The Jonas Brothers and their Wives: Wie heeft het hoogste vermogen in 2021?

Inhoudsopgave:

The Jonas Brothers and their Wives: Wie heeft het hoogste vermogen in 2021?
The Jonas Brothers and their Wives: Wie heeft het hoogste vermogen in 2021?
Anonim

De Jonas Brothers gingen uit elkaar in 2013, gingen verder met hun leven en kwamen weer bij elkaar in 2019 en alles leek goed met de wereld. Toen ze terugkwamen waren alle drie de broers getrouwd en leefden ze hun leven. Kevin Jonas was de eerste die trouwde. Hij trouwde in 2009 met Danielle Deleasa. Ze hebben samen twee dochters: Alena en Valentina. Danielle was niet beroemd toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, maar heeft sindsdien naam gemaakt onder de fandom.

Joe Jonas trouwde in 2019 met Game of Thrones-actrice Sophie Turner. Ze hadden twee ceremonies. In juli 2020 verwelkomden Joe en Sophie hun eerste kind, een dochter. Er is geen officiële naam vrijgegeven, maar volgens geruchten is het Will of Hannah. En Nick Jonas trouwde in 2018 met actrice Priyanka Jonas, na slechts 6 maanden daten. Ze hadden ook tal van ceremonies, ter ere van hun hindoeïstische en christelijke religies. Het stel heeft nog geen kinderen.

Dus, van deze zes, wie heeft dit jaar het hoogste vermogen?

7 Danielle Jonas - $5 miljoen

Het is geen verrassing dat van iedereen in de Jonas-clan, Danielle het laagste vermogen heeft. Ondanks dat ze getrouwd is met een Jonas Brother, is ze technisch niet beroemd, hoewel ze een geweldige carrière en een geweldig leven voor zichzelf heeft opgebouwd. Voordat ze met Kevin trouwde, werkte Danielle als kapper, wat haar een redelijk inkomen opleverde, maar niet zoals het nu is. Alleen al het vermogen van Danielle Jonas in 2021 wordt geschat op ongeveer $ 5 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Van 2012 tot 2013 waren zij en Kevin te zien in de realityshow, Getrouwd met Jonas, waarin hun pasgetrouwde leven en gezinsleven werden beschreven, waar ze waarschijnlijk nog steeds geld aan verdienen. In 2018 richtte de 35-jarige Danielle Jonas Co. op, een sieradenbedrijf rond geboortestenen. Het bedrijf is behoorlijk succesvol en verdient haar veel inkomsten. Ze is van plan om in maart 2022 een kinderboek uit te brengen, "Er is een rockconcert in mijn slaapkamer", wat haar nettowaarde alleen maar zal vergroten.

6 Sophie Turner - $8 miljoen

Ondanks dat Sophie Turner de koningin van het noorden is, is ze niet de rijkste van de zes. Volgens Celebrity Net Worth heeft Turner naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen in 2021. Het lijdt geen twijfel dat Game of Thrones het meest heeft bijgedragen aan haar inkomen, dat ze van 2011 tot 2019 had. De Emmy-genomineerde actrice speelde ook een hoofdrol in de X-Men-filmserie, Dark Phoenix, Barely Lethal en meer.

Turner is ook te zien in advertenties voor Louis Vuitton. De 25-jarige actrice speelt momenteel in The Prince en The Staircase, die beide zullen bijdragen aan haar vermogen. Omdat ze de jongste van de groep is, is het geen verrassing dat haar vermogen niet zo hoog is als de anderen. Ze zal alleen maar populairder worden naarmate de tijd verstrijkt en daarom zal haar vermogen toenemen. Zij en Joe hebben net een herenhuis van $14 miljoen gekocht in Californië.

5 Priyanka Chopra Jonas - $30 miljoen

Priyanka Chopra Jonas is volgens Forbes een van de best betaalde Indiase actrices. Websites schatten haar vermogen op ongeveer $ 30 tot $ 45 miljoen, waarbij ze minstens $ 10 miljoen per jaar verdient. Als oudste van de groep zit ze het langst in de entertainmentbusiness en heeft ze een enorm vermogen verdiend. Haar carrière begon in 2002, maar ze kreeg bekendheid in 2005 toen ze speelde in zes films, waaronder Yakeen en Barsaat. De 39-jarige begon in Bollywood-films voordat hij overstapte naar grotere Hollywood-rollen, zoals Baywatch, Quantico, Is't It Romantic? en meer.

Ze is niet alleen actrice, maar ook producer, zangeres, model en schrijver. Chopra Jonas bracht haar memoires, Unfinished, uit in februari 2021. De actrice is ook een endorser voor veel bedrijven, zoals Pepsi, Nikon, Pantene, Garnier, Lyf Mobile en meer, die goed zijn voor de helft van haar inkomen. Ze heeft ook geïnvesteerd in veel bedrijven, waaronder Bumble, en bezit in totaal negen eigendommen. Zij en Nick kochten onlangs een herenhuis van $20 miljoen.

4 Kevin Jonas - $40 miljoen

Er vindt een belangrijke sprong plaats tussen de echtgenotes en de broers. Het vermogen van Kevin Jonas wordt geschat op ongeveer $ 40 tot $ 50 miljoen, volgens meerdere websites. Toen de Jonas Brothers uit elkaar gingen, ging Kevin weer een normaal leven leiden. Hij ploeterde een beetje in onroerend goed, richtte een vastgoedontwikkeling op, een bouwbedrijf genaamd JonasWerner en verdiende daarmee zijn brood. Hij speelde ook in Married To Jonas en is de CEO van The Blu Market Company. Helaas hebben ze in 2018 een faillissement van Hoofdstuk 11 aangevraagd.

De 33-jarige verscheen ook in een seizoen van The Celebrity Apprentice en ontwikkelde een voedsel-app genaamd Yood. De gitarist is ook een partner van de app voor het delen van video's, We Heart It. Naast al deze avonturen verdient Kevin het meeste van zijn verdiensten bij The Jonas Brothers. Tussen de verkoop van albums, touren, merchandise en meer heeft de band hem het meeste geld verdiend.

3 Joe Jonas - $40 miljoen

Joe Jonas heeft ook een geschat vermogen van $ 40 tot $ 50 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Naast het verdienen van geld aan de band, heeft de zanger een indrukwekkend inkomen voor zichzelf verdiend. In 2011 bracht hij zijn eerste soloalbum uit, Fastlife, en toerde met Britney Spears tijdens haar Europese tournee. Toen de Jonas Brothers op pauze gingen, vormde de 32-jarige de succesvolle groep, DNCE, waarin hij de leadzanger was. Hun single, "Cake By The Ocean", piekte op nummer 9 op de Amerikaanse Billboard Hot 100. De band bracht twee EP's en een volledig album uit. Ze openden voor Selena Gomez en Bruno Mars tijdens hun tours.

In 2018 trad Joe ook toe tot The Voice Australia als coach, nadat hij mentor was geweest van de Amerikaanse versie. Jonas is ook bezig met acteren en deed mee aan de film "Devotion", die volgend jaar in première gaat. Zijn vermogen blijft toenemen terwijl hij tijd doorbrengt in de band en zal blijven acteren en nieuwe muziek uitbrengen.

2 Nick Jonas - $50 miljoen

Ondanks dat alle broers samen in de band zitten, heeft Nick een iets hoger vermogen dan de andere twee. Celebrity Net Worth schat zijn waarde op ongeveer $ 50 miljoen. Hij en Chopra hebben een geschat gezamenlijk vermogen van $ 70 miljoen, waarmee ze het rijkste Jonas-paar zijn. Naast zijn tijd bij de Jonas Brothers heeft Nick vier solo-albums uitgebracht, waaronder Spaceman, die hij dit jaar uitbracht. Hij is op solo-tours geweest, evenals openingsacts voor Bruno Mars en Maroon 5 en een tour met Demi Lovato.

Naast het zingen heeft Nick de meeste acteercredits van de broers, waaronder Kingdom, Jumanji en het vervolg, Chaos Walking, Ugly Dolls, Midway en meer. Hij produceert ook de streamingshow Dash en Lily. De 29-jarige was een coach op The Voice in seizoen 18 en 20 en heeft geploeterd in theater. Nick heeft ook een schoenen-, kleding- en geurmerk uitgebracht, JV x NJ, en verdient veel van zijn geld met de tequila die hij heeft gemaakt, genaamd Villa One. Zolang hij blijft acteren en zingen, zal het vermogen van de "This is Heaven"-zanger blijven toenemen.

1 Totale band netto waarde - $150 miljoen

De Jonas Brothers bereikten de top twintig van de meeste beroemdheden van Forbes in 2020 met $ 68,5 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth heeft de band in 2021 een totaal gecombineerd vermogen van $ 150 miljoen. Ondanks de pandemie hadden de broers net hun comeback-tour, The Happiness Begins-tour, afgerond, wat hen een hoop geld opleverde. In 2020 bracht de band singles en merchandise uit die hun inkomsten op peil hielden.

Ze blijven restanten krijgen van Camp Rock-films en hun eerdere albums. Nu zijn de Jonas Brothers momenteel op hun tweede tour sinds ze herenigd zijn, de Remember This-tour. Ondanks dat het maar een U. S. tour voorlopig, als gevolg van COVID-19-beperkingen, zal het vermogen van Kevin, Joe en Nick als band tegen het einde van het jaar zeker aanzienlijk toenemen.

Aanbevolen: