Welke van de exen van Tom Cruise heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welke van de exen van Tom Cruise heeft het hoogste vermogen?
Welke van de exen van Tom Cruise heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Acteur Tom Cruise werd beroemd in de jaren 80 en sindsdien is hij een van de meest bekende Hollywood-sterren. In de loop van zijn carrière ging Cruise uit met tal van beroemde vrouwen, en met sommigen trouwde hij zelfs.

Vandaag bekijken we welke van de exen van Tom Cruise de meest indrukwekkende bankrekening heeft. Van Katie Holmes tot Nicole Kidman - blijf scrollen om te zien welke dame een indrukwekkend nettovermogen van $ 360 miljoen heeft!

10 Nazanin Boniadi heeft een netto waarde van $2 miljoen

De aftrap is actrice en activiste Nazanin Boniadi. Cruise en Boniadi waren van november 2004 tot januari 2005 met elkaar verbonden. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 2 miljoen. Boniadi is vooral bekend van haar rollen in projecten als General Hospital, How I Met Your Mother en Homeland.

9 Heather Locklear heeft een nettowaarde van $6 miljoen

De volgende op de lijst is Hollywood-ster Heather Locklear, die momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft. Locklear en Cruise dateerden van maart tot september 1982. De actrice is vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als Spin City, Hot in Cleveland, Franklin & Bash en Looney Tunes: Back in Action.

8 Mimi Rogers heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Mimi Rogers
Mimi Rogers

Laten we verder gaan met actrice Mimi Rogers, die het meest bekend is van haar rollen in projecten als Full Body Massage, Reflections on a Crime, Austin Powers: International Man of Mystery en Two and a Half Men.

De actrice begon in januari 1986 met de Hollywood-ster te daten en in mei 1987 stapten de twee in het huwelijksbootje. Helaas gingen ze hun eigen weg door in februari 1990 te scheiden. Volgens Celebrity Net Worth heeft Mimi Rogers momenteel naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen.

7 Rebecca De Mornay heeft een nettowaarde van $11 miljoen

Rebecca De Mornay Risicovolle zakenscène
Rebecca De Mornay Risicovolle zakenscène

Actrice Rebecca De Mornay, die samen met Tom Cruise speelde in de film Risky Business uit 1983, is de volgende. Momenteel heeft ze naar schatting een nettowaarde van $ 11 miljoen. De twee acteurs gingen met elkaar uit van augustus 1982 tot maart 1985. Rebecca De Mornay is vooral bekend van haar hoofdrol in projecten als The Trip to Bountiful, The Hand That Rocks the Cradle, Lords of Dogtown en Wedding Crashers.

6 Katie Holmes heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen

De volgende op de lijst is actrice Katie Holmes die in april 2005 met Cruise begon te daten. Een jaar later werd hun dochter Suri geboren en in november 2006 trouwde het stel. Helaas ging het paar in 2012 uit elkaar en Cruise onthulde wat hun huwelijk verwoestte. Holmes is vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten als Batman Begins, Don't Be Afraid of the Dark en The Kennedys. Volgens Celebrity Net Worth wordt Katie Holmes momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen.

5 Patti Scialfa heeft een nettowaarde van $50 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door muzikant Patti Scialfa die van september tot november 1985 met Tom Cruise uitging. Momenteel wordt Scialfa geschat op een vermogen van $ 50 miljoen. De zangeres werd in de jaren tachtig beroemd als lid van de E Street Band en bracht ook drie solo-studioalbums uit. Ze is sinds 1991 getrouwd met Bruce Springsteen.

4 Penélope Cruz heeft een nettowaarde van $75 miljoen

Laten we verder gaan met actrice Penélope Cruz met wie Tom Cruise een relatie had van juni 2001 tot januari 2004. De twee sterren ontmoetten elkaar op de set van de film Vanilla Sky uit 2001. Penélope Cruz wordt momenteel geschat op een vermogen van $75 miljoen.

De actrice is vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als Captain Corelli's Mandolin, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Vicky Cristina Barcelona en The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.

3 Sofia Vergara heeft een nettowaarde van $ 180 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door actrice Sofía Vergara, die momenteel $ 180 miljoen waard is. Vergara en Cruise waren van januari tot maart 2005 met elkaar verbonden. De actrice is vooral bekend van projecten als Modern Family, New Year's Eve, The Three Stooges en Hot Pursuit.

2 Nicole Kidman heeft een nettowaarde van $ 250 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Hollywood-ster Nicole Kidman, die in 1990 met Tom Cruise begon te daten nadat ze hem had ontmoet op de set van hun film Days of Thunder. De twee trouwden in december van dat jaar en tijdens hun huwelijk adopteerden ze twee kinderen - Isabella Jane en Connor Antony. In februari 2001 vroeg Kidman een echtscheiding aan, die in augustus van hetzelfde jaar werd afgerond. Nicole Kidman staat bekend om projecten als Moulin Rouge!, Big Little Lies, The Hours en Being the Ricardos. Momenteel wordt de actrice geschat op een vermogen van $ 250 miljoen.

1 Cher heeft een nettowaarde van $ 360 miljoen

En tot slot, de laatste afsluiting is muzikant Cher, die tussen 1985 en 1986 een geheime relatie had met Tom Cruise. In de loop van haar indrukwekkende carrière bracht Cher - die in de jaren zestig beroemd werd - 26 studioalbums uit. Volgens Celebrity Net Worth wordt de zanger momenteel geschat op een vermogen van $ 360 miljoen.

Aanbevolen: