De cast van 'Will & Grace': wie heeft het hoogste vermogen in 2021?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Will & Grace': wie heeft het hoogste vermogen in 2021?
De cast van 'Will & Grace': wie heeft het hoogste vermogen in 2021?
Anonim

Will & Grace werd voor het eerst uitgezonden in 1998 en viel op als een behoorlijk progressieve serie, waardoor het een favoriet bij fans werd! De show scoorde zelf 11 hele seizoenen en bood kijkers onvergetelijke komische uitvoeringen en een reeks afleveringen die fans opleidden over LGBTQ+-kwesties.

De show, met in de hoofdrollen Debra Messing en Eric McCormack als Will en Grace, keerde terug in 2017 nadat ze uit de lucht waren geweest voor ruim een decennium. Hoewel fans dol waren op de iconische personages op het scherm, was er veel drama achter de schermen van Will & Grace.

Hoewel het zeker was dat de show een van de meest succesvolle sitcoms zou worden, was het algemeen bekend dat de cast een behoorlijk salaris kreeg! Met zoveel grote namen aan de show, wie komt er als beste uit de bus met het hoogste vermogen?

Gerelateerd: Zijn 'Will And Grace'-sterren, Debra Messing en Megan Mullally vrienden?

10 Leigh-Allyn Baker - $2 miljoen

Leigh-Allyn Baker was misschien geen hoofdrolspeler in Will & Grace, maar ze speelde een behoorlijk belangrijke rol!

De actrice belandde op de plek als Ellen, een terugkerend personage in de serie die tussen 1998 en 2006 in in totaal 21 afleveringen verscheen. Baker staat ook bekend om haar rollen in 12 Miles Of Bad Road en In Case Of Noodsituatie, waardoor de actrice een vermogen van $ 2 miljoen kan vergaren.

9 Leslie Jordan - $2,5 miljoen

Leslie Jordan speelde de iconische rol van Beverley Leslie, de frenemy van Karen Walker. Hoewel Jordan in 17 afleveringen verscheen, voelde het alsof hij altijd deel uitmaakte van de serie. Leslie voegde zich ook weer bij de cast voor zijn terugkeer in 2017, waarbij hij de rol van Beverley opnieuw vertolkte.

Hoewel de acteur gedurende zijn hele carrière in talloze shows is verschenen, waaronder tijd op Broadway, waren het zijn optredens in Will & Grace waar fans geen genoeg van kunnen krijgen! Gelukkig voor Jordan heeft zijn carrière in de schijnwerpers hem in staat gesteld een nettowaarde van $ 2,5 miljoen te vergaren.

8 Shelley Morrison - $2,5 miljoen

Shelly Morrison was gemakkelijk een van de grappigste personages in de show. De ster speelde de rol van Rosario Salazar, de huishoudster van Karen Walker, maar ze was veel meer een stem van de rede met een geestig maar boos gevoel voor humor dat haar een favoriet bij fans maakte.

In 2019 stierf de actrice helaas op 83-jarige leeftijd, wat haar mede-collega's ertoe bracht liefdevolle berichten te sturen over hun tijd samen. Tijdens Shelly's tijd in Hollywood maakte ze een behoorlijke naam voor zichzelf en liet ze een fortuin van $ 2,5 miljoen achter.

7 Bobby Cannavale - $ 10 miljoen

Bobby Cannavale heeft een hele reeks spraakmakende rollen op zich genomen, waaronder Jumanji, Ant-Man, Thunder Force en natuurlijk Will & Grace. Cannavale heeft sindsdien een vermogen van $ 10 miljoen verzameld, waarmee hij heeft bewezen een behoorlijk hardwerkende Hollywood-man te zijn.

Tijdens zijn tijd in de serie speelde Bobby de rol van Vince D'Angelo, Will Truman's langdurige politievriend. Terwijl fans dol waren op de twee samen, kwam er een einde aan hun moment in seizoen 7, waardoor de harten van de kijkers werden gebroken.

6 Eric McCormack - $20 miljoen

Eric McCormack nam de hoofdrol op zich naast Debra Messing en speelde niemand minder dan Will Truman. Hoewel Will meestal het gezonde en rationele karakter vond, had hij ook zijn minder dan geweldige momenten, en voor een advocaat was hij daar niet altijd trots op.

Gezien zijn status in de show, nadat hij een openlijk homoseksueel personage heeft gespeeld, is het veilig om te zeggen dat Eric zeker de weg vrijmaakte voor de komst van soortgelijke personages. Tijdens zijn tijd in de schijnwerpers heeft McCormack maar liefst $20 miljoen weten te verzamelen!

5 Sean Hayes - $20 miljoen

Als er één personage is waarvan fans niet konden wachten om het op hun scherm te zien verschijnen, was niemand minder dan Jack McFarland. De rol werd gespeeld door de getalenteerde Sean Hayes, die net als Eric McCormack een openlijk homoseksuele man speelde op televisie, waarmee hij enorme vooruitgang boekte voor de gemeenschap.

Sean staat bekend om zijn werk aan Will & Grace, en aangezien we ons niet kunnen voorstellen dat iemand anders Jack speelt, kunnen we gerust stellen dat hij de perfecte match was! Met zoveel succes van de serie, is het geen verrassing dat Sean Hayes een fortuin heeft verdiend van $20 miljoen.

4 Debra Messing - $25 miljoen

Debra Messing is constant gevierd voor haar werk aan Will & Grace, waarin ze de rol vertolkt van Grace Adler, buitengewoon interieurontwerper. De actrice was een behoorlijke ster na haar succes in de serie, en met een scala aan andere rollen en tijd aan het werken op Broadway, is het geen verrassing dat Debra een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft vergaard.

Ondanks dat de dingen op de set leken alsof ze in orde waren, bleek het dat Debra en mede-co-ster, Megan Mullally, niet altijd met elkaar overweg konden. Uh-oh!

3 Megan Mullally - $ 25 miljoen

Als er één actrice was die het meest geschikt was om de rol van Karen Walker tot leven te brengen, dan was het zeker Megan Mullally. Het ultra-rijke karakter was zonder twijfel de no-nonsense, vertel-het-zoals-het-is-vriend die iedereen verdient te hebben.

Met een handvol rollen na haar tijd bij Will & Grace, keerde Megan terug voor de reboot van de serie, maar na drie seizoenen kwam er een einde aan toen Megan en Debra niet langer naast elkaar konden werken. Ondanks dat de zaken tussen de twee uit de hand lopen, lijkt Megan zich er niet al te druk om te maken, vooral als je bedenkt dat ze $ 20 miljoen waard is.

2 Blythe Danner - $45 miljoen

Blythe Danner is een icoon buiten haar tijd op Will & Grace. Ze staat niet alleen bekend om haar hechte relatie met haar dochter en mede-hollywood-roy alty, Gwyneth P altrow, maar ook zij nam een terugkerende rol op zich in de populaire NBC-serie.

Blythe speelde de rol van Will's moeder, Marilyn Truman in bijna 20 afleveringen, en werd een favoriet bij fans, maar ze was al een favoriet vanwege haar succes in de industrie jaren daarvoor. Met een cv zo groots als het hare, komt het niet als een schok dat Blythe Danner een indrukwekkende $ 45 miljoen waard is.

1 Harry Connick Jr. - $55 miljoen

Hoewel je zou denken dat een van de hoofdrollen in de serie de rijkste zou zijn geweest, is het eigenlijk Harry Connick Jr. die als beste uit de bus komt. Gezien zijn succes in de muziekindustrie, is het geen schok dat hij $ 55 miljoen waard is.

De acteur speelde de rol van Leo Markus, de ex-man van Grace, in meer dan 25 afleveringen. Harry staat ook bekend als rechter op American Idol naast Jennifer Lopez en Randy Jackson, een salaris dat ook serieus heeft bijgedragen aan zijn enorme fortuin.

Aanbevolen: