Alles waar John Francis Daley mee bezig is geweest sinds 'Freaks And Geeks

Inhoudsopgave:

Alles waar John Francis Daley mee bezig is geweest sinds 'Freaks And Geeks
Alles waar John Francis Daley mee bezig is geweest sinds 'Freaks And Geeks
Anonim

Elke lezer zal John Francis Daley waarschijnlijk om verschillende redenen kennen, want als er een man in de showbusiness is die alles heeft gedaan, dan is hij het wel. Hij werd beroemd door zijn rol als eerstejaarsstudent Sam Weir op de middelbare school in de komedie Freaks and Geeks van Judd Apatow, en sindsdien is zijn carrière in opkomst. kijk waar onze eigen Sam Weir is geweest, dit artikel is een must-read. Laten we de belangrijkste mijlpalen in John's carrière en persoonlijke leven bekijken sinds de show eindigde.

7 Hij verscheen in verschillende tv-series

Direct nadat Freaks and Geeks eindigde in 2000, ontving John Francis Daley talloze aanbiedingen voor vele ongelooflijke projecten, en uiteindelijk werkte hij aan een reeks geweldige tv-series en sitcoms, de een na de ander. Om er een paar te noemen, verscheen hij op The Geena Davis Show, Boston Public, Regular Joe, Judging Amy en Spin City. Dat gebeurde allemaal in een periode van 5 jaar, dus je kunt je alleen maar voorstellen hoe uitgeput hij op dat moment moet zijn geweest. Toch waren al die ervaringen zeker vormend en belangrijk voor hem.

6 Hij was in 'Bones'

Een van de grootste projecten in John's carrière was Bones. Acht seizoenen lang speelde hij Dr. Lance Sweets, een FBI-psycholoog die voornamelijk werkt aan het opbouwen van profielen van verdachten en slachtoffers voor verschillende zaken. Omdat hij zo jong was, werd Sweets aanvankelijk betutteld en ontslagen door zijn collega's, maar met zijn talent verdiende hij al snel het respect van iedereen.

Hij verliet de serie uiteindelijk in 2015. Fans vonden het jammer om te zien hoe Lance Sweets werd vermoord, maar hoewel John op dat moment dol was op de show, keek hij er naar uit om aan andere dingen te werken.

5 Hij schreef en regisseerde de film 'Vacation'

Net zoals John in zijn tweet zei, was de reden dat hij Bones verliet en bijgevolg zijn personage werd vermoord, omdat hij aan de film Vacation wilde werken. Hij en Jonathan Goldstein schreven en regisseerden samen deze film waarin Ed Helms en Christina Applegate speelden, en hoewel het jammer was voor John om de tv-serie te verlaten, kon hij de kans om te werken aan Vakantie.

"Ik vertelde hem (Stephen Nathan, Bones' showrunner) dat dit een mogelijkheid was, en ik vroeg om vrije tijd om het te kunnen doen, en ze gaven het aan mij," legde hij uit. "Maar ze zeiden ook dat het voor de fans niet bevredigend zou zijn als ik vier maanden weg zou zijn en dan terug zou komen. De meer bevredigende conclusie van mijn personage zou zijn dat Sweets zou sterven."

4 Hij schreef een scenario voor Marvel

Samen met zijn oude schrijfpartner, Jonathan Goldstein, maakte John Francis Daley deel uit van het schrijfteam voor Marvel's Spider-Man: Homecoming. Het was een geweldige kans, maar het was ook stressvol.

Vooral in het begin van het project was het moeilijk, omdat de twee maar drie dagen hadden om de studio een pitch te geven. Volgens John hadden ze geen tijd om zenuwachtig te worden omdat ze te veel werk hadden, maar hun inspanningen wierpen duidelijk vruchten af.

3 Hij regisseerde 'Game Night'

Game Night was een enorm succesvolle film die John en Jonathan regisseerden. In de hoofdrollen Jason Bateman en Rachel McAdams, en het gaat over een stel dat elk weekend spelavonden bij hen thuis organiseert. Op een keer besluit de broer van de man om de spelletjesavond bij hem thuis te organiseren en organiseert hij een moordmysteriefeest, waarbij de winnaars een geweldige prijs krijgen. Het loopt echter snel uit de hand en het paar moet uiteindelijk een echte misdaad oplossen. De film deed het commercieel goed en kreeg lovende recensies, wat eens te meer bewijst dat de samenwerking tussen Daley en Goldstein onoverwinnelijk is.

2 Hij gaat de nieuwe reboot van 'Dungeons &Dragons' regisseren

De nieuwe Dungeons & Dragons-reboot staat gepland voor 2023 en John zal een van de regisseurs zijn. Samen met Jonathan begon hij in 2019 met Paramount Pictures te praten over de mogelijkheid, die al snel werkelijkheid werd. En toen, aan het begin van de eerste lockdown vorig jaar, werd bevestigd dat ze ook zouden bijdragen aan het schrijven van het scenario. John kon hier niet blijer mee zijn.

"D&D is zo'n unieke kijk op het fantasy-genre waar het eigentijds is in termen van de mensen die het spelen en de manier waarop ze met elkaar praten", zei hij over het project. "Dus we wilden het genre van fantasie nooit spoofen of er de pis van maken. Maar we wilden er wel een andere manier in vinden die we niet per se eerder hadden gezien. Alleen het formaat van Dungeons & Dragons is zo interessant en leuk en alles over kritisch denken en overeind blijven en manieren bedenken om dingen te laten werken nadat ze plat zijn gevallen. Er is veel van de geest daarvan die we in de film zelf proberen te injecteren."

1 Hij is getrouwd en kreeg een kind

John is voorzichtig om niet veel te onthullen over zijn persoonlijke en romantische leven, maar wat we wel weten is dat hij in 2016 trouwde met zijn wederhelft, filmmaker Corinne Kingsbury. Corinne is ook erg bekwaam in haar vakgebied, en misschien is haar meest populaire project de serie politieprocedures van TW, In the Dark. Ze was de bedenker en uitvoerend producent en de show heeft tot nu toe drie seizoenen gehad. Het stel heeft nu een jong kind en volgens The Hollywood Reporter bracht het gezin de quarantaine door met Corinne's moeder.

Aanbevolen: