De cast van 'What Men Want': wie heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

De cast van 'What Men Want': wie heeft het hoogste vermogen?
De cast van 'What Men Want': wie heeft het hoogste vermogen?
Anonim

What Men Want kwam uit in 2019 en hoewel het gemengde recensies kreeg, zullen de meeste mensen het erover eens zijn dat het acteerwerk van de cast een genot was om naar te kijken. Vooral Taraji P. Henson, die de hoofdrol speelde, werd alom geprezen om haar optreden. De film was losjes gebaseerd op What Women Want, de Mel Gibson-film uit 2000.

De meeste acteurs hadden veel ervaring tegen de tijd dat ze in de film werden gecast, en als zodanig hadden velen van hen al een aanzienlijk fortuin opgebouwd. Maar wie is het rijkste castlid? Laten we dat uitzoeken.

10 Max Greenfield - $3 miljoen

De start van deze lijst is Max Greenfield, met een nettowaarde van $ 3 miljoen. Deze acteur heeft zijn fortuin opgebouwd met zijn optredens in enorm succesvolle films en series, zoals Veronica Mars, Modern Men, New Girl en nog veel meer. Hij had ook een korte rol in Gilmore Girls. Bovendien voegde hij zich bij de cast van American Horror Story in het vijfde seizoen van de serie.

9 Tamala Jones - $4 miljoen

Tamala Jones' eerste acteerrol was een gastoptreden in de sitcom California Dreams. Daarna kwam haar carrière in een stroomversnelling. Ze speelde mee in For Your Love en The Tracy Morgan Show, en later had ze terugkerende rollen in The Parent 'Hood en Veronica's Closet. Enkele van de films waaraan ze heeft gewerkt, zijn Booty Call en The Wood. Ze is nu $ 4 miljoen waard.

8 Wendi McLendon-Covey - $5 miljoen

Wendi McLendon-Covey had een behoorlijk indrukwekkende carrière voor What Men Want. Ze begon met acteren op de universiteit en na haar afstuderen sloot ze zich aan bij een populaire improvisatiekomediegroep in Los Angeles, genaamd The Groundlings.

Haar doorbraak was de film Bridesmaids in 2011, en daarna verscheen ze in projecten als What to Expect When You're Expecting, The Single Moms Club, Blended, Think Like a Man Too en nog veel meer. Ze heeft momenteel een vermogen van $ 5 miljoen.

7 Josh Brener - $5 miljoen

Josh Brener is momenteel $ 5 miljoen waard, en zijn fortuin komt voornamelijk van zijn acteerbanen en zijn werk als voice-over. Naast What Men Want verscheen hij in een paar afleveringen van House of Lies en The Big Bang Theory. Hij uitte ook Neeku Vozo in Star Wars Resistance, Donatello in Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles en Dylan Dalmatian in 101 Dalmatian Street.

6 Kellan Lutz - $5 miljoen

Sommige lezers kennen Kellan Lutz misschien van zijn rol als Emmett Cullen in The Twilight Saga. Het verbluffende succes van de filmaanpassingen van die boeken heeft zeker in grote mate bijgedragen aan het vermogen van $ 5 miljoen van de acteur. Hij uitte ook het titelpersonage in de film Tarzan, speelde Hercules in de film The Legend of Hercules uit 2014 en speelt momenteel in FBI: Most Wanted. Kellan heeft een aparte carrière als model en was te zien in de Calvin Klein X-ondergoedcampagne van 2010.

5 Pete Davidson - $8 miljoen

Pete Davidson staat vooral bekend om zijn geweldige werk op Saturday Night Live en om zijn spraakmakende verloving met Ariana Grande. Hij is een van de jongste castleden in de geschiedenis van SNL, hij was pas 20 jaar oud toen hij werd geselecteerd, en zijn carrière is sindsdien alleen maar gegroeid.

Hij filmde een comedyspecial in 2016 en in 2019 deed hij een korte serie comedyshows met John Mulaney, genaamd Sundays with Pete & John. Zijn huidige gerapporteerde vermogen is $ 8 miljoen.

4 Aldis Hodge - $10 miljoen

Aldis Hodge had een zwaar leven toen hij opgroeide, maar met hard werken en talent slaagde hij erin zijn fortuin van $ 10 miljoen op te bouwen. Hij begon zijn acteercarrière in de jaren '90, toen hij nog maar een kind was, en verscheen in films als Die Hard with a Vengeance en Bed of Roses. Daarna ging hij werken aan Straight Outta Compton, Leverage, en ook de stem van King, Wrecka in 52 afleveringen van de serie A. T. O. M.

3 Erykah Badu - $10 miljoen

Erykah Badu verdiende het grootste deel van haar vermogen van $ 10 miljoen met haar werk als zangeres en songwriter. Ze heeft een ongelooflijk indrukwekkende carrière voor zichzelf opgebouwd, te beginnen met haar debuutalbum, Baduizm, dat iedereen wegblies met zijn bijna onmiddellijke succes. Het album werd gecertificeerd triple platina. Sindsdien heeft ze geweldige muziek uitgebracht, terwijl ze af en toe ook acteert.

2 Taraji P. Henson - $ 25 miljoen

De ster van What Men Want heeft een fortuin van $ 25 miljoen vergaard, en het is niet echt verrassend als je haar cv bekijkt. Taraji P. Henson's doorbraak was in 2001 in de film Baby Boy, naast Tyrese Gibson. Ze werd genomineerd voor een Oscar voor haar werk in The Curious Case of Benjamin Button en speelde in verschillende films van haar goede vriend Tyler Perry, waaronder The Family That Preys en I Can Do Bad All By Myself.

1 Tracy Morgan - $ 70 miljoen

Bovenaan de lijst staat Tracy Morgan, met een nettowaarde van $ 70 miljoen. Hij begon zijn carrière als lid van de Saturday Night Live-cast in de jaren '90, en later speelde hij in de sitcom 30 Rock van zijn collega Tina Fey, waarmee hij een Emmy Award verdiende. Hij is momenteel de ster van The Last O. G. en speelt Tray Barker. Enkele van zijn meest populaire werken zijn First Sunday, Adam Sandler's The Longest Yard en zijn comedyspecials, Tracy Morgan: Bona Fide en Tracy Morgan: Staying Alive.

Aanbevolen: