merkt de pick-up in de wind op en wil de gasten nog een laatste rit aanbieden. Ze vraagt Daisy of ze aan boord is voor een zeiltocht. Geagiteerd laat Daisy de beslissing over aan Glenn, die er graag voor kiest om de zeilen te hijsen. Volgens Daisy's angsten begint de boot aanzienlijk te hellen, glazen en potten rollen van hun rustplaatsen en verbrijzelen op de grond. Ondanks haar aarzeling en ergernis, ha alt Daisy diep adem en gaat door met haar taken, in de hoop dat er weinig anders zal breken.

Parsifal III Helling
Parsifal III Helling

Bij het verlaten van het jacht prijzen de chartergasten de bemanning voor hun harde werk en noemen ze het ochtendzeil 'spectaculair'. Na de gasten gedag te hebben gezwaaid, roept Glenn de bemanning in de salon bijeen voor een fooivergadering, waarbij elk van de bemanningsleden een fooi van $ 2500 ontvangt. het volgende charter.

Vervolgens verrast hij de bemanning door hen te vertellen dat ze de volgende dag een vrije dag zullen hebben, waarvoor hij een villa heeft gehuurd waar ze kunnen ontspannen en genieten. Opgewonden om eindelijk een reset te ondergaan, bedankt de bemanning Glenn voor zijn vrijgevigheid en proost op een goed uitgevoerd charter.

Fans tonen voortdurende steun voor Kelsie

Hoewel dekzeiler Kelsie minimale zendtijd heeft gekregen naarmate het seizoen vorderde, heeft de laatste tijd meer schermtijd gekregen, en fans van Below Deck Sailing Yacht zijn hier voor. Door Gaby van gedegen advies te voorzien, handhaaft Kelsie haar positie als het meest dramavrije bemanningslid van het seizoen.

Terwijl fans Kelsie toejuichen, blijven ze echter spotten met Ashley wiens jaloerse houding lijkt te verslechteren naarmate elke aflevering wordt uitgezonden.

De bemanning van seizoen 3 kennende, zal het aanstaande verblijf in de villa boordevol drama zitten. Stem hierna af om de actie uit de eerste hand te zien, alleen op Bravo.

Aanbevolen: