Is de cast van 'Pretty Little Liars' nog steeds vriendelijk met elkaar?

Inhoudsopgave:

Is de cast van 'Pretty Little Liars' nog steeds vriendelijk met elkaar?
Is de cast van 'Pretty Little Liars' nog steeds vriendelijk met elkaar?
Anonim

Een grote vraag die fans van Pretty Little Liars hebben, is deze: zijn een van de meisjes nog steeds vrienden met elkaar? Het leek erop dat ze heel hecht en hecht waren gedurende de tijd dat ze de show aan het filmen waren, maar Pretty Little Liars kwam tot een einde in 2017 en een paar jaar zijn verstreken sinds de cast samen aan dezelfde set heeft gewerkt, waardoor ze intens en intrigerend waren. afleveringen van de populaire tv-show.

Alle vrouwen in de show zijn enorm populair bij het publiek vanwege de manier waarop ze elke aflevering tot leven brachten. Het is heel goed mogelijk dat sommige vrouwen dichter bij elkaar staan dan anderen… Maar welke vriendschappen hebben er in de loop der jaren bestaan?

2 Verschillende meisjes woonden de bruiloft van Troian Bellisario bij (december 2016)

Troian Bellisario trouwde in december 2016 met een collega-acteur. Ze stapte in het huwelijksbootje met Patrick J. Adams, de ster van Suits. Op haar grote dag was de mooie bruid omringd door vrienden, familie en geliefden. Waaronder enkele van haar medespelers uit Pretty Little Liars. Keegan Allen die Toby speelde en Ian Harding die Ezra Fitz speelde waren er allebei. Wat de dames betreft, Ashley Benson, Sasha Pieterse en Lucy Hale.

1 Lucy Hale & Ashley Benson waren vrienden lang voordat PLL

Lucy Hale en Ashley Benson waren al bevriend voordat ze PLL begonnen te filmen. Ze ontmoetten elkaar op een sociale-mediasite toen ze tieners waren … we hebben het over mijn ruimte! Ze genoten van een aantal van dezelfde tv-shows en het klikte helemaal als vrienden. Tegen de tijd dat ze samen op PLL werden gecast, kon hun vriendschap nieuw leven worden ingeblazen in hun jonge volwassen jaren. Het feit dat ze elkaar kenden toen ze nog maar 15 jaar oud waren, is heel lief! Maar zijn ze nog steeds dichtbij? Daarover binnenkort meer.

Shay Mitchell & Ashley Benson hebben samen gegeten (februari 2020)

Toen Shay Mitchell en Ashley Benson begin 2020 samen werden gespot tijdens het diner, werden de fans collectief gek! Ze herenigen en rondhangen jaren nadat PLL ten einde liep, was precies wat iedereen moest zien. De vriendschap tussen Shay en Ashley is door fans als ButtahBenzo bestempeld en we kunnen de bijnaam liefde helemaal waarderen! Ze werden gespot met kaviaar in een restaurant met een andere vriend in New York City.

Shay Mitchell zegt dat ze moederschapsadvies krijgt van Troian Bellisario

Als het gaat om advies over moederschap, ouderschap en een nieuwe moeder zijn, onthulde Shay Mitchell dat ze moederschapsadvies krijgt van Troian Bellisario. Ze hebben allebei kinderen, dus het is logisch dat ze op elkaar kunnen vertrouwen om zo'n diepgaand onderwerp te bespreken. Moeder zijn is zo'n gekke ervaring vol hoogte- en dieptepunten. Deze twee schoonheden kunnen zich verhouden tot het moederschap.

Er was een kleine reünie in 2020…Zonder Lucy Hale aanwezig

Ashley Benson, Troian Bellisario en Shay Michelle waren samen in september 2020, maar Lucy Hale was nergens te vinden… In het commentaargedeelte van de Instagram-foto gaven fans commentaar op het feit dat ze het min of meer wisten al die tijd kon de rest van de cast niet echt goed opschieten met Lucy Hale. Er is misschien geen echt kwaad bloed tussen Lucy Hale en de rest van de cast, maar het lijkt erop dat ze niet zo close met hen is als met elkaar.

Shay Mitchell houdt eindeloos van de PLL Girls

Shay Mitchell plaatst altijd geweldige inhoud op haar Instagram, van modieuze trends tot schattige foto's van haar baby. Op een gegeven moment gutste ze over haar castmates van PLL en zei: "Ik ben een beter persoon omdat ik ze ken, van ze leer en eindeloos van ze hou …" Het werken met de rest van de cast had zo'n positieve invloed op haar dat ze nog steeds spreekt daarop jaren later. De show wordt misschien altijd vergeleken met Gossip Girl, maar hij staat nog steeds op zichzelf en verdient respect.

Toen Troian Bellisario probeerde te regisseren, steunden de meiden haar

Toen Troian Bellisario haar hand probeerde te regisseren, steunde de rest van de PLL-cast haar - inclusief Lucy Hale die deze lieve foto plaatste. Troian realiseerde zich dat ze meer wilde doen dan alleen acteren voor de camera.

Ze wilde eigenlijk achter de schermen aan de slag en kijken of ze kon slagen en bloeien als regisseur. Het blijkt dat ze geweldig werk heeft geleverd als regisseur en dat ze dit hoogstwaarschijnlijk zal blijven nastreven.

Ashley Benson noemde haar castmates familie

Volgens People sprak Ashley Benson over haar PLL-castmates die zeiden: "Ze zijn als mijn familie. Ik heb zeven jaar met hen doorgebracht. Ik heb ze meer gezien dan mijn eigen familie in Het was heel bijzonder om zo'n geweldige band met deze mensen te hebben, en het leuke is dat ik weet dat we ooit weer zullen samenwerken." Ze werkte perfect samen met de rest van de cast, dus het is geen wonder dat ze zich als haar familieleden voelden.

Lucy Hale, Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario, Sasha Pieterse en Janel Parrish hebben nog steeds hun bijpassende tatoeages

Lucy Hale, Shay Michelle, Ashley Benson, Troian Bellisario, Sasha Pieterse en Janel Parrish kregen in 2017 bijpassende tatoeages nadat de laatste aflevering van PLL was ingepakt. Wat dit betekent is dat zelfs als Lucy Hale niet zo close is als vroeger met de rest van de meisjes, ze nog steeds dezelfde inkt hebben om ze voor altijd te binden. Ze lieten de initialen van de namen van hun personages op de binnenkant van hun wijsvinger tatoeëren. Onvergetelijk! Hier is te hopen dat de vriendschapsstatussen tussen alle meisjes in de toekomst beter zullen worden.

Aanbevolen: